Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
Celý Váš příspěvek je postaven na faktu, že budu na 100% kupovat hru za dvojnásobnou částku než za kterou si ji teď mohu "předobjednat". Chyba! Není to na 100% a nebude to dvojnásobná částka.
Nejnižší částka pro získání digitální kopie za cca 480Kč (beta za 650,- alfa za 800,-). Hry kupuji zpravidla v ropětí 400-600 Kč. Neočekávám, že tato bude vyjímkou. I když startovací cena bude vyšší (tipuju tak 900-1200), tak časem stejně padne k té pětistovce. Takže moje rozhodování je:
a) dát 480 teď za hru, která ještě neexistuje. I když je obrovský potencionál v tom, že hra bude opravdu dobrá, tak je to stále pomyslný "zajíc v pytli".
b) dát 500-600 za dva až tři rodky za hru, která už existuje a člověk ví do čeho jde.
Volím variantu b) protože pro MNĚ je vhodnější. Vy jste si možná zvolil a), ale to neznamená, že lidi s jiným názorem muste "doprdelovat".
Na alfu a betu nenadávám. Jen říkám, že pro tenhle typ hry nechci dělat testera a chci si ji užít ve finální verzi (s minimálním počtem bugů). Čtete něco, co jsem nenapsal - vytváříte si falešné domněnky.
A přestaňte se rozčilovat, budete z toho mít jen vředy ;o) -
Doufam, ze kdyz se ve hre nakazim nejakou nemoci, tak umru. Jak tomu tehdy bylo zvykem. Jinak by to nebylo realisticke.
-
A jaký je problém hru podpořit a po vydání alfy a bety ji zkrátka nehrát?
Nechápu mentalitu lidí, co nadávají na alfu a betu - do prdele, ale vždyť s tím dostanete i plnou verzi mnohdy za poloviční cenu. To je pro vás jako zákazníka skutečně jednodušší ji teď nepodpořit a pak vypláznout 2x větší částku za to samé? Nikdo přece nikoho nenutí, aby tu alfu či betu hrál. Můžete to zakoupit nyní za zvýhodněnou cenu a zahrát si to až v plné - a spokojené budou obě strany - studio dostane předem peníze na vývoj, vy budete mít hru za sníženou cenu.
Chápu to u lidí, kteří ještě neví, zda si hru koupí, zda je zaujme... což může až třeba s novými funkcemi v pozdějších verzích.
Ale říct - hru si teď nekoupím, ale na 100% si ji koupím až vyjde plná - to je retardace nejvyššího zrna. Když už teď víte, že plnou hrát budete, proč si ji nekoupíte teď za lepší cenu a k tomu nepodpoříte ty vývojáře? Nejste trošku sami proti sobě? -
Já občas používám net na PS Vita a samozřejmě mezery a čárky umí, ale když už se překlepneš tak je pak děsný porod pokoušet se to opravit. Ta virtuální klavesnice je tam dost zabržděná a kurzor ti doskakuje ještě třeba sekundu po tom co s ním přestaneš hýbat, takže pak přepisuješ něco uplně jiného než jsi chtěl opravit.
-
Mno je videt, ze pitomcu je v tomhle state neurekom ...
To ty samozrejme nemuzes pochopit, ale me nedela problem si koupit boty za 5k ... proste proto, ze svou kvalitou ty cene odpovidaji, stejne tak mi nedela problem si koupit trebas oblek sity na miru (desitky tisic) protoze opet se bavime o materialech a kvalite, o ktery se ti muze leda zdat (spis ani to ne, protoze nemas paru). Ty veci proste tu hodnotu MAJI. Takovy oblek vydrzi 10+let klidne denniho noseni, a neni to na nem znat, narozdil od dzin od vietnamce, ktere vydrzi tak mesic, nez se zacnou rozpadat.
Jaka je hodnota hry? Pro jednoho cloveka? ... 00prd.
Podivej se trebas na Horacka ... ten by si moh klido koupit tu hru vcetne studia ... a vidis ho nekde jak rozhazuje prachy? Nevidis, protoze to neni magor, zna hodnotu penez. Narozdil trebas od dmnta Marese. -
Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám také podpořit vývoj. Nakonec jsem to ale neudělal. Tohle je typ hry, kterou nechci hrát "nedodělanou" ve formě testování. Počkám si pěkně na finální verzi a za plnou cenu.
-
Na to nemám co říct *14*
-
A Vita neumí dělat mezery za tečkama a čárkama? *2*
-
Hezky receno. Je zajimave, ze na hernich webech (kdyz maji hry povest kazicu mladeze) se najde vice inteligentnich lidi, nez v beznych internetovych diskuzich.
-
Jo priste si dam pozor,kdyz jste uchylny na pravopis,ja pisi na ps vite,vy na pc,ktere jednim zmacknutim cudliku opravi hrubky,carky,seradi vety jak maji byt,to zname.Sorry polepsim se.Ja to tak nezeru.
-
Jeden z nejhloupějších příspěvků, co jsem tu kdy četl a to je tu fakt slušná konkurence. Gratuluju.
-
no tak ono to není špatně... jen se to tolik nepoužívá.
-
Byl jsem překvapený, ale Google tranlátor vám přeloží i "sundown" - západ. *1*
-
Člověče, Ty to nějak prožíváš :-)
-
Spis by mi prislo divny kdybych je videt nechtel:)
-
Tady je úplně jedno co až jsi schopný chápat nebo ne, každý si může s vlastními pěnezi naložit jak chce, pokud na to někdo má, a projekt na dotyčeného udělal dojem a chce být součástí jeho vývoje tak mu lze leda pogratulovat, že vložil velká očekávání spolu s financemi.
Meč je pouze jedna z menších pozorností, nemá vybalancovat částku, kterou dotyčný poskytl... stále se tu bavíce o dobrovolných příspěvcích.
Ne každý maká někde u pásu a hold může přihodit víc. -
Sean Bean? :) no jsem zvědav na dabingy..! gratulace k miliónu Liber. Teď nastane to přetrpké dlouhé čekání než klenot spatří světlo světa.
-
Taky to nechápu, radši bych platil za luxusní dě*ky a šňupal jim koks z ...pařil a chlastal od rána do večera, užíval prachy a umřel ve 40. Rozhodně bych se nezabýval hrami...to je zábava pro chudé. No jo každý jsme nějaký.
-
Evidentně chceš jen vidět ty její prsíčka :) Podle mě tam sex nepatří.
-
Ja si zase rikam ze herni prumysl asi udelal par lidi co nesmrdi korunou a muzou si neco takovyho dovolit a to zvlast kdyz vi ze muzou pomoct zajimavymu projektu.