Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že to říkas zrovna ty, protoze podle toho cos napsal jsi pravdepodobne osoba labilní.
  • ani si nemohl kdyz te rodice nepousteli z klece
  • xixixao
    Já myslim, že to nebude tak úplně věkem... Minimálně ne fyzickym věkem... (aneb taky mi bylo 13 a nechoval jsem se jako ***)
  • jnsCZ
    MAN of War? Srsly? *7*
  • Je potřeba sem tam vyčistit uši ..
  • Nestačilo by je prostě ignorovat? *7*
  • Amylee.Anderson
    Nojo, jsou to nerdíci uzavřený ve svém herní světě, takže ani neviděli pořádnou ženskou. :D
  • Max_55
    Ano ano svatá pravda akorát se obávám že pokud se proti těm dětem něco nepodnikne tak toho jen tak nenechají.Hajzlíci malí...
  • Mazej honit na 4chan
  • Ten Tukanův pohled na konci byl výbornej, to se musí nechat. *3* Myslím, že si tím a mnoha jinými narážkami během toho pořadu na Alžbětu dělá legraci ze všech děcek tady, co tu týden co týden onanují nad jejími přednostmi... Ale abych na nikoho nezapomněl, krom těch děcek bych pak vypíchnul ještě jednoho týpka ze Slovenska, co tu furt dokola píše, že by si ji s sebou vzal na služební cestu, a toho zakomplexovance, co o ní říká, že je tlustá. Už to začíná být jaksi trapné... *7*
  • žádný, mám replay *2* *1*
  • třeba to myslel upe jinak *1* dvojsmysl *1*
  • Tady ho zveřejňovat rozhodně nehodlám. Jen jsem chtěl dotyčnému pomoct.
  • MrSanta
    Vydrž týden a budeš ho mít i tady.
  • Tak mu tady hoď zrovna odkaz ne!
  • Napiš sem e-mail a pošlu ti odkaz.
  • Kua u nas byla v cas vysilani zrovna burka a nesla TV, je nekde mozno shlednout dnesni dil??
  • MrSanta
    Dneska zase super. Potěšilo mě, že si u recenze druhého Zaklínače odpustili spoilery. Už jsem se natahoval pro ovladač, abych stáhnul zvuk na začátku, ale hezky se tomu vyhnuli.
    PS: Ano, stále jsou tací (já), kteří jednotku Zaklínače ještě nedohráli a navíc se jim podařilo zatím vyhnout veškerým spoilerům ohledně této hry *1*
  • a nebo ty ses moc velkej konspirator *7*
  • Jako Remek... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit