Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v oblivinu tomu fakt tak bylo, hroznej chaos, kolikrat se me stalo ze sem zabil misto nepritele nejakou spratelenou postavu a to brusleni je i ve falloutu, z tech pohybu vubec neni cejtit tiha tech postav
  • Preed
    a ked nenapisem nic,tak sa bude zdat,ze je vsetko v poriadku :)
  • aaaaaaaaaa nejvic rvou... chvilka napeti.. PC HARDCORE FANATIC GAMERS :D

myslim ze kdyz napisete svuj cool post o tom jak to jde s pc scenou do ..... tak se fakt nic nezmeni ;)
  • v dragon ahe ale cisla jsou:D stejne tak si myslim ze budou tady, nicmene faktem je, ze mnoho hracu jim nedava vubec zadnej vyznam a autori jim bohuzel vychazeji vstric a v interface se omezuji skutecne jen na ty zakladni a na jejich jednoduchej popis. Pokud si chces pocitat, staci si najit nekde na netu nejakej guide k te hre a muzes. Nebo uplne nejlepsi je na todle wiki tykajici se tech her, je to na nich obvykle hezky popsane jak spolku vsechny atributy souvisi.
  • Blbost, oblivion je na ps3 jedna z nejlepe hodnocenych her.
  • to co je napsané v článku o zjednodušování mě taky štve. že dělají primárně pro konzole, hmm to už je bohužel u většiny i původních her z PC. Ale přesto všechno já věřím, že Skyrim bude skvělé RPG i na PC.
  • miker17
    LA noir byl na netu měsíc před vydáním a skoro všecky hry na XBOX alespon 2 týdny a PC hráči piratí nojo zase jsou PCčkáři ti špatní
  • IWKYN
    Skyrim si stejně asi koupim, ale jestli jsou takoví fanoušci applu, tak ať tam daj jenom jedno tlačítko na celou hru. Prosííím já bych jich totiž víc nezvládnul....
  • Rorschah
    do haje, najde se dneska konečně někdo,kdo udělá poctivé RPG? už mám plné zuby všech těch mass effectů, dragon ageů a podobných sraček, ve kterých jedním tlačítkem postava přeletí půl mapy,aby se mohla skrýt za překážku.
    chci si klikat myší v inventáři a poměřovat číslička itemů, které navíc najdu NÁHODNĚ z nějakého lootu, aniž by byly předem připravené. chci se volně pohybovat krajinou a ne šmatlat tvůrci vytvořenou stezkou.
    nechci ku*va pseudo-rpg kde listování v inventáři a spelly ovládám nesmyslnýma tlačítkama na klávesnici v připitomělém, rádoby moderním UI. nechci stokrát mačkat mezerník pro to, aby mě zrovna držící drak nesežral. nechci čekat než se mi přehraje animace nějakého "finishing move".
    chci hru čísel, výpočty pravděpodobnosti, staty ovlivňující výkony postavy, náhodně generované dropy, boss fighty, kde roli hraje moje vybavení - nezvládnu, nasbírám jiný eqip a zkusím znova, pak si vychutnám odměnu za moji dřinu - tohle je RPG. mám dojem,že tvůrci jsou přiliš zaslepení byznysem a tokem peněz. RPG na konzole prostě nepatří, stejně jako RTS. počítače mají prostě svoje výhody, na konzole ať si cpou ty svoje pi*oviny na kinect.
    Skyrimu přestávám věřit, mám špatný dojem, že to bude jen osekaný Oblivion s POP "vychytávkama". kde jsou doby, kdy se hry dělaly s LÁSKOU.
  • Je to buďto sarkasmus, nebo trolling. Teď nevím které. Možná oboje.
  • casual hraci sou treba rodice co si na pc pusti tak maximalne solitarky, nebo bejeweled a podobny hry a presne temhle se vyvojari snazi naservirovat klasicky AAA tituly :))
  • Jestli máš rád staré fallouty, PT a další a zároveň tě štve, kam se mnoho nových rpg her ubírá, pak nejsi casual hráč.
  • Oblivion si jiz nepamatuji,ale ve Falloutu jsem rozhodne nemel zadny problem s nicim takovym co tu pises . Obzvlaste kdyz v obou hrach je moznost si hru zapauzovat.
  • Hlavně doufám, že postavy nebudou tak nepřirozeně a divně "bruslit" po okolí, jako tomu bylo v Oblivionu a Falloutu. Já jsem tam za boha nemohl nikoho pořádně trefit, případně se ve větším boji zorientovat. Animace byla opravdu strašná a to plavání po terénu ještě horší.
  • maly dotaz-co je to casual hrac podle tebe? Ja se za nej totiz povazuji cely zivot a presto me smer vyvoje RPG her naprosto desi...
  • Preed
    Tak to mi je samozrejme jasne,ze tie prachy leju do marketingu a podobne ale ten snad sluzi na to aby ziskali novych zakaznikov,nie,ze naliali sme prachy do marketingu,aby sme ziskali novych zakaznikov,tak teraz musime urobit debilnu hru aby sme ziskali novych casual zakaznikov a z nich prachy na vykrytie marketingu,ktory sluzi na ziskanie novych zakaznikov, resp. prachy ktore davaju do marketingu prepokladaju,ze im to zarobi viac ako do toho dali,takze hovn* naklady,je sice pravda,ze potrebuju dost debilov na to aby sa ten marketing vyplatil,ale ked vydavaju kazdy rok to iste,tak sa imho tie naklady musia znizovat,lebo kazdy vie,ze je to super dementne kazdy rok take iste call of duty tak aky marketing.
  • U hry nestojí prachy jen vývoj, ale i marketing. A ten je u CoD obrovský.

Faktem je, že pokud máte recept, který funguje, tak těžko přesvědčíte producenta, aby přistoupil na nějaké výraznější zásahy. To je prostě proti jeho finančnímu mozku *3*

Taky se mi nelíbí, kam hry směřují, ale to neznamená, že tomu procesu nerozumím.

Chceš někomu nadávat? Nadávej casual hráčům. Můžeš se ale zlobit na člověka za to, že je průměrnej? Těžko.
  • Aha.tak v tom pripade hodne trpis. Za posledni roky vyslo kolik her kde se da skutecne! ovlivnovat pribeh a rozhodovat se tak,aby to nebylo jen formalni(ala Dragon Age,Mass Effect,kde po jakekoloiv odpovedi nasledovala stejna reakce NPC)? Kde mas bohate herni moznosti? Kolik? Jedna? Dve? Zaklinac 2? Fallout :New Vegas?

Statistiky RPG hru skutecne nedelaji(coz jsem ani nikde netvrdil),ale velmi pomahaji hraci se s postavou szit.
  • miker17
    mala skupina hradcore hráčů ??????????????? kde žiješ na smetišti *8*
  • Protoze ve "starych casech" nikdo nekopiroval hry po disketach a vsechny hry si kupoval na originalnich disketach za 1500,-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit