Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
JJ osobně bych tam sex dal, proč ne. V zaklínači si taky ohnul skoro každou co měla pipinku a dejchala..takové zpestření od zabíjení bych uvítal *2*.Taky doufám, že využijou všechen potencionál takového rozsáhlého světa..prozkoumávání dalekých končin,socializace s okolím atd.
-
Aha. Já myslel, že to má vyjít 2015, proto jsem psal 2-3 roky.
Ale to, že cena do roka padne na zhruba polovinu, tak tomu já osobně věřím. Možná i dřív.
Pokudo to tedy vyjde později tak o tím spíš si počkám na finální hru. -
Ty vidíš do budoucnosti? Ta hra nemusí ani vyjít (extrémní případ), ale každopádně její zlevnění z +- 1200,- Kč na přiměřených 600,- Kč nebude trvat 2 roky ...
-
Něco dám a něco za to (možná) dostanu (byť ne okamžitě). Jestli se tomu říká "investice" nebo "koupě" už je jen hraní si se slovíčky.
-
Jen že to bude 3-4 rojy a ne 2-3 (vidíte ten obrovský rozdíl! :D )
-
Nepochopil jsi. Nejde mi o "kdyby". Ten jeden příspěvek nic nezmění.
Jde čistě o princip.
Ale s posledním souhlasím. -
Ano. Přesně tak.
Kampaň je splněná, tak si počkám na finální produkt a podle něho velmi pravděpodobně předám své peníze vývojářům. -
Mě nevadí to, že to tak bere. I když argumentuje vlastníma doměnkama, které se nemusí zakládat na pravdě. Spíš mi vadí forma arogantní a agresivní odpovědi.
-
Hej len si treba uvedomit ze na Kickstarteri sa vlastne nic nekupuje. To ze ludia ktory tam davaju produkty ich tam aj zaroven ponukaju za nejaku cenu v urcitych leveloch je vedlajsi produkt kampane. Treba si uvedomit jednu zasadnu vec, ten kto dava peniaze na Kickstarteri je investor! Investuje do danej firmy, jeho projektu a na oplatku dostane nieco podla vysky investicie. Kludne tam moze byt spolocnost so zaujimavym projektom kde ale nebude v ponuke za investovane peniaze samotny produkt ale povedzme nejaka akcia danej firmy, napriklad.
Samozrejme Vam vobec nevyvraciam Vas pohlad na vec kupte si hru kedy chcete a ako Vam vyhovuje. To je vasa vec. -
Jojo klasickej model odpovědi. "Kdyby si tohle řekl/uděla každý, tak...."
A ne nadarmo se říká "Kdyby, chyby"
Ale na druhou stranu jsem ochoten strčil tvoji ruku do ohně, za to, že pouze a jenom ten můj finanční příspěvek o úspěchu či neúspěchu kampaně nerozhodne. :p)
Na toto téma bychom se mohli bez výsledku dohadovat celé hodiny a přitom oba máme svůj kus pravdy. -
doufam, ze ve hre bude mor a ze se nemoc rozsiri i na vsechny ulozene pozice :)
-
Ano. To jsem psal, že nebude za 500 v době vydání.
-
Byl, ale ne díky takovýmu postoji :-)
-
Hra za dva roky vyjde, takže stát 500 v tu dobu nejspíš nebude.
-
Prvně řádně čtěte,pak přemýšlejte a až potom komentujte. Autor tím chtěl očividně říct, že hru nepodpoří během alfy a bety, ale že ji moc rád podpoří, jako finální produkt. Navíc, když si to po sobě přečteš, tak co ti nesedí? Píšeš vlastně: Ano, hru nepodpoří, protože je ještě nedodělaná. Tak kde je chyba? :D
-
Souhlasím s tebou, ale pokud řekneš, že to nepodpoříš, a jedním dechem dodáš, že nebudeš hrát nedodělanou hru, tak je tvoje vina, že to ostatní berou jako důvod toho, proč to nepodpoříš.
-
Pěkná odpověď na zcela nepřiměřenej komentář. Někdo si hold myslí, že je větší patriot něž ostatní, jen díky tomu, že podpořil pár korunama hru z domácích luhů a hájů. Absolutně nelogický (nebo nedomyšlený) argumenty si jdou ruku v ruce s autorovou elementární neznalostí způsobu nabývání herních titulů u jiných hráčů, než je on sám :)
-
Hlavně vývoj už podpořen byl dostatečně. Cíl kampaně 300k byl více než třikrát překročen. Moje peníze pravděpodobně uvidí tak jako tak, ale až to bude hotový.
-
Kdyby hlavní roli hrál Sean Bean, tak by to byl spoiler jak prase, pač by bylo jasný, že se hlavní postava konce nedožije.
http://www.youtube.com/watch?v=FNCfJJerHiE -
Očekávám, že ve hře bude možné úmřít. Jestli přímo skrze nemoc, tím si jist nejsem. Pak buď bude třeba začít hrát znovu, nebo načíst naposledy uloženou pozici.