Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska hezký, hlavně ten vtípek na konci. *1*
  • ne kato to fakt není .zní jinak
  • Retro mortal kombat se všim původním? Kdepak, kde je pc verze?
  • Že se tady bavíte o takových krávovinách, když za pár hodin je konec světa. *2*
  • trolololo, u mad?
  • Co ty jsi to sakra za debila?! To jsi vážně tak primitivní, že se bavíš tímto, anebo jsi vážně takový kretén?! Každopádně by ses měl domluvit asi s nějakým psychologem a začít chodit do léčebny, jsi opravdu ubohý. Jestli něco opravdu nesnáším, tak je to útočení na něčí osobu!
  • Max_55
    Kéž by to jejich rodiče četly. *7*
  • Ten manik by se mel hlavne domluvit s alzbetkou a meli by spolu zacit chodit do fitka
  • A uz mi to neda. Neviem to nikde najst a prepacte mi moju sprostost ale. Dabing sekvencii s ukazkami hier? pocujem tam Kata z prago union :)
  • Tushan
    tuček by si měl odpustit to je eeeeeee za každym druhym slovem takhle to nezní moc dobře ani profesionálně
    i ten maník co s ním dělal rozhovor měl lepší vyjadřovací schopnosti
  • Tyhle děti tady jsou tak na facku. Prosím vás rodiče, vemte jím už ty počítače a jděte si s nimi hrát ven.
  • tukan je najlepší, tie jeho nonstop xichty ma vzdy rozosmejú. A Alžbeta je tiež super, tá sa v každom vstupe smeje aj ked sa nič nedeje a celé sa to super pozerá.
  • Asi tak ten mě taky dostal *1* *1* *1*
  • pekný micík, ideálny k psp na služobku, podľa chuti striedať ;)
  • Erien
    To by chtělo kvalitnější bedny
  • a zvuk stále jak z prdele, to sem zvědavej, kdy si v Tři psi konečně najmou profesionálního zvukaře...
  • A přesně v recenzi řikali že jedničku moc znat nemusím diky tomu jak je podan příběh:) Ani neřekli že začatek dvojky ovlivnují savy z jedničky no podle mne strašna recenze. Mohli pustit jen video a vubec nemluvit.
  • Erien
    Jak jsi to udělal :D Pán bůh ti to zaplať na stotisíckrát :D. Díky :)
  • Archengel
    kdyby to rozvedli tak už spoilujou, u witchera 2 se bere skoro za samozrejmost, ze kdyz to budes hrat, nebo budes chtit hrat, tak ze si 1ku už dohrál....a jestli ne tak ji nejdriv zahraj...
  • Archengel
    pochopil sem to dobře, použil to jako dvojsmysl...nebo třeba minule alžběta s killzone trojkama, nebo jak řekla že si nahoňí prsa....strefujou se do pubertálních onanistů na tomto foru velice dobře a rafinovaně....like that *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit