-
po právu *3*
-
Pokud narážíš na pirátství tak to probíhá i na konzolích. Akorát pc je mnohem otevřenější platforma než konzole (takže je to pro piráty snažší) ale otevřenost platformy je na druhou stranu plus. A pak,myslím že mnoho konzolistů na pc pirátí naprosto běžně protože většinoou mají i pc.A třeba já dal minulý rok za hry na pc nejméně 39 tisíc.
-
tabulky a tuhé souboje se přeci netlučou s lepším ovládáním. pokud to v RPG směru doprasí jen proto, aby to mohla hrát stará Škopková, tak mě taky naštvou, o tom žádná *3*
ale ty výkřiky tady jsou jalové až hamba -
prajem si aby uz niektory vyvojar povedal: Nebudeme uz robit hry pre sirsie publikum, lebo sirsie uz byt nemoze, nebudeme zjednodusovat, nebudeme sa prisposobovat a zacneme robit hry pre hracov.
-
RPG se proste vyviji, zazil jsem je na didaktiku, pak jsem hral krokovaci v dosu, potom bitmapove z isometrickeho pohledu a co je to to spravne rpg? Dungeon master kde se chcipalo hlady? Ultima underworld? Diablo? Fallout? Final Fantasy? Zaklinac? Betrayal at krondor? Kur*a vzdyt rpg je tak roztodivny a bohaty zanr!
-
Proč si kupovat konzole? Nic by to neřešilo, prostě mají omezenou architektůru a hry kteér na nich běhají by zvládlo každé druhé pc takže kupovat si konzoli nemá význam,zvlášť u titulu co bude i na pc, to co mě vadí je ono zjednodušování, a to bude i na té konzoli. Tak co bych tím asi vyřešil?
Jinak to že mám jednu platformu ze mě fanatika nedělá.
Nezlobím se tedy že to vyvíjejí na konzole,ale zlobím se že to vyvíjejí přednostně pro konzole a díky nim dojde k dalšímu zjednodušování. Kdyby to vyvýjeli současně bylo by mě to uplně jedno. -
až si PC hráčí začnou místo stahování hry kupovat, třeba se ty "staré časy" jednou vrátí....toto je jen přirozený proces. Sám jsem na hru zvědavý.
-
Eh, ja nerad rypem, ale toto ma byt nejaka novinka? :) Vsetky tieto informacie uz predsa prisli s prvym predstavenim Skyrimu (teda v case clankov a videi z GameInforemru) - ci uz je to "Apple dizajn" UI alebo vyvoja na konzole (mimochodom, tak bol vyvijanu uz aj Oblivion, takze nejako mi unika zmysel clanku :) )
-
Apple má genialní ovládání a krasné produkty. Jenže já v RPG rád tabulky, tuhé souboje. Rád si herní zážitek vydřu. Každopádně - Skyrim vypadá nádherně.
-
ach jo v jake dobe to zijem:-D bejvavalo dobre...tim nechci rict ze to bude spatna hra jen by mohla "asi" být lepší.
-
Tak ako hovoris a stve ma to o to viac,ze ja uz nic mimo RPGcok ani nehravam,sportove hry su mi ukradnute,auta tiez,FPS su uz v hajzli davno vsetko typu Call of Duty(stupidny kratky singeplayer,na silu spraveny multiplayer) kde su casy nejakeho Half Lifu,Adventury su rovnake uz 20 rokov s tym rozdielom,ze dnes stoja za hovno,sem tam vyskoci nieco typu Assassin's Creed pripadne nejaky Third-person shooter typu dead space ale to je skor ojedinele a najnovsia moda je k*rvit RPGcka.
-
Tak si porid konzoli, ne? Je uz za par supu a nektere hry je proste mnohem lepsi hrat na ni. Treba batman arkham asylum. Ja taky stridam platfírmy podle tího, kde ue hra nejlepsi. Proc byt fanatik zamereny jen na jednu platformu a zlobit se, ze nekdo vyviji pro platformu jinou.
-
hošové, vždyť se tu mluví jen o UI a ovládání, tak co se čílíte *7*
apple má geniální ovládání, takže se nedivím Bethina migruje ze svého "symbianu". inspirace je to rozhodně dobrá (vocaď pocaď samosebou). -
Naprostý souhlas
-
Ale mnohem více mě vadí ono "zjednodušování" a zkonzolovatění rozhraní hry kdy postupně díl co díl mizí to co dříve dělalo RPG.
A sice je tedy pravda že Bethesda zjevně porty "celkem" umí (vzhledem k Morrowindu,Oblivionu a Falloutu3) ale kdyby to bylo dělané současně a bez takových ústupků mohlo to být jistě ještě lepší.
No,každopádně tímhle prohlášením mě tedy opravdu naštvali. Netřeba to více rozmazávat.:/ :D -
tvoje zkušenost s DX10/11 je nulová, protože žádná DX10/11 nativní hra nevyšla (možná nějaká indie pitomina, to nepočítám). První pořádná DX11 nativní hra bude Battlefield3, tam se teprv ukáže síla nového DX API *3*
-
Když to čtu je mě z toho skoro zle, na druhou stranu všichni víme proč to bethesda tak dělá. Protože kdyby to vyvíjeli nejdříve na pc mohlo by se jim stát že by to pak nemohli pořádně převest a konzole díky jejich rozdílné a značně uzavřené architektůře. ale nevysvětluje to proč to nedělají současně na pc i na koznole.
To zda je to dobře či špatně uvidíme ale až při vidání,ale jako pc hráče mě toto jejich tvrzení samosebou šte, protože tedy myslím že by to měli dělat současně pro všechny platformy, ukazují tím že na pc hráče v podstatě kašlou. -
ano
-
LOL! Tomu rikam "citlivy pristup k RPG". A veta "portovani na PC je v pohode" je uz pouhou tresnickou na dortu ze sr*cek, ktery nam kazdomesicne pripravuji tvurci pokracovani nejvelkolepejsich PC her sve doby. Je mi z toho nanic.. :/
-
já doufám, že si konečně sehnali kvalitní pisálky *5*