Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Asi tak, myslim že E3 prezetačka Blacklistu byla proti tomuhle dost zívačka. A to tady Snake udělal asi pět kroků, hodil světlici a nastoupil do vrtulníku.
-
Asi zadna hra nesedne vsem. Ja mam odehrano MG Acid 2, MGS Peace Walker a MGS4. Libilo se mi vsechno. Na PS Vite me cekaji HD remake MGS2 a MGS3, az si na ne udelam cas.
-
Ve tvých snech *3*
-
Nepočul, ale četl: Viz "Člověku se skoro až nechce věřit, že to je ukázka z něčeho, co poběží na současné generaci konzolí (a PC), jak bylo několikrát Kojimou zdůrazněno."
-
Řížení vozidel*8*
Open world *8*
Ty animace a nasvícení*8*
Ten Kojima se fakt zbláznil -
Až na to že to běželo na pc :D ta předváděčka ,takže grafika na PS3 bude horší :)
-
Ok, nedávno se nějakej člověk z Ubi-Softu pozastavoval nad tím, proč recenzenti hodnotí lépe japonské tituly, než ty západní. Myslim, že tohle je odpověď. Až budou západní vývojáři umět udělat úvod, jehož atmosféra by se nedala nakrájet ani nožem od Horsta Fuchse a to bez jediného výstřelu či výbuchu, tak pak si můžou stěžovat, že se někomu nadržuje.
-
Porid, dostanes se tak k rade skvelych her typu dragon's dogma, red dead redemption nebo heavy rain a jeste ziskas kvalitni bluray prehravac.
-
Přesně!:).. A ten Feeling! *14* Orgie.
-
Ten rádoby gameplay vypadal dobře na pc to asi nebude co ? :-(
-
To je smutny fakt no... naštastie Kojima si to mohol dovolit a trufam si tvrdit že mal aj neobmedzené zdroje a výsledok každopádne stoji za to.
-
Je to hlavně o schopnostech. Na druhou stranu, málokdo si může asi dovolit dělat tak dlouho jen na enginu
-
Naked snake a Big Boss je jeden a ten samej (Ten za kterýho hraješ v MGS3 a PSP Metal Gearech) a je to ten ve videu. Nemá oko. Solid Snake je jeho klon. Za něj hraješ v MGS1, chvíli MGS2 a MGS4, kde je jako Old Snake -
Úplne s tebou súhlasím, PC mám rád ale nemám rád drísty o tom ked sa začne na konzole nadávat a vyčítat im pokrok. Táto hra dokazuje že konzoly nič nebrzdia, jediný kto niečo brzdi su vyvojári.
Edit: zdarný príklad je príspevok Jazza:) -
Jooo ?
Představ si kde bysme byli bez nich.
Postavil bys monitor na zahradu a nepoznal bys rozdíl. -
Ja si snad tu konzoli budu muset koupit na stary konena kuaaa bude to pecka.
-
To bych řek. Na tohle a Last of Us by se měli podívat všichni PC fanatics, který tvrděj že konzole = brzda vývoje.
-
Co na to říct ...... Nemůžu se dočkat *5*
-
je to zvláštní, ale málo ktrá hra mě tak bavila a chytla jako MGS. U pozdějších dílů mi ale doopravdy přišlo trochu moc zvrhlý, že se ze Snake stal sud, kterej se prostě válel mezi enemáka, nebo ze sebe dělal sochu... Už mi to přišlo moc přehnaný.
-
nejaka hodna duse by mi mohla vysvetlit, jak je to s tema postavama Snakea. Naked Snake, Old Snake, Big Boss...?! vubec se v tom nevyznam a google sjizdet nechci.