Přejít na výpis diskuzí
Sledujte kompletní 12 minutové video z Battlefield 3
16.4.2011 | Petr Poláček
153 příspěvků
-
Když to zatím podle videa porovnám s Call of Duty tak atmosféra stokrát lepší!!! ale ty přestřelky prostě viděl jsem v tom Call of Duty tupě nabíhajicí vojáci rovnou na smrt a docela mě mrzí ta "nesmrtelnost" hl. postavy (možná to je tou obtížností) ... mohli tam přidat medika kterej by vás léčil nebo tak ... atmosféra je krásná ale trochu bych tam uvítal více realičnosti ... netoužím hrát Call of Duty v jiném kabátě ale i tak to má u mě velké plus a ta atmosféra vypadá zatím úchvatně .. :)
-
Atmosfera na jednicku to se musi nechat. Skoda ze enemy si nabiha jako v cod a prestrelky jsou jak v cod (zabijete 100miliard nepratel) a ta AT4 nebo co to bylo jak vymlati celou stranu toho baraku je celkem legracni ale budu brat ze nahodne trefil nejaky vybusniny co tam mel ten sniper:D
-
-
to ne , použili specialní raketu na níčení bunkrů
-
-
No jooooo...samej voják tady :D
-
doufám že upustí od parodizujícího bordelu v B2:BC a raději nabídnou příběh ve stylu posledního MoH
-
Vizuelně nádhera, jediná věc mě štve i proto, že je to prkotina - zbytečná. Ty arabský textury jsou prostě blbě. Font je v pořádku, ale je posazenej obráceně zleva doprava. Škoda. Navíc často nemají nic společného s realitou. :-)
-
Epický scény vždicky umělo Infinity Ward, teď má konkurenci *4*
-
už mě neustále ty samý záběry kolem dokola začínají nudit. doufal jsem že přijde nový video s komentářem, ne tři předchozí trailery stříhlý do jednoho videa :-(
-
Je to pěkný ale nemůžu to neporovnávat s CoD a zjistím že tohle je prostě vyšperkovaná kopie. CoD prostě králem zůstává i nadále přirovnal bych to asi k tomu, můžete udělat skvělou kopii WoW ale stejně žádného hráče wow nepřetáhnete. Doufám že Bf3 se bude soustředit na MP ( spoustu map a vozítek) a nebude plýtvat síly na SP
-
-
Jo, WOW je prikladem, ze nezalezi na kvalitach ale na znacce. Je mnoho lepsich MMO nez je WoW, ale stejne se nikdy nebudou hrat vic nez Warcraft. Stejne tak COD. Posledni dily COD (tj. od COD2) stoji za hovno, ale stejne se prodavaji. Boom byl kolem MW, protoze to byla prvni stupidni strilecka z moderni doby, udelalo to COD jmeno a ted, at vydaji co vydaji, maji 20+ milionu prodanych kopii.
-
Mozna flame mozna ne... nechapu marketing EA, BF nikdy nemuselo napodobovat CoD. A nevim co voni placaji jak na CoD. Obe 2 hry maji svou fanouskovskou zakladnu.. JInak CoD kopiruje od BF.. tak treba CoD MW kdepak asi vzaly najedou frcky a rankedy?? Ze by s BF 2 ? Ktery vyslo o 2 roky driv?
-
-
To máš sice pravdu. Ale díky singlu mohou oslovit a přetáhnout i ty, co stále hrají CoD. A hned bude více lidí, co budou hrát BF a tudíž i lepší zisky.
-
-
-
Chtel bych reagovat na nektere prispevky,ktere se tykaji ohledne reality.Lide by meli pochopit,ze hry nebou nikdy realne.Ano,mohou priblizit a popsat dej jaky se odehrava na bojistich apod.A pokud chce nekdo zazit realitu,at se prihlasi k AČR a tam Vam ukazou jak vypada realita.
Ale netyka se to jen akcnich her,ale take i ruznych zavodnich.
Hry jou od toho aby se u nich lide bavili a hrali,a ne aby je porovnavali s realitou.
Skoda jen ze to nekteri lide nedokazi stale pochopit. -
-
No konkrétně u závodních her je škoda, že někteří stále nedokáží pochopit rozdíl mezi arkádovými závody a simulátorem, kde je porovnávání s realitou účelem, a pak melou v diskuzi pátý přes devátý. Stejně tak je škoda, že spousta vývojářů se snaží význam slova "závodní simulace" všemožně obejít. Ale to je pořád dokola ta samá písnička. Mimo to, zábavná může bejt i realita. Záleží na vkusu a povaze člověka.
-
-
panove pravdu mate oba...
Popravde urcite se vic dokazu zabavit u Army nez u nejakeho CoD a u zavodu me paradoxne vice bavej arkady typu FlatOut nebo Burnout
-
-
-
nerieste uz tu scenu so sniperom, nema to cenu, keby to bolo opacne a bol by presny, vas by supol 10x za sebou tak by ste nadavali ze aky zakys ze to neviete prejst ze je to bug , ze prehnane presne AI atd. jasne dala sa spravit zlata stredna cesta, napr. ked sa neprikrcis tak ta sunda vzdy, ked budes skrceny tak prezijes, alebo nieco v tom zmysle, nebolo by to take skript na oko
-
-
Co já si pamatuju, tak v jiných hrách s autohealem znamenal zásah snipera, že vidím červeně a i zásah slepým nábojem mě může dorazit. Tak bych to udělal já a ne že mě ten sniper kvůli skriptům nemůže zabít, kde pak cítim ten strach z toho, že můžu jít rychle dolů.
-