Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JJ osobně bych tam sex dal, proč ne. V zaklínači si taky ohnul skoro každou co měla pipinku a dejchala..takové zpestření od zabíjení bych uvítal *2*.Taky doufám, že využijou všechen potencionál takového rozsáhlého světa..prozkoumávání dalekých končin,socializace s okolím atd.
  • Jason_dinAlt
    Aha. Já myslel, že to má vyjít 2015, proto jsem psal 2-3 roky.
    Ale to, že cena do roka padne na zhruba polovinu, tak tomu já osobně věřím. Možná i dřív.
    Pokudo to tedy vyjde později tak o tím spíš si počkám na finální hru.
  • Ty vidíš do budoucnosti? Ta hra nemusí ani vyjít (extrémní případ), ale každopádně její zlevnění z +- 1200,- Kč na přiměřených 600,- Kč nebude trvat 2 roky ...
  • Jason_dinAlt
    Něco dám a něco za to (možná) dostanu (byť ne okamžitě). Jestli se tomu říká "investice" nebo "koupě" už je jen hraní si se slovíčky.
  • wenceslaus
    Jen že to bude 3-4 rojy a ne 2-3 (vidíte ten obrovský rozdíl! :D )
  • wenceslaus
    Nepochopil jsi. Nejde mi o "kdyby". Ten jeden příspěvek nic nezmění.
    Jde čistě o princip.
    Ale s posledním souhlasím.
  • Jason_dinAlt
    Ano. Přesně tak.
    Kampaň je splněná, tak si počkám na finální produkt a podle něho velmi pravděpodobně předám své peníze vývojářům.
  • Jason_dinAlt
    Mě nevadí to, že to tak bere. I když argumentuje vlastníma doměnkama, které se nemusí zakládat na pravdě. Spíš mi vadí forma arogantní a agresivní odpovědi.
  • Hej len si treba uvedomit ze na Kickstarteri sa vlastne nic nekupuje. To ze ludia ktory tam davaju produkty ich tam aj zaroven ponukaju za nejaku cenu v urcitych leveloch je vedlajsi produkt kampane. Treba si uvedomit jednu zasadnu vec, ten kto dava peniaze na Kickstarteri je investor! Investuje do danej firmy, jeho projektu a na oplatku dostane nieco podla vysky investicie. Kludne tam moze byt spolocnost so zaujimavym projektom kde ale nebude v ponuke za investovane peniaze samotny produkt ale povedzme nejaka akcia danej firmy, napriklad.
    Samozrejme Vam vobec nevyvraciam Vas pohlad na vec kupte si hru kedy chcete a ako Vam vyhovuje. To je vasa vec.
  • Jason_dinAlt
    Jojo klasickej model odpovědi. "Kdyby si tohle řekl/uděla každý, tak...."
    A ne nadarmo se říká "Kdyby, chyby"

Ale na druhou stranu jsem ochoten strčil tvoji ruku do ohně, za to, že pouze a jenom ten můj finanční příspěvek o úspěchu či neúspěchu kampaně nerozhodne. :p)

Na toto téma bychom se mohli bez výsledku dohadovat celé hodiny a přitom oba máme svůj kus pravdy.
  • doufam, ze ve hre bude mor a ze se nemoc rozsiri i na vsechny ulozene pozice :)
  • Jason_dinAlt
    Ano. To jsem psal, že nebude za 500 v době vydání.
  • wenceslaus
    Byl, ale ne díky takovýmu postoji :-)
  • wenceslaus
    Hra za dva roky vyjde, takže stát 500 v tu dobu nejspíš nebude.
  • Prvně řádně čtěte,pak přemýšlejte a až potom komentujte. Autor tím chtěl očividně říct, že hru nepodpoří během alfy a bety, ale že ji moc rád podpoří, jako finální produkt. Navíc, když si to po sobě přečteš, tak co ti nesedí? Píšeš vlastně: Ano, hru nepodpoří, protože je ještě nedodělaná. Tak kde je chyba? :D
  • Souhlasím s tebou, ale pokud řekneš, že to nepodpoříš, a jedním dechem dodáš, že nebudeš hrát nedodělanou hru, tak je tvoje vina, že to ostatní berou jako důvod toho, proč to nepodpoříš.
  • Pěkná odpověď na zcela nepřiměřenej komentář. Někdo si hold myslí, že je větší patriot něž ostatní, jen díky tomu, že podpořil pár korunama hru z domácích luhů a hájů. Absolutně nelogický (nebo nedomyšlený) argumenty si jdou ruku v ruce s autorovou elementární neznalostí způsobu nabývání herních titulů u jiných hráčů, než je on sám :)
  • Jason_dinAlt
    Hlavně vývoj už podpořen byl dostatečně. Cíl kampaně 300k byl více než třikrát překročen. Moje peníze pravděpodobně uvidí tak jako tak, ale až to bude hotový.
  • Kdyby hlavní roli hrál Sean Bean, tak by to byl spoiler jak prase, pač by bylo jasný, že se hlavní postava konce nedožije.

http://www.youtube.com/watch?v=FNCfJJerHiE
  • Jason_dinAlt
    Očekávám, že ve hře bude možné úmřít. Jestli přímo skrze nemoc, tím si jist nejsem. Pak buď bude třeba začít hrát znovu, nebo načíst naposledy uloženou pozici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit