Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demencia a nevedomost neospravedlňuje...
  • PC to si prosím ta počul v ktorej časti tej prezentácie?

Edit: ale aby som nebol až tak kritický tak som čital že sa iba uvažuje o PC verzií.
  • HolyHandGrenadeOfAntioch
    Vypadá to luxusně. Já tedy hrál jenom PC verze (MGS1,2) ale vždy se mi líbil příběh a jeho zpracování. Jsou to asi jediné hry u kterých jsem na konci doslova brečel dojetím *15*
  • Hra je pouze pro xbox a ps3. Na pc byla jen emulovana ta reprezentace.
  • God-of-War
    AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*. Epická grafika!

Crysis si strčte do prd*le..This is the real SHIT!
  • Bohatě mi stačila trojka, ze které mi v paměti utkvělo zmlácení motorkou, mužské postavy, co se poznávají šaháním do rozkroku a nesmyslne kýčovité věci jako ježdění na koni nebo souboj v rozkvetlém poli. A jak to píšu, tak jsem si ještě vzpomněl na mňoukání jednoho "záporáka". FAIL!!!
  • Na PC? Fakt? Metal Gear se po nějakých devíti nebo kolika letech konečně vrací na PC?
    Tomu se mi ani nechce věřit. Skvělá zpráva! *14*
  • Podle toho co jsi napsal tak o MGS nevis zhola nic . Kdyz uz Kojima neni "radoby" reziser ,ale Reziser s velkym R . Zkus si zahrat nejakej dil a uvidis sam . Kojima je pro me Buh v hernim prumyslu .
  • Ocelot
    Hrál si někdy Metal Gear Solid?
  • Deset minut nudné práce pana rádoby režiséra a pak 2 minuty kde se chlápek váli po zemi. Tak tohle mi uz několik dní spamuje twitter extatickými výkřiky zahraničních novinářů?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit