Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevadil by mi ani temnější konec, kdy zemře taky většina Shepardova týmu (za předpokladu ponechání současných voleb). Popravdě se mi líbil originální konec až na posledních cca 40 vteřin. Od běhu na paprsek do úplného konce jsem totiž myslel , že moji kámoši byli zlikvidováni spolu se zbytkem jednotek Hammer. To mě hnalo vpřed v touze to dotáhnout do konce i jejich jménem.
  • Poláčku. Jak definitivně a nezvratně? Pokud si pamatuji, tak se pod troskama Shepard nadechnul = žije. Navíc v outru děda dítěti říká, že možná ještě povypráví nějaký další příběh o Shepardovi = nepřímé potvrzení DLC. Více pozornost příště!
    • Kronoss1
      Opakuji do zbláznění. Shepard je mrtvý, je mrtvý, je mrtvý. Že se někdo JEDNOU nadechne v troskách s brnění N7 znamená, že Shepard žije?? To prostě není živý Shepard. Get your head out of your ass man.
      • A ty bys měl použít mozek. Proč by asi ukazovali nádech bezejmenného mariňáka, nebo Sheparda, jen aby vteřinu poté umřel? (Kromě toho video se nazývá Shepard_lives)
        • Kronoss1
          Já už nevím, co víc bych ti k tomu řekl, nádech nějaké osoby v brnění N7, které ani Shepard mít nemusí, není žijící Shepard, prostě není.
        • Amylee.Anderson
          Když si to nepochopil ode mě, tak to pochop alespoň od Idaha.
    • sleepless
      Ano, v jednom z koncu se nadechne, ale jeho pribeh stejne skoncil - do dalsich ME her. Pokud bude DLC, tak z udalosti pred koncem. Trosku vice pozornosti priste, Futurione!
    • Ano,ale ne pribeh po udalostech konce.Vazne me nekdy udivuje,jak jsou nekteri natvrdli.
      A ze se v jednom z koncu nadechnul prece neznamena,ze bude jeho linka dale pokracovat.
      Tvurci jasne rekli,ze se Shepardova linka tretim dilem uzavrela.
  • Že mu zase na to skočíte*11* .. Jestli on žije v iluzi, že je to tak tak ho nechte *7*. Vy si to stejně zahrajete, a kdyby jste ho burana nechali jednou za čas něco vykřiknout o tom jak jsme všichni droni, tak to stejně situaci nemění - ME série to nepoškodí, neboť rozumnému člověku musí být jasné, že jde o provokaci.
    • Trol.diskuzni
      Hlavně, že jsi se hezky pochválil... Opravdu rozumný člověk by o sobě nikdy netvrdil, že je rozumný. "Vím, že nic nevím."
      • Veskoslav
        Fakt ne? Já o sobě tvrdím, že jsem rozumný člověk a rozhodně se za to nestydím. Když mě někdo nazve hlupákem, tak buď lže nebo se v té chvíli ukážu být hlupákem. Ale ty se ukazuješ jako hlupák neustále a to je ten rozdíl. Já o sobě můžu říct, že jsem rozumný člověk, co je občas za hlupáka a to po právu. Ty jsi pouze hlupák:)
        • Trol.diskuzni
          V těchto čtyřech řádcích se příliš rozumně nejevíš... Vynášet o tobě soudy ale nebudu, protože mám rozum alespoň do té míry, abych lidi neposuzoval jen podle toho, co píší někde na internetu. *3*
          • Fifu hrajou jenom gayové co hrajou Skyrim a trolujou na tiscali.cz *6* *6* *6*
            • *5*

To šéfredaktor: Aha, takže tento nesmyslný provokativní příspěvek necháte a moji naprosto korektní reakci mažete? No jak myslíte, pane Poláček... *3*
  • Jako kdy vyjde to EARTH DLC? *15*
    • Cosi
      http://masseffectbeta.herniweb.cz/multiplayer-na-zemi/

píše se tam 17.7.2012, tedy dnes.

20: 45 - Už je ke stáhnutí.
      • praavě jsem to tam neviděl...tedy jaj du stahovat *15*
    • Veskoslav
      Kolem 16-17.7, ale nečetl jsem nikde přesné datum:)
  • Ježiši, tahle hra ještě žije? *7*
  • Jedno z prohlášení bioware naznačuje,že by mohlo vyjít dlc,které se příběhově odehrává po konci:“You may notice that in the ‘Shepard lives’ ending, the love interest hesitates to place Shepard’s name on the wall, and instead looks up as though deep in thought. This is meant to suggest that the love interest is not ready to believe Shepard is dead, and the final scene reveals they are correct. As the Normandy lifts off, there is hope that the love interest and Shepard will again be together.”

http://www.vg247.com/2012/07/02/mass-effect-3-bioware-confirms-key-red-ending-detail/
    • Šmarjá, to jen odkazuje na ten nádech při Destroy konci.
  • Jak to ten gayrim.diskuzni dela ze na nej lidi vubec reagujou :-) dokonce i místní "klasikáři", kteří už "kvalitu" jeho názorů znají....

Jako to že vyjde dlc, které nijak neovlivní konec, ale hráč se dozví více o nekterých postavách a událostech snad nemůže nikoho naštvat ne??? Ale lidi jsou tak posedlý vnucováním svých názorů druhým i když v tuhle chvíly správných, že ho krmit prostě budou :-)

Ps: jako troll jsi vynikající, ale pokud to co říkáš myslíš vážně tak tě lituji.. peace
    • Shepard neumrel, BioWare to potvrdilo...
  • Petře, ne všichni ten příběh dohráli, takže prosím tě, příště varuj, že když nechceme spoilery, není článek určen pro nás.

Díky za všechny ty, co si to chtějí užít :)
    • sleepless
      Schválně jsem se tomu vyhýbal, čili tam žádné nejsou. Kdyby byly, uvedl bych to, samozřejmě.
      • Ehm...
        "Z ideového hlediska to dává smysl, jen nevím, jak se budu cítit v kůži Sheparda, když pro mě osobně už jeho story skončila, navíc poněkud definitivně a takříkajíc nezvratně. "

Opravdu ne??? :)
        • Hotová katastrofa. A bacha, až budeš si chtít přečíst Nový zákon, Ježíše tam ukřižují. *1* *1*
  • No to je prekvapenie :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit