Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ja zas poznam od 13/14 az po nwm kolko osobne mam 18
  • Tak ta hra nic moc. Ovaldanie, zle, aj na volante, mozete si vsimnut vo video, ze nezataca plnynzlo ale prudko do zatacky a potom vyrovnat, a auto potom v plava do zatacky. Fyzika skor prpomina clny.

Tuto hru vystihuje jeden komentar "It's a game for people who can't drive, to think that they can drive."

Stale nam tu ostava rFactor a podobne hry nastastie. Toto neni ani simulacia ani arkada a ovela lepsie bol tento zaner spracovany v GRID-e.
  • oni jsou tam zase ty debilni startovni intra
  • Pokud Vas stve divna gumvost pri zataceni neco jako lag tak tohle mi to vyresilo http://www.mediafire.com/?jx0gzox6i1f2bi1 vic info zde http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=246577 asi 5 post od Juls
  • Na gamepde je lag taky isty, ak mas volat je tonezmysel koli tomuto kupovat, dokonca by pry mal byt mensi na volante. Skus este znizit detaily a pouzi google.
  • To je ten input lag ktory som spominal a je to uz znamy problem, diskutuje sa na mnohych forach vo svete. Skus vypnut "Stability control".

Inak videorecenzia celkom fajn, dostal som chut dat hre druhu sancu. Preskocit intra na zaciatku kazdej trate IDE, neviem preco vsade pisu ze nie. Na gamepade je to "A" a na klavesnici "Space", cize klavesa rucna brzda!
  • Se nedivim kdyz celou hrou provadi Vaughn Gittin....
  • jj je to tak panove
  • Zkoušel jsem ty Shifty 2 hrát, a ovládání mi přišli oproti jedničkám strašně tuhý, vždycky strašně trvalo než se to auto rozhodlo zatočit, díval jsem se že když zmáčknu šipku tak trvá asi půl sekundy než se volant otočí :(

Je to lepší na gamepadu? Už si ho budu asi muset konečně koupit.
  • *mne
  • me to nitrem nejde .. a ani co jsem cetl JoyPadem 5 at uz je na nem namapovano cokoliv ... tak nevim :) proc nedaji do pauza menu skip video nebo proste Backspacem kdyz ten je na skip a ruseni .. demence :)
  • janchor
    Díky, na dohled třicítky tohle docela dobře neguje pocity obrůstání mechem.
  • janchor
    Jo, už to tady někdo zmiňoval, že to jde - díky za doplnění. Ale stojím si za tím, že je to demence: proč zrovna nitro? Proč ne standardně některý ze základních tlačítek nebo enter nebo ESC na klávesnici? Otázky, samé otázky..
  • janchor
    Na Rumblepadu jsem takový tlačítko bohužel nenašel, a když hra nereagovala ani na entery a ESC, nenapadlo mě si odvodit, že to na Xbox ovladači jde.
  • pěkná recenze, pěkná HRA. jen malá drobnost, animace těsně před začátkem závodu lze přeskočit, a to tlačítkem nitro *2*
  • Pan_Klobouk
    U jednicky to bylo presne takhle. Skipnout to slo ackem na xbox padu, na klavesnici vubec nicim. Zjevne zadny posun u Shift 2.
  • A proč do diskuzí přispívají retardi?
  • Muzu mit dotaz? Proc zavodni hry recenzuji deti?
  • neni a u EA ani v dohledny době nikde nebude - od leaknuty bety zrusili LAN i v Crysis 2
  • Osobně mi textová recenze přišla vynikající. Ale byla psaná spíše pro simracery, než pro běžné hráče. Možná proto vás tak zmátla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit