-
Kdys sem videl video z E3(boj nekde v jeskyni) tak sem myslel ze jde o Oblivion a on to byl Skyrim *1*
-
Ale jisteze souvisi. Myslis si ze by hrani bylo tak rozsirene nebyt konzoli? Ani nahodou. Bez konzoli by tento ''vyvoj'' trval mnohem dele,i kdyz drive nebo pozdeji by jsme byli tam kde jsme ted.
-
Pokud má hra bohatá možnosti v rozhodování a ovlivnění příběhu, tak se může hrát klidně jako COD a je to podle mě víc RPG než hra s tunou statistik ale nulovýma možnostma rozhodování. Role Playing Game. Ne Stat Playing Game
-
Hned vedle clanku, v belskovkach je prvni zprava :
16:10 The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra má být pro hráče více otevřená a přístupná, zapomeňte na statistiky a tomu podobné věci. -
počkej, kde? *8*
zdroj prosím -
Psal jsem zu nize ze to vypada treba jako Age of Conan. Obzvlaste ten screenshot s mamuty(a koneckoncu i ve videu) Kdyby jsi mo ho ukazal,prisahal bych ze je to Age of Conan. A to neni zrovna nejnovejsi hra. Takze ty nadsene reakce z grafiky prilis nechapu.
-
S vacsimi nakladmi na co? Sak Call of Duty je kazdy rok rovnake tak ake naklady a aj tak to furt vsetci kupuju aj ked teda neviem,co su to za ludia,tak by mohli za tie biliony prachov,co za to maju,ked uz ocividne to neinvestuju do vyvoja Call of Duty,spravit aj nejaku poriadnu hru sem tam.
-
graficky mi to neprijde zas tak uchvatny jak jsem cekal. oproti oblivonu krom dynamickejch stinu, animacniho systemu a lepsich modelu postav moc rozdilu nezaznamenavam. mozna se mi to jen zda. oblivion uz jsem hral davno. ale hral jsem treba posledni fallouty coz je v podstate stejne vypadajici hra. cekal jsem vetsi technickej posun. ta trava se prestava vykreslovat nebezpecne blizko, textury stojej docela za ho*no. snad to pri portovani na pc aspon trochu upravej. ke zjednodusovani se radsi nebudu ani vyjadrovat. modlim se jen aby vydali modovaci nastroje. pak budu mit klid.
-
Proč tvůrci vůbec něco takového vypouštějí do světa? Konzolistům je to stejně jedno a PC hráče to akorát naštve.
-
Ale přesně tohle říká Indie scéna. Bohužel s většími náklady na hru potřebujete více zákazníků a proto se můsíte přizpůsobovat. Pokud všichni kupují arkádu Call of Duty jako vzteklí, pak je jasné, že nemá smysl dělat konkurenta ArmAII (která by bez VBS2 nepřežila).
-
Takze mi chces rict,ze vsichni vyvojari neustale lzou? Age of Conan, Dirt 2,Dragon Age 2....
Pak se na me ale nezlob,jak to mam asi vedet. Ja nepatram do hloubky o tom co umi/neumi DX10/11. -
To neni vyvoj. Drive proste bylo RPG RPG. Nekdy s e nepovedlo,nektere bylo lehci jine silene tezke,ale nikdo tehdy nepochyboval o tom ze je to stale RPG. A dneska? Podivej se na DA2,precti si reci vyvojaru o ME3 nebo zde o Skyrimu. Bez tabulek a statistik,akcnejsi,otevrenejsi pro kzdeho.... Nezlob se na me ale to neni vyvoj RPG zanru. To je upadek
-
Jsi trol. Zjednodusovani her nijak nesouvisi s konzolemi. Zjednodusuje se proto, aby bylo dísazeno vetsich prodeju. A prodeje je nutno zvysovat proto, ze spousta pívrchnich hracu resi povrchni, ale drahe veci jako grafika a dabing. A mala skupinka hardcore hracu neco takoveho ufinancuje jen stezi.
-
pc a xbox360 mají skoro stejné architektury
-
Co by tim proboha vyresil? Zamysli se nad tim co pises!
-
Nebo si vydavatelé řeknou, že jim ty portované hry vydělávají a nestojí to tolik námahy a budou je vyrábět ještě masivněji
-
Precti si vyjadreni vyvojaru o tabulkach a statistikach ve hre apak tady mudruj *1*
-
Jdete s tim uz nekam. Kvalitni hry si na sebe vydelaji,uz to mnohokrat bylo potvrzeno. Navic pocet hracu poctive si kupujicich hru neustale narusta.
-
Někomu to tak vyhovuje, poud ti to stačí tak v pohodě.:D Co bych dal za to takhle šetřit, jenže já kupuju vše co vidím.
-
no já dám ročně za hry na xbox neco kolem 3,500 *2* (+ nějaký drobný za DLC)