Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Demencia a nevedomost neospravedlňuje...
-
PC to si prosím ta počul v ktorej časti tej prezentácie?
Edit: ale aby som nebol až tak kritický tak som čital že sa iba uvažuje o PC verzií. -
Vypadá to luxusně. Já tedy hrál jenom PC verze (MGS1,2) ale vždy se mi líbil příběh a jeho zpracování. Jsou to asi jediné hry u kterých jsem na konci doslova brečel dojetím *15*
-
Hra je pouze pro xbox a ps3. Na pc byla jen emulovana ta reprezentace.
-
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*. Epická grafika!
Crysis si strčte do prd*le..This is the real SHIT! -
Bohatě mi stačila trojka, ze které mi v paměti utkvělo zmlácení motorkou, mužské postavy, co se poznávají šaháním do rozkroku a nesmyslne kýčovité věci jako ježdění na koni nebo souboj v rozkvetlém poli. A jak to píšu, tak jsem si ještě vzpomněl na mňoukání jednoho "záporáka". FAIL!!!
-
Na PC? Fakt? Metal Gear se po nějakých devíti nebo kolika letech konečně vrací na PC?
Tomu se mi ani nechce věřit. Skvělá zpráva! *14* -
Podle toho co jsi napsal tak o MGS nevis zhola nic . Kdyz uz Kojima neni "radoby" reziser ,ale Reziser s velkym R . Zkus si zahrat nejakej dil a uvidis sam . Kojima je pro me Buh v hernim prumyslu .
-
Hrál si někdy Metal Gear Solid?
-
Deset minut nudné práce pana rádoby režiséra a pak 2 minuty kde se chlápek váli po zemi. Tak tohle mi uz několik dní spamuje twitter extatickými výkřiky zahraničních novinářů?!?