Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 15. díl herního pořadu Re-Play
21.5.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
vyzrana je pekne, se podivej na spodni partie, neskodilo by ji kdyby se zvedla od kompu a sla se hejbat, tohle je ostuda, navic v televizi
-
http://www.mediaguru.cz/2011/01/jak-funguji-tv-metry-video-omd/
Edit: http://www.mediaresearch.cz/produkty-sluzby/mereni-televize/nejcastejsi-dotazy-faq/ -
Jaaaach : D Ty mas teda fakt ale dost...
Nejsou to "me" pokusy o humor, nybrz "jejich" pokusy o humor, a ze se snazi o recesi znamena jako co? Porad je to z 90% trapny.
Pokud je pro tebe GTA jen o meste a strileni, tak je chyba jen v tvoji palici. Obsahlejsich her se moc nerodi, a ze venujou minimalne dvakrat vic casu recenzovani "obycejny" zavodni hry je vysmech.
U FNV opravdu neslo o recenzi DLC : D
A kdyby GP skutecne jen recenzoval hry, tak s nim problem nemam (teda ja ho klidne zkouknu i takhle). Kdyz to neni skupina komiku, tak proc se teda neustale o nejaky forky snazej? Ono to navic ma k petovi novotnemu casto az nebezpecne blizko, takze si ho radsi nech pro sebe.
Obcas fakt zasnu, jak kratkozrace jsou lidi schopny "argumentovat" *7* -
Jak ten výpočet vlastně probíhá? Docela by mě to zajímalo... *4*
-
My už víme, že jsi retardovaný jedinec, který od rána do večera, sedí u PC a má komplex, že ho žádna nechce ;).
-
rozhodne je tam teda (nebo byla, nevim) hezci holka s hezcim telem
-
Jde vidět, že vyhodnocení sledovanosti v Tv vůbec nerozumíš ;).
-
Nenech se vysmát :)
-
Scenka z Game Page: Počitač a na něm pavučina, minuta nic najednou znovu počitač a na něm více pavučiny to se opakuje asi 5krát až je celý pod pavučinou. Poté příjde komentátor a říka: "Víte co to je? To se nový "Spidy" dostal na PC". Opravdu děs a hrůza. Takže jsi ty snahy klidně můžou nechat.
-
A nebo sam tuček je taky takové děcko?:) Dělate jako by nikdo z vas neslintal po holce ktera se mu libí.:)
Druha věc je se tu veřejně vycmrndavat o tom co by sni dělal a nebo co ma pod trickem. -
kdyz re play tvrdi ze ma rekordni sledovanst, znamena to ze si jejich porad zapnulo nahodne 100 lidí z tohož čtvrtina přepína programy *1* , takže tve tvrzeni asi bude chybne
-
tve "pokusy o humor" jsou spise snahy o zrecesivneni tech her ktere se recenzuji... a zaroven gp je spis takove volne pratelske sdruzeni lidi, ktera se snazi priblizit recenzovane hry co nejblize k divakovi pomoci techto scenek a komentaru...
kdezto replay jsou komentare akorat: hraje se to dobre ma to hezkou grafiku libi se mi to 8 bodu z 10 nazdar bazar my si jdeme pro korunky.
k GTA IV- rezence k gta IV: Mate mesto, auta, strilite, Nico Bellic, hotovo" je naprosto trefna, vzdyt o nicem taky gta nikdy nebylo takze 3 minuty je naopak moc.
Fallout NV: pravdepobodne jsi se koukal na reportaz k DLC.
A k tve posledni vete: GP recenzuje hry, neni to skupina komiku... jestli hledas typ humoru blizky tvemu srdci jdi a nalad si petra novotneho -
Bud v klidu, přesně z toho, že mu lidí nadávají za jeho cíleně nesmyslný příspěvky, má největší pr.del.Ignorace, je nejlepší řešení.Když nebude mít zpětnou vazbu, přestane ho to bavit.
-
Přesně tak.GP nemá žádnou informační hodnotu a výsledný hodnocení recenzí mi občas příjdou úplně nesmyslný.R-P je podle mě na český poměry hodně kvalitní pořad, od kterýho odcházím s vědomím, že mě nikdo netahá za nos a můžu se splehnout na doporučení o té či oné hře.
-
Tak za prvne tlusta neni a za druhe nechapu proc to tady vubec nekdo resi.
-
V ničem.
Možná i proto má RE více než 2x tolik televizních diváků :) -
A v cem myslis ze je GP lepsi?
Ja teprv nedavno kouknul na par dilu v ivysilani, a nevim teda. Ty neustaly pokusy o humor (kdy je to vetsinou spis trapny - obcas jsem se za ne az stydel) bych jeste prekousl, jenze od vetsinou nema ani zadnou informacni hodnotu.
Nejlepsi jak v jednom dile venovali asi deset minut Gran Turismu (nebo to byla jina zavodni hra?) a recenzi GTA IV pak zpichnuli asi za tri minuty. "Mate mesto, auta, strilite, Nico Bellic, hotovo" : D
No z tech par dilu byl nejvetsi extrem asi Fallout NV. Recenze na dve, tri minuty, z niz se clovek dozvedel fakt LAUTR hovno.
Navic jen v tech par dilech jsem musel tolikrat vyvalit bulvy nad nesmyslnejma komentarema, az mi prislo, ze si to po sobe snad ani autor neprecetl, natoz aby mu to zkouknul nekdo jinej...
Fakt netusim, v cem by mel byt GP lepsi. Snad jen pro toho, kdo se u tech vtipu dokaze smat. -
Že to někoho může bavit nechápu ale i v naší třídě je jeden kterej leze bez přestání na diskuze říká kraviny a pak se směje jak mu všichni nadávaj
-
neda se svitit, tlusta proste je
-
sory tiscali, re play je mozna obstojny porad ale na game page nedosahuje