Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    morrowind, oblivion i fallouty byly primárně konzolové
  • smejki
    pokud máš alespoň silné jednojádro nebo slabé dvoujadýrko a grafiku, která má dnes hodnotu 1500,-, tak to dáš *3*
  • miker17
    heh aspon to ma jednu dobrou stránku hru rozjedeš i na 2 roky starém křápu *3*
  • smejki
    taky mám dojem, že se mluví hlavně o ovládání a UI. to bylo v TES vždycky docela špatné
  • No ale fakt to hraji a baví mě to. Pár dní zpět jsem to koupil.
  • Presne. U FPS akce podobne hlasky vetsinou nikoho nevzrusi,ale mam pocit ze RPG hry jak je zname uz skoncily. Samozrejme najdou se i vyjimky z posledni doby jako treba Fallout:New Vegas nebo Zaklinac 2, ale oproti drivejsku,kdy RPG hra byla proste RPG hrou a ne akcni slataninou se statistikama....

Nechme se prekvapit. Na videiich ovladani vypada jako Oblivion,i pres reci vyvojaru...
  • smejki
    můžu taky?
  • smejki
    třeba Mass Effect1
  • neprestrelil ..... sem to myslel tak ze jen v nasa to budou mit plynule :)
  • Moje zkusenost je takova,ze DX9 mnohdy vypada lepe nez DX10/11. Minimalne tedy nektere efekty.
    A 30 FPS je uplne v pohode a plynule hratelne. S tim jsi prestrelil.
  • Preed
    V poslednej dobe necitam nic ine ako veci typu "Hra má být pro hráče více otevřená a přístupná, zapomeňte na statistiky a tomu podobné věci." a je mi z toho zle.
  • miker17
    další hra pro "širší" publikum a ted už mě nemůžete odseknout jako trola tady to máte černé na bílem..... ořezané na kost aby si konzolový droni nemuseli lámat hlavičky jesty zmáčknout X nebo y *2*
  • miker17
    ja taky a byl jsem vyhlášen jistým D*ementem za nadřazenou rasu které chce ovládnout svět
  • neboj na pc verzi beztak nasilne narvou neoptimalizovany dx10/11 efekty aby si to mohli zahrat i v nasa na 30 fps :)
  • Az ted s hruzou ctu: "Hra má být pro hráče více otevřená a přístupná, zapomeňte na statistiky a tomu podobné věci."
    To ma byt sakra jako co? Co tim mysli? Bude to vubec jeste RPG?
  • mmrrxx
    znamena to ze skyrim bude iba DX9 ?
  • dilinja
    na PC a Xbox vyšla zároven po několika měsících na PS3
  • Nevim. Me to na videich pripada ,co se tyce ovladani, uplne stejne jako Oblivion. A grafika? Chvilemi jsem si myslel ze se divam na Age of Conan a chvilemi na Fallout 3(v dungeonech). Je pekna,ale nijak prevratna. Coz ovsem vubec nemusi byt na skodu...
  • Morr a Obl byli taky portováni a dopadlo to dobře (přiznávám Oblivion o něco hůře, ale pořád to nebylo tak horké).. obtížnost hry se dá pořád přenastavit, kdyžtak tu máme komunitu, i když bych radši, kdyby sama hra byla vyvážená správně, abych nemusel zase čekat na nějáký OOO.. tomuto projektu věřím.. Bethesda mě zatím, nikdy extrémně nezklamala :)
  • Spades
    Jako u Bethesedy jde vidět, že né všechny porty z konzolí musí být špatné.
    Oblivion byl opravdu hodně dobře předělán na PC a podpora módů, patchů a jiných PC only blbůstek byla naprosto skvělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit