-
pokud to mate odehrano na gamepadu, pak nechapu ve videorecenzi zminky o nemoznosti preskocit pre-race sceny a nutnost je sjizdet stale dokola. Preskocit normalne jdou stiskem tlacitka
-
nevim .. zkousel jsem snad vsechny mozne i nemozne klavesy na PC a proste ty kocky a fotografa pred kazdym zavodem shlednout musim .. coz je po nejake dobe docela opruz .. jestli nekdo vite jak to na PC skipnout bez xbox ovladace tak sem s tim pls :)
-
na druhou stranu az budou delat zavody motorovych clunu tak jim staci predelat modely ..
-
no prave v GTR2 udelali auta lepe sedici proti GTR protoze v GTR byly rozlitane az moc .. jinak je tezsi ridit v simulatoru nez ve skutecnosti ..
-
no odobne si myslim ze radeji kvalitni arkadu nez pokusy jako tohle, ktere si hrajou na neco na co proste nemaji .. kdo chce sim, stejne sahne jinam ..
-
ja mam tenhle problem u vsech zavodu Hot Lap a nekdy nenaskoci i u ostatnich .. nejvetsi bug (umyslny) je ale reakce vozu na kolize .. to je des .. je uplne jedno kdo do koho, pod jakym uhlem, v jake rychlosti, jakym zpusobem, z jake strany bouchne .. vzdy je to vozidlo hrace ktere skonci mimo trat nebo ve svodidlech, ktere se chovaji jeste podivneji .. to bych taky bral trochu opatchovat ..
-
Však mně je taky 20, ale říkám, že mezi příznivcema simulátorů je hodně starejch dědků, asi nejvíc ze všech žánrů (jo, ještě letecký simulace hrajou geronti ) *1* . Ale těch mladejch je taky spousta, asi i většina.
-
Konečne slušná recenzia, z ktorej sa dalo aj niečo dozvedieť o hre. Chválim a ďakujem. Nie ako ten pseudoumelecký písaný brak z pred pár dní...
-
Zaujimave, ze realny pretekar povie, ze hry maju oproti realite malo gripu a v realite to nie je az take tazke ako v simulatori. Ako keby boli kolesa drevene a nie gumove. Takto to aj naposledy co som cital, komentoval jeden pretekar ktory opisoval mody do rfactoru.
-
já jsem simracer na racedepartment.com, je mi 17 let a SHIFTY mě neberou
-
Je tu podpora LAN?
-
Jo, to jsem viděl, ale řekl jsem si, že raději pro jistotu počkám, až to někdo udělá oficiálně pro Shift2 *4* Můj největší problém je nefunkční feedback v závodech kariéry, ve kterých se jede proti soupeřům. V quick race je to ok... Překvapuje mě, kolik lidí si na tudle věc stěžuje na fórech... Ono vůbec těch bugů je tam na seznamu strašně moc, jakoby ta hra byla vydaná tak nějak předčasně.
-
Ale jo, spousta (ne-li většina) simracerů jsou chlapi ve středním věku nebo i šedesátiletí, ale takový SHIFT je naopak cílený na teenagery s PS3 a Xboxama a neříkej že to tak není.
-
Na virtualr.net píšou, že ten lag se dá údajně odstranit přepsáním nějaké knihovny souborem z SHIFT 1 modu Sharp Mod Sim Handling či co.
"BTW it looks like the dinput8.dll from Shift1 sharp_mod_sim handling_v6_01_by_juls fixes the wheel lag (at least it did for my G27)"
http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-2-first-two-mods-released/ -
Oni tam nechali to jak když člověk zatočí, tak hned jde zadek do toho "polodriftu", takže všechno projíždí lehkým powerslidem. To snad nemyslí vážně. Co tam dělali ti jezdci, kteří podle EA měli opravit vše co se jim nezdá to teda vážně nevím
-
Řekl bych, že se ty auta chovají líp jak v Shift 1.
-
Hrálo a točilo se na plný detaily a jedinýho cuknutí jsem si občas všimnul při srážkách, jinak se framerate držel na zcela plynulejch hodnotách. Lag, o kterým mluvíš, ve videu nevidím.
-
Odehráno na gamepadu.
-
Děkuju za tuhle recenzi. I kdybych neměl zapnutý obraz, dozvěděl jsem se toho z ní podstatně víc, než s přebásničkované textové verze, která mě akorát iritovala...
-
Sory ale nedokážu si to už jinak vysvětlit..