Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to nemáš pravdu. Konzolisti maji taky své chvilky. Pripouštím že mi PCčkáří jsem někdy naštvaný a dáme o tom vědět, ale je proto že mi narozdíl od vás konzolistů poznáme dobrou hru. A když ji chceme musíme něak bojovat aby se dostala na naší platformu. Nám nikdo nic nenaservíruje na stříbrném podnose jako vám. Naše platforma narozdíl od té vaší není naplno využita. A dokazuje to i tahle prezentace, která mimochodom ehm běžela na PC a ne na konzoli. Otázka zní: proč to neběželo na PS3 nebo Xboxu 360?
  • Buli akorat pc-ckari a to vzdy *1*
  • Pre tých, ktorí nestihli video tu na Games, dovolil som si Vám sem hodiť FUNKČNÝ odkaz na YT:
    http://www.youtube.com/watch?v=TjvUFl5Q6nA
  • Tak jsem ještě chvíli zjišťoval a koukal. Mohl by to být ještě Zadornov z Peace Walker. Jeho oblečení sedí jak s MGS Peace Walker,tak i v MGS:GZ. Jinak chlapec se sluchátky je Chico (MGS Peace Walker)
  • Jsem zvědavej na ty nářky konzolistů až zjistí že hra je na novou generaci konzolí :D. Nebo nastane jestě lepší situace hra vyjde na tu stávající generaci konzolí, ale jakmile si hru spustí za A) Hra nebude vypadat jako na videu (tedy PC verze, pokuď vyjde), a nebo za B) hra bude vypadat přesně takhle ale po 2 minutách hraní každá konzole zajiskří a odejde do křemíkového nebe. Ve všech případech to vyustí v pád celosvětové internetové síťe pod náporem brečících konzolistů a smějícich se PCčkářů. Takže lidé apokalipsa není 21.12.2012 ale v den kdy vyjde nový Metal Gear Solid Ground Zeroes.
  • Hodně se diskutuje,že by to mohl být buť Volgin a nebo the Fury z Cobra Unit. Ale nikdo si ještě není jistý.
  • Kdo je ten cip bez tvare ?
  • Masa-san
    Z nějakého důvodu se místo přehrávaní videa, zobrazuje pouze nápis "Video je soukromé" s analogovým šumem na pozadí.
    *7*
  • Bombaaa! Těším se moc!
  • hmm vypada to jak U3 engine.. pekny dej to na pc japonce a kupuju...
  • To je mi jasný to je bohužel jen zbožný přání
  • Malleth
    Já bych se ani nedivil, kdyby ta hra na konzolích vypadala takhle. Koneckonců na tý technologii makali nějakých pár let.
  • Z poslední doby se mi hodně líbil úvod Sleeping Dogs...i když je fakt, že japonským ani tak nesahal ani po kotníky. =)
  • http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/09/01/metal-gear-solid-zeroes.aspx
  • Novináři který na tom eventu byli říkali že to běželo z PC.
  • Prosim te kde si vzal ze to bezelo na pc ? Anglicky rozumin dobre a nikde jsem to tam nepostrehl .... takze dle me to normal na ps3 bude vypadat takto ne-li jeste lepe .
  • Tak tak moje slova *3*
  • Muze mi nekdo vysvetlit jak je mozny neco takovyho vytvorit na x let stare konzoli?? Dovede si nekdo predstavit jak by vypadala hra, ktera by plne vyuzivala potencial moderniho pc ??? Neskutecny, klobouk dolu jestli to teda na konzoli bude vypadat takhle a ja verim, ze bude. Pro takove pripady tu mam ps3, ja vedel, ze jeste nerekla posledni slovo.
  • dá se použít první Crysis, bo CryEngine 2 je nejdokonalejší engine historie, to už je danej fakt, buď samotný Crysis s maximálním nastavením všeho(ne jen přes options, ale upravenej config), případně pro změnu z pouze tropické krajiny nějaké grafiky vymazlené modifikace či levely, který ukážou, co za neskutečný věci to dokáže vykreslit a to i přesto tam na první pohled nebude patrné to množství detailů, co CryEngine 2 za běhu počítá, jako přesné lomy světla ve vodě a spoustu dalších detailů, které byly taky zjednodušeny nebo redukovány v CryEngine 3 kvůli zrychlení chodu na PC a rozchození na konzolích
  • samozřejmě, protože Naughty Dog je v podstatě interní studio Sony, podobně jako třeba Polyphony Digital, nebo bylo Psygnosis, než je ta banda šikmookých kokotov zničila...stejný jako třeba Turn 10 Studios(Forza) pro X360, prostě interní studia Sony a MS musí produkovat hity prodávající jejich konzole, ne ty od konkurence

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit