Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Tou hudbou od Morriconeho (Here's To You) mě opravdu potěšili. *3*
-
On se MGS někdy vychýlil od svých kořenů?
-
Prosím zpátky ke kořenům zpátky ke kořenům........
-
Já myslím, že v tom bude zmatek tak, či tak. :)
-
Dodám len tolko... ked prvý krát odprezentovali Old Snaka na PS3 tak boli podobné reči že to proste tak nemože vypadat že to nieje technicky možné:) a pozrime sa... hra nakoniec vypadala ešte lepšie, zrovna u Kojima Production by som sa zavádzaním a klamaním vobec netrápil:)
-
jinak info pro obyčejný smrtelníky, co to tak nežerou a mají v tom trochu zmatek *3* Naked Snake - později jako Big Boss, a z něho udělali 3 klony - Solid Snake, Liquid Snake a Solidus............................a The Boss je žena, mentorka Naked Snakea z MGS3 *7*
-
http://www.youtube.com/watch?v=v7ssUivM-eM
-
Je to nedorozumenie... pozri si predlzenu verziu prezentačky a bude ti to hned jasne... viem, že tu v článku to je písané ale to je blbost.
-
Na tohle jsem čekal ! *4* nejlepší konzolovej titul vůbec
-
Ja si prvni konzoli koupil pred dvema lety s televizi, primarne jako bluray mechaniku a multimedialni centrum. Skrz to jsem pak volil levnou plazmu bez jakychkoli smart funkci. Jako pc hrac jsem moc o hrani na konzoli neuvazoval. Dnesni bilance je, ze jsem do konzolovych her investoval 40kKc a na PC hraju predevsim zajimave indie projekty typu grimrock nebo frozen synapse. A pak nektere vyjimecne exkluzivity typu Shogun 2. Multiplatformy ale preferuji na konzoli, prijdou mi tam zajimavejsi.
-
Na MGS se bezvadně na televizi kouká, hraje se už trochu těžkopádně.
-
I když nejsem nějaký velký příznivec Metal gear solidu tak se mi to dosti líbilo a tím že to bude na pc to je ještě větší plus. Jenom jsem se chtěl zeptat kdo byl ten chlapík s tim kouboukem a spálenou tváří.
-
kdyby se tento díl vrátil na PC platformu, asi bych měl nerdgasm, Metal Gear je jedná z mála serií, která mě štve, že jsem neměl možnost ji hrát v plné palbě, tedy všechny díly.. hrál jsem MGS 1 (na PC i na PSX), dále dvojku na PC a trojku a čtyřku už bohužel ne, jak už jsem napsal jinde.. líbí se mi jejich zachování stylu hry, stealth je stealth, nehrajou si na něco víc (vid Ubisofte), z grafiky mi spadla huba stejně jako když jsem poprvé viděl MGS4, atmosféra, práce s kamerou, prostě Kojima umí..
jinak zase někteří tu ospravedlnují to, že konzole do stareho železa nepatří, když máte velmi šikovné vývojáře a lidi s dokonalou vizí, v tomhle případě už umělce, tak je jasné, že i na starém železu může vypadat cokoliv, takhle pěkně, ale tím nechci říct, že kdyby to pak běželo na nějákých GTX690, tak že by to bylo lepší to ne.. po výpočetní stránce hra může být nenáročná, ale zároven může být dechberoucí, jak už víme i na PC a nejen na konzolích.. -
Ale vždycky měli dost vychytávek, díky kterým byli napřed. Třeba to jak se postavám v MGS3 (PS2) vlnilo oblečení ve větru. To moc nevídám ani v dnešních hrách.
-
Neni a nikdy nebyl.. Ale tohle mi urvalo ko*le.
-
Dokážeš si představit stejných 14 minut v podání západu? Počítám, že celej ostrov by vyletěl do vzduchu ještě před prvním slovem. Jasný, Kojimova grupa neukázala nic, co by již nemělo jiný herní video nebo gameplay, ale nemůžu si pomoc - ten feeling z celé scény, podání kamery a podobně je opravdu někde jinde. Možná je to jen tím, že Japonci jsou blázni a my jim to tak dobře žereme. *1* Ale, dokud se u nich dělají hry jako MGS, tak pohoda.
-
však uvidíš ,ale o grafice přece metal gear není ne? *3*
-
To je, obavam se, nedorozumneni. Na PC to oznameno nebylo.
-
Taky se v nich vubec nevyznam diky za objasneni.
-
já už bych si zas konzoli teda nekoupil ,to rači pár her oželím ,ikdyž to Red dead redemtion s brekem *9*