-
Co třeba Batman: Arkham Asylum, DA: Origins (jako multiplatformovka), Mass Effect. A ruku na srdce, teď jsem koukal na vývojářský deník CD Projektu a nový Witcher byl taky dělán od počátku i na konzole (co se týče uživatelského rozhraní především). Takže bych to tak černě neviděl. Navíc mám ten dojem, že právě původně díky konzolové verzi to má geforce 9600 ještě rozdýchá:-)
-
Mass Effect 1 byl docela slušnej port *4*
-
Skyrim je pre mna najocakavanejsia hra roku 2011 a ked som si precital titulok tak ma az pichlo pri srdci .... *9* Dufam ze to nedovrzaju inac neviem ...
-
A ty se divíš, když jsi byl schopen vést nekonečnou diskuzi na téma: "v reálu mečem lidskou kost nepřesekneš, takže všechny hry a filmy, v nichž se takové jevy vyskytují, jsou blbosti". Neštve tě třeba, že postavy neumírají po jedné ráně? Srovnávat realitu a hru může jen blázen/troll a ještě větší blázen/troll pak považuje "reálnost" hry za určující prvek komplexnosti. Pro mě komplexnost znamená, že hra nebude zjednodušený, případně nefungující paskvil. Ty řešíš leda úsměvné kraviny. Ano, pobavil jsi nás, ale už toho nech.
-
co treba darksiders? *3*
-
jj nie vsetky, na tych dobrych este stale niekde pracuju :)
-
Já trpím když čtu tenhle "příspěvek" ...
-
...jen si za zadnou cenu nemohu vzpomenout na nejaky ,ktery by byl dobry a povedeny *1*
no co uz,alespon usetrim penize, o portech si myslim sve -
no ja uz si zvykl u modernich her ocekavat nejhorsi a doufat v nejlepsi .. a hlavne neverit tomu co PR rika .. dokud nevyzkousim, neuverim a nekoupim
-
Jako ještě zjednodušení od Oblivionu? Takže tentokrát bude prozkoumaná CELÁ mapa? :D Ale je to fajn, konečně se Bethseda vrátila k tomu, co umí.
-
Ti máž ale slovník! nauč se čezki! *11*
-
Já bych se nebál, skutečně to vyznívá ve smyslu faceliftingu, ne herních elementů.
-
hmm .. no nevim jestli kombinace zjednodusovani formou omezovani Applu a omezovani formou zjednodusovani z konzoli bude to prave orechove pro PC hrace .. zatim budu neverici ale doufajici ..
-
:D
no ..na temu Skyrim a jeho "komplexnosti" som debatoval vcera a bol som vyhlaseny za trolla a pod -
Přesně tak.Jestly s této planeti nezmyzý konzole,budeme trpjet *1*
-
A je to tady...
Samozřejmě ale né všechny porty jsou špatné.