Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Kojima neříkal,že to na 100% nebude na PC. Stále se o tom spekuluje. A tím,že ta ukázka byla odehrána na PC něco napovídá. I zbytek dříve vydaných videí od Kojimy a jeho FOX Enginu. Takže bych to zatím nezatracoval. Já si osobně přeju aby to vyšlo na PC třeba i s půl ročním spožděním a za MGS na PC dám Hideo Kojimovi klidně 2-3tisíce :D a nebylo by mi to líto.
-
pokud to skutecne bude vypadat takto i na PS3 tak tomu se neda rict nez je to ze se podarilo hodne vymackout a zatleskat, nicmene od pc je to hrozne daleko, kdyz se kouknes na celou tu scenu (tmava, malo detailu a malo komplexni teren s malo komplexnimi modely postav a enviromentalnich assetu a ne moc komplexni fyzikalni materialy) tak to uz tak uzasne nevypada... bohuzel neni moc s cim to porovnavat... s modely aut projektu CARS to asi nebude to orechove... s witcher 2 asi taky ne a presto se neda rict ze by witcher 2 byl nejaky super graficky zabijak, battlefield 3 to je grafickej prelud kdy je halda efektu, lensflares ale kdyz se clovek podiva na okolni budovy tak jsou to pomalu 50 polygonovy krychle... uz ani ty dema od grafickych karet za nic nestoji... tady zkratka neni zadna hra ktera by predvedla skutecnou silu dnesnich hernich masin.
-
Takto : Kojima oznámil, že nový engine chce mať taký, aby mohol bežať bezproblémovo na viacerých platformách - nielen Xbox360 a PS3... ďalej, načo by ukazoval hru, o ktorej hovorí, že fakt takto bude vyzerať, na PC, potom by hru nevydal na PC a na súčasných konzoliach môžu ľudia o takejto grafike len snívať -- aký ma potom zmysel ukazovať hru v takejto podobe? To, že zatiaľ fakt je hra oficiálne oznámená len pre konzoly, je - teda podľa mňa - marketingový ťah, ako to už v tejto dobe chodí a u Japonských vývojárov sme nato už navyknutý .. ale samozrejme, stále netvrdím, že hra na 100 % vyjde aj na PC, ale vidím tie šance na dosť dobré
P.S. vidím, že tu ľudia píšu, že "aha, čo dokážu staré konzoly"... však toto demo beží na PC, takže zatiaľ žiadne ukážky z konzol, čiže neverím, že takáto grafika bude aj na konzoliach, takisto ako v prípade Watch Dogs (samozrejme Beyond a Last of Us vypadajú super, ale toto je predsa iný level grafiky) -
chápu ,mě se na konzoli jenom prášilo,protože nejčastějc hraju MP FPS a to se mi hraje lip na pc. Ale až budu zařizovat novej pokoj tak si tam možná koupím PS3 jako multimedialni přehrávač to máš recht
-
Naughty Dog by tohle nikdy neudelal . *4*
-
Né Horste, opravdu? To není možné!
-
jóó starý dobrý antisemita Wagner *7*
-
Prosil bych redakci o ujasnění a opravu článku kvůli stále vznikajícím nedorozuměním.
Na PC hra nevyjde. -
ta písnička je epická ať je kdekoliv, já ji miluju.. v New Vegas a jiných hrách mě to vždycky dostane
-
Vidím že tam budou opět povedené vtípky :) Jízda Valkýr znějící z vrtulníku mě dostala : D
-
Kdyby jsi si o tom neco zjistil tak bys vedel ze ten PC mel HW silnej jako PS3 sam Kojima to rikal a myslim ze mu se da verit . Teda aspon ja jsem se u nej zatim nespalil jak u konkurence :)
-
Na PC to hlavne ani nebude coz stve aj me.
-
To by mohlo bejt zajímavý, ale já bych nejradši pořádnýho Metal Geara za cyborg Raidena nebo Grey Foxe.
Jinak pro rychlou rekapitulaci prvního dílu doporuřuju tyhle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=DwrPuCnNbv8
http://www.youtube.com/watch?v=sXX5drqRD9s
Na rekapitulaci čtyřky stačí tohle :
http://www.youtube.com/watch?v=7kNrIn8H32c -
já bych si někde rád zahrál i za Liquid Snakea, to byl celkem sympaťák :D rozhodně by mi sedl víc než Raiden.
-
Máš naprostou pravdu. MTGS je naprostá "fantasmagorie", ale jen v tom dobrém slova smyslu *15*. Také jsem se někdy neubránil ironickému povytažení koutku úst, ovšem když se člověk odprosil od toho, že se nesnaží věrně zvárnit realitu a že všechen ten patos je vlastně docela "wooow", tak si užiješ báječnou hru. Osobně jsem na PS2 nic lepšího nehrál a silně zvažuji koupi PS3 (za nějakou bazarovou cenu), jen a jen kvůli dílu čtvrtému *4*.
-
preto je to ohlasene na PC lebo pc verzia vyzera lepsie, nieje taka orezana, preco neprezentuju konzolovu verziu? vyzerala by blbo a islo by nizko FPS ? (citujem ineho chalana v skratke)
asi na tom nieco bude, neverim osobne ani v najmensom ze to bude na PC , a mozno bude ale po roku vydania na konzolu , pokazia ovladanie, a nehaju tam šitnu grafiku bez moznosti si ju nastavit
a co mgs 4? vyzeralo v tej dobe genialne cca tusim rok 2008 ,je to cele otazne co bude, ale jedine co viem ... ze si kupim PS 3 a hned aj mgs 4 aj s tymi novymi hrami, aj tie HD balíčky .. kaslem tie xboxove trapne hry nemaju sa cim pochvalit .. ps3 ma lepsie hry ja to vzdy hovorim a vzdy budem :D -
vzdyt ma (bohuzel) pravdu... :( ...me je to fuk, mam pc i obe konzole...
-
Dámy a pánové, zní to možná neuvěřitelně, ale dala! Prostě nejlepší švýcarská ocel zvládne vše a to za neskutečně nízkou akční cenu. *3*
-
Hmm tak grafika je dokonalá. To jsem zvědavý jak dobře to poběží na PC. Na PS3 to poběží určitě bez problémů a na PC to budou zase krvavé nároky :-(
-
Ještě na PC Last of Us a nemám jakýchkoliv výhrad