-
někdo neocení kvalitu i když ho kousne do perdele :)
-
Gratuluji vám k vyléčení mindráčku. Nyní již jistě nemáte potřebu zahnojit polovinu diskuze pitomostma, a proto doufám že to už dělat nebudete.
-
Argument jak plase. Do mé profilovky ti nic není. Já se také nesměji tvé hloupé přezdívce. *5*
-
Spoustu recenzi mas od lidi které to vzsade nebavi, málokdo to ale rekne na rovinu.
-
Proč hru recenzuje někdo, koho žánr hry nebaví ? Informační hodnota naprosto nulová, stejně jako plané keci autora.
-
Problém s Indie hrama je opravdu velky. velka část lidi která jim holduje jsou lide co mají ruzna mobilni zarizeni a konzoli nebo pocitac nemaji bud vůbec nebo maximalne na psani a prohlizeni netu. Z nich se rekrutuje prevazna část zastancu desítkových hodnoceni indie her.Dost pochybuju ze když si někdo koupi novou PS4 ze by skalal nadsenim kdyz by majoritni portfolio her vypadalo jako minecraft nebo hotline miami. Fajn, plno indie her ma vybornej napad a jsou necim zajimave, ale situace kdy tehle ,,uzasnych,, her vychazi 10 denne je poněkud silena. Když si vezmeme třeba RPG hry tak propracovane RPG systémy se presunuji do zpracovani před 10-20 lety (ruzne kickstarter projekty, a spousta her videnych z boku jako z 8-16bitove ery kde je celkem smysluplny vyvoj postavy, ukoly atd) a hry u kterých zpracovani odpovida době od těchto prvku upousteji (serie Mass Effect a další spousta rádoby RPG her kde můžete maximalne oblect postavu a občas nekam prihodit bod do stromu 10 skillu). Ja doufam ze s prichodem novych konzoli Indie scena opet zapadne tam kde byla vždycky, tedy do úzkého okruhu prilezitostnych hracu a lidi kterym je vyvoj a progres v herni branzi uplne jedno. Nezavisli vyvojari sice mají mozna plno skvělých napadu, ale pokud nemaji na to aby svým napadem dokazali akceptovat technicky pokrok, nemeli by ze svých hricek delat majoritni zabavu pro všechny hrace.
Proste když vidim nebo zkusim nejakou indie hru která ma dobře vymysleny herni principy a po obrazovce se mi prohani cosi co vlastne nejde ani rozeznat v prostředí grafiky automatu z maringotky, si reknu, sakra proc tenhle systém není trebqa v Mass Effectu (jen priklad) a uplne me to znechuti.. -
Souhlasím s lidmi v diskuzi, že konstatování v prvním odstavci recenze je fakt na pováženou. Já bych třeba taky nerecenzoval MMORPG...
-
Přesně. Captain Obvious.
-
To je zase moudro
-
Jo, recenzovat to někdo jinej tak tam je 10/10 jak vysitejch. Konecne někdo kdo ma na tyhle indie hricky spravnej metr, asi to chce leta praxe (coz recenzent ma) aby rozeznal jakou ma hra skutecne hodnotu a dopad na herni svet:)
-
Skvela recenzia a od znameho a overeneho autora, som rad ze ta tu vidim recenzovat Michale. Ohladom hry, takto to dopadne ked ju robi niekto kto veri v dobro, mier, boha a chodi pravidelne do kostola. A inak suhlas, B&W bola blbost. Na druhej strane Populous 3, to uz bolo ine cafe... ^_`
-
"Hate" součástí recenze? Ne, děkuji tohle má pro mě nulovou informační hodnotu. Snad naleznu nějakou lepší recenzi na jiném webu, protože hra vypadá poměrně zajímavě.
-
Mluví z duše? Pro tebe a pana autora možná, pro někoho jiného zas ne.
-
Skvěle napsaná a pro mě určitě nejzábavnější recenze za hodně dlouhou dobu. Díky! A v názoru na Black & White mi Michal mluví z duše.
-
oprava: je hratelný
-
Milá redakce,
v zájmu zachování kvality tohoto webu by bylo vhodné příště dát hru k zrecenzování ne někomu, pro koho celý herní žánr recenzované hry není hratelný pouze pro duševně nemocné osoby, ale někomu koho daný žánr baví.
Jistě uznáte, že k poctivému zrecenzování hry je vhodné mít k danému žánru vyvinut pozitivní vztah (což do jisté míry zaručuje i všeobecnou orientaci v tomto žánru - lidé se častěji zajímají o to co mají rádi, nikoli o to co je nebaví), navíc pokud recenzent podobné hry hraje, může podstatně lépe porovnávat dojem ze hry s dojmy z jiných her tohoto žánru. Myslím, že i u profesionála a veterána herní žurnalistiky jako je pan Rybka je recenze něčeho, co recenzent nemá rád, pořádné "šlápnutí vedle". -
Opravdu vybíráte pravý lidi pro ty recenze. Recenze by měla obsahovat objektivní názor, ne že hned v prvním odstavci uvidím větu typu "Tenhle typ žánru mě nebaví a proto jí dávám už teď 4/10." Takhle to přece fungovat nemá. Nevim, jak funguje "losování" recenzí u vás, ale jestli recenzant už hned na první pohled ví, že se mu hra hnusí či co, tak bych jí přenechal někomu jinému.
-
Na to ti mohu odpovědět ihned: úroveň vzdělání našich fakanů klesá prudce dolů (a úroveň arogance prudce nahoru), jak lze vidět i z tvého příspěvku, "potěš" se totiž píše se "š" ...
-
Reagovat na člověka co má v profilu tuto fotku nemá snad ani cenu..
-
No diť přesně tak se chováš ty, tobě to pořád nedochází že ? *1* *7*