Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
392 příspěvků
-
Jo priste si dam pozor,kdyz jste uchylny na pravopis,ja pisi na ps vite,vy na pc,ktere jednim zmacknutim cudliku opravi hrubky,carky,seradi vety jak maji byt,to zname.Sorry polepsim se.Ja to tak nezeru.
-
-
A Vita neumí dělat mezery za tečkama a čárkama? *2*
-
-
Jo umi,ale na tomto w
ebu ma problem,nestihaji se zobrazovat pismenka,a kdyz mam preklep,tezko se to opravuje.chci neco smaznout,nebo rozdelit a furt se to vraci buh vi kam.A ted se to seklo kurna! -
-
Nezlob se na me,ale ty nezvladas utvorit ani jednoduchou vetu aby se dala normalne precist a mela hlavu a patu. To neni o par hrubkach,jak se nam snazis namluvit.
-
-
Já občas používám net na PS Vita a samozřejmě mezery a čárky umí, ale když už se překlepneš tak je pak děsný porod pokoušet se to opravit. Ta virtuální klavesnice je tam dost zabržděná a kurzor ti doskakuje ještě třeba sekundu po tom co s ním přestaneš hýbat, takže pak přepisuješ něco uplně jiného než jsi chtěl opravit.
-
-
-
Překvapuje mě odolnost vůči bodnutí. Nějak moc velká
-
-
Odolnost byla v ukázce schválně zvětšená, aby mohli ukázat více boje.
-
Taky je možné, že tam ještě nemají možnost, aby hráč zemřel. Měl jsem pocit, že po těch pár utržených bodnutích už by měl být hráč určitě mrtvý.
-
myslím, že mu neubývalo zdraví ani.
-
-
To je pravda. To je možný, že hodil nesmrtelnost aby toho hodně ukázal.
Asi to tak bude.
Protože tohle bylo někde na videu a tam ho ten vocas zapíchl tuším na ránu.
-
-
A ešte to ako po zomretom zoberiem iba zbraň?
-
-
Nevím nesledují to, počká na záznam. Je to pouze 720p.
Ale viděl tu odolnost a to jsem čuměl. Možná měl hráč brnění? -
-
Dan rikal, ze to maji nastavene schvalne, aby mohli demonstrovat ten boj dele nez par sekund.
-
Hovoril to, že majú brnenie, a tiež si myslím, že tam bol nejaký god mode.
-
-
-
-
Myslite ze pujde hra modovat ?
-
-
rikali ze vydaj i editor
-
Samozřejmě, Dan to dělá chytře a ví, že díky moderům hra žije mnohem déle než bez nich.
-
-
Btw proč tam je ten chat? Je to k ho*no. Tam není nic vidět.
-
A problém s prázdnou loukou je vyřešen, motivace jít se tam podívat je na světě :)
patřilo trošku níže no :/ -
Jsem trosku skepticky, co se tyce tech latrin no. Nevypadaji moc verohodne. Taky se mi zda, ze Dan nejak pribral, asi to bude tim, ze utraci vydelane penize za jidlo a ne hru.
-
-
ty máš dost
-
-
Ale tak je to hezký... ale mě to herní prostředí příde takový málo atraktivní, exotický. Takový jako když jedu k příbuzným na venkov *3* ale jinak to bude určitě fajn hra...snad...a ty kobyly už jsou takový hezčí, v tom předchozím přezentačním videu měly nějak divně sníženej zadek. Takovej nepovedenej tuning nebo co... *1* PEACE!
-
Je paradni, ze to hraje pomoci gamepadu.
-
-
Jo, ukazuje nezavislost na klavesnici a mysi... on Vavra je sam tak trochu konzolista takze s tim nema problem, hlavne to bude na konzolich hratelne pekne bez nejakych nedostatku.
-
-
Pokud v PC verzi nebude scrollovací menu a podobný radosti, tak ať si to hrajou lidi třeba na rotopedu...
-
-
Bude! Neboj!Bude i na ps4,ma tachpad i citlivou kameru,to sami xbox720p,ma kinekt.
-
-
-
-
uz tu nekdo resil proc U v jejich fontu vypada stejne jako V? nejdriv jsem myslel ze je to chyba, ale dneska jsem videl stredovekou vlajku na ktery byl napis s V misto U. nejakej stredovekej expert?
-
-
V původní latince "U" nebylo, stejně jako "J". "U" se objevilo až někdy ve čtrnáctém století a používat se začalo až o pár století později, v závislosti na konkrétní zemi. Na internetu najdeš podrobnosti.
-
-
Vypada to dobre, jen se obavam toho, ze tohle neni zjevne nic pro deticky, kdyz staci jedna blba odpoved, a dotycny se s postavou uz trebas nebude bavit ...
Co jde ale mimo moje chapani ... ze se najdou lidi, ktery na to prihodej tisice Ecek ... jako pochopim rekneme 50-100 ... ale vic? Cena toho mece co tam davaj za ty vetsi castky je tak rekneme 2-5kKc => OK, s mecem za 300-350 ... ale ze se najde nekdo kdo da 6 000Eur ... to musi bejt magor. -
-
Tady je úplně jedno co až jsi schopný chápat nebo ne, každý si může s vlastními pěnezi naložit jak chce, pokud na to někdo má, a projekt na dotyčeného udělal dojem a chce být součástí jeho vývoje tak mu lze leda pogratulovat, že vložil velká očekávání spolu s financemi.
Meč je pouze jedna z menších pozorností, nemá vybalancovat částku, kterou dotyčný poskytl... stále se tu bavíce o dobrovolných příspěvcích.
Ne každý maká někde u pásu a hold může přihodit víc. -
-
Hezky receno. Je zajimave, ze na hernich webech (kdyz maji hry povest kazicu mladeze) se najde vice inteligentnich lidi, nez v beznych internetovych diskuzich.
-
-
Taky to nechápu, radši bych platil za luxusní dě*ky a šňupal jim koks z ...pařil a chlastal od rána do večera, užíval prachy a umřel ve 40. Rozhodně bych se nezabýval hrami...to je zábava pro chudé. No jo každý jsme nějaký.
-
Tak jak neni pro cloveka co vydelava 15K mesicne problem utratit 1000Kc, tak neni problem ani utratit 100K pro cloveka co ma miliony.
-
-
Clovek co ma miliony ty miliony ma proto, ze to neni magor, vime? Rozhodne pak neutraci statisice za hry. Kdyz uz, tak prachy investuje. Neco jinyho je totiz prihodit 100k na vyvoj, s tim, ze do vyse tech 100k budu mit trebas podil z pripadnych zisku ... a neco jinyho je za to dostat kus zeleza a virtualni ingame sochu ...
Schvalne, najdi si libovolnyho milionare, a rekni si, jestli ti da 100k ... proste jen tak, ze ho to prece nevytrhne ... -
-
Jeden z nejhloupějších příspěvků, co jsem tu kdy četl a to je tu fakt slušná konkurence. Gratuluju.
-
Najdi si libovolneho cloveka a rekni mu at ti da stovku. Co se asi stane? Co je to za divny argument?
Bohati lide jsou schopni utracet umerne svemu platu. Kupuji si draha jidla,obleceni atd jen proto,ze na to maji nebo je to proste bavi. Jaky je v tom rozdil?
A navic-milionar nerovna se chytry clovek,vime? -
-
Mno je videt, ze pitomcu je v tomhle state neurekom ...
To ty samozrejme nemuzes pochopit, ale me nedela problem si koupit boty za 5k ... proste proto, ze svou kvalitou ty cene odpovidaji, stejne tak mi nedela problem si koupit trebas oblek sity na miru (desitky tisic) protoze opet se bavime o materialech a kvalite, o ktery se ti muze leda zdat (spis ani to ne, protoze nemas paru). Ty veci proste tu hodnotu MAJI. Takovy oblek vydrzi 10+let klidne denniho noseni, a neni to na nem znat, narozdil od dzin od vietnamce, ktere vydrzi tak mesic, nez se zacnou rozpadat.
Jaka je hodnota hry? Pro jednoho cloveka? ... 00prd.
Podivej se trebas na Horacka ... ten by si moh klido koupit tu hru vcetne studia ... a vidis ho nekde jak rozhazuje prachy? Nevidis, protoze to neni magor, zna hodnotu penez. Narozdil trebas od dmnta Marese. -
Milionari nejsou kokosy co chodej v addidaskach, to jen pubertacci si hrajou na movity kdyz si kupujou znackovy veci. Billu Gatesovi prijde mliko v obchode predrazeny, Buffet bydli v malym domku a taky nerozhazuje. Milionar co rozhazuje nepatri mezi tu chytrou cast milionaru a pravdepodobne k penezum prisel snadno a rychle.
-
-
Ja si zase rikam ze herni prumysl asi udelal par lidi co nesmrdi korunou a muzou si neco takovyho dovolit a to zvlast kdyz vi ze muzou pomoct zajimavymu projektu.
-
-
-
-
-