Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 16. díl herního pořadu Re-Play
28.5.2011 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
A kde je problém? Mluví tak i v Dirtu a i tady je taková výslovnost http://translate.google.cz/#en|cs|gymkhana
-
pardon cast z achievmentama mela byt ze F3 jich melo vic
-
tak treba se mi libil az moc nerealnej pribeh Falloutu 3 (kde ste pronasledovali sveho postarsiho otce a museli ste se divit jak dokazal projit takovejma vecma u kterych ste vy meli problem jen v kombineze vaultu hasakem a revolverem coz je pravda na te hre minus) u NV se mi libilo jen dosazeni tech veci jako treba hezci grafika lepsi animace postav,mireni,vylepsovani zbrani,spolecnici(xp vam to dava i kdyz nekoho zabijou oni,noseni veci) atd. ale poust mojave nebyla aspon pro me tak zajimava jako trosky DC a i ten pribeh mi prisel proste nudnej i kdyz ma Fallout 3 spoustu chyb a blbosti dokazal sem u nej stravit mnohem vic casu nez u NV nevim neudelal sem vsechny vedlejsi ukoly v NV (porad se snazim k nejakym se dostat) u NV ano kazdej vedlejsi ukol znamenal achievement takze sem se na to i dost tesil ale u NV za vedlejsi ukoly byli tak 4 achievmenty jsou to jen malickosti ja vim po technicke strance nemuzu nic odeprit NV u F3 mi vadi GfWL ridil sem se v NV podle NCR F3 jsem dohral 2x (i z DLC) porad premyslim jestli dohrat NV znova ale kdyz si vzpomenu jak sem ho dohral uz jednou nejak se mi do toho nechce dokonce uz me to tak nudilo ze sem to nedotahl ani do max. levelu a jeste jedna vec jako rozdil v F3 se mi libi ta predvalecna doba na kterou narazite skoro vsude ve hre v NV se mi to nestalo ani jednou vlastnim obe hry a nelituju koupe ale pribeh NV mi proste prijde horsi pokud to je Obsidianem byl to muj duvod proc sem vubec neco psal pokud ne tak pardon zaroven si se ptal i na jiny hry hry ktere me svym pribehem bavili byli napr. Bioshock,Half-Life,Half-Life 2,Dead Space,Dead Space 2,Assassins Creed 2, SW:KotOR,Legacy of Kain:Soul Reaver 2,TES IV:Oblivion a Fallout jednicku ani dvojku jsem bohuzel zatim nehral mozna proto se neshoduju z hodne lidma kvuli memu nazoru na Fallout 3
Omlouvam se za svoji cestinu pokud to nekdo nezvladne prekousnout. -
To se mi zdá? Nebo vidím v tom videu napsané Dungeon Siege 2?
-
U některých problémů je nemluvit o nich právě jediný způsob, jak je vyřešit.
-
Obsidian Entertainment je jedno z najlepsich studii, bugom sa vyhne len malo hier. Hlavne je ze sa o ne po vydani staraju. Nehante ich meno, su sice v tieni Bioware ale po hrani Dragon Age 2 mozem povedat ze EA bud Bioware neskutocne nici a obmedzuje, alebo je v Obsidiane skratka ovela viac kreativnych a kvalitnych vyvojarov.
-
žimkana, i lol'd
-
Tím že se o problému nebude mluvit, problém nezmizí. *3*
-
ale já přeci nepotřebuju hru, kterou neznám, já chci znát jeho vkus
-
Stěžuješ si tady, jak je to hrozné, ale přitom to vytahuješ proč? Pořád to dokola řešit už toho bylo dost snad ne?
-
a to by me zajimalo, kdo jsou potom ti, jenz jsem chodi pomlouvat pomluvace slecny alzbetky
-
Až se člověk bojí co přijde po nich.
-
byla dneska, koukej na TV
-
se sleeplessem se nedá jinak než souhlasit, myslím si, že každotýdenní ubohost ''onanistů'' na zdejším fóru shrnul velice slušne a neméně výstižně !
PS: projevy podobného charakteru by neměly psát na ''zeď za barákem'', nýbrž by je měli interpretovat face-to-face nějaké ženě (slečně)...ban by posléze byl asi zbytečný *3* -
Musíme si zvykat. Pohybujeme se v subkultuře, kde mají takoví lidé nemalé procento zástupců.
-
Právě, že co mě taky zarazilo na tý recenzi bylo hodnocení, protože co si pamatuju, tak Section 8 byla čistě MP zaléžitost, ale výborně chytlavá (a tehdy i pěkná)...
-
Yen je hodně komplikovaná osobnost, nesmíš se divit:)
-
Alžběta, jak již bylo řečeno - je tváří pořadu. Víc k tomu není potřeba dodávat, zároveň ale odbornou znalost nemůžu posoudit, ABC jsem odebíral naposled v době, kdy tam herní koutek fakt nebyl - zato super komiks Ostrov Pokladů:))
-
...ze nebude schopnej protoze se na to asi diva jinak nez ty, a ze tezko asi vytahne hru, o ktery bys nikdy neslysel...
Nic zlyho jsem tim nemyslel
...prokrista : D -
..."a ani on asi nebude schopnej ti neco uzitecnyho doporucit"
Proto jsem psal obe moznosti, kvuli kterejm jsi tu otazku mohl pokladat...