Přejít na výpis diskuzí
Sledujte kompletní 12 minutové video z Battlefield 3
16.4.2011 | Petr Poláček
153 příspěvků
-
Superb grafika, ale na pohled dost nudny gameplay. Jestli to bude cele filmove naskriptovane jako COD a grafikou a feelingem naopak realistickym, tak nevim nevim. Modern Warfare 2 ma debilni hratelnost, ale jako akcni bijak to pusobi skvele, tady zatim nevim co si o tom myslet. Osobne mi coop hrani z ocekavane Operation Flaspoint Red River prislo zajimavejsi. Ale BF je preci jen predevsim o multaku a o nem nepochybuji, ze bude promakany a zabavny.
-
No jó, to video už jsem viděl dávno, jen rozkouskovaný. A já doufal v něco nové. Každopádně, hrají to dost na "efektivní skripty". Takhle to možná bude těch slibovaných 12 hodin, ale znovuhratelnost nulová. Ale zase na druhou stranu pořád mají eso v rukávu pořád schované.
-
-
Snad 12 minut ne?
-
-
No jó to musíš číst pořádně příspěvky. Ale jinak 12ti hodinový video bych si nechal líbit. *1*
-
gameplay... ne video :D
-
-
To bude jako takhle dlouhý? *7*
-
-
Tak tvrdí to.
-
-
Přijímáš mou omluvu? *1*
-
-
-
-
-
-
pardon špatná reakce, prosím smazat
-
Ja jsem cekal neco novyho, ale vzdyt to je vsechno stary, co bylo videt v minulejch videiich. Takze za me zklamani. Doufam ze ukazou taky jinou misi, tahle me uz prestava bavit jak ji znsm jak svoje boty.
V lepsi kvalite nez na games http://www.eurogamer.cz/videos/battlefield-3-kompletni-fault-line-video-12-minut -
SMRT SINGLOVÝMU COD!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Multiplayer sa nebude určite líšiť od MW alebo MW2. Ale u BF nikdy nešolo o singleplayer. Teraz je to len obohatené o to, aby nalákali hráčov, ktorí nehrajú multi, ale skôr sa zamerajú na single a sú príležitostnými hráčmi.
Chcel by som vidieť ako to šlape všetko v multiplayeri pri 64 hráčov a hlavne ma zaujíma to chovanie zbraní, ktoré ako prezentovali, bude dokonalé a extrémne realistické.
Čo sa týka videa, rozhodne to človeka zaujme a "vtiahne" ho to do deja o tom nie je pochýb. I keby to mala byť koridorovka typu "jedna cesta, znič A, potom B utekaj do C" tak mi je to jedno... BF vždy bolo, je a bude o multiplayeri. -
-
počkej, extrémně realistické? zbraně? to vidíš jako kde, prosímtě? nejdřív zhlídni nějaká videa z Army a pak vyprávěj něco o realismu v týhle arkádě.
-
-
Prečítaj si to prosím Ťa poriadne. Nikde netvrdím že to BUDE realistické. Hral som aj Armu ( to by bolo na trošku dlhšiu diskusiu) ale narážam na výroky pred zverejnením videí, kde tvrdili že zbrane budú realisticky kopať, dajú sa oprieť o akýkoľvek predmet a hit potiny budú realistické :)
Preto som napísal že som zvedavý na to, ako to bude vyzerať, pretože zatiaľ to vôbec tak nevyzerá. -
-
tak hlavne keby sme sa bavili o realite tak by museli implementovat vahu zasobniku a unavu strelcovej ruky .. bez si vystrielat par zasobnikov z pistole a porovnaj si jak sa ti striela po prvom a po 7 zasobniku .. kedy by sa ti po style akym strielame v hrach do krvi odrena ruka klepala jak po 3 dnoch bez kafe :)
-
-
Necchi být hnidopich, ale pokud jsme to dobře pochopil, BF 3 není rha o nás civiliech, ale tak trochu o těch pánech v maskáčích, no a co jsem slyšel, ti pánové jsou trénovaní na to, aby snesli takovou zátěž i delší dobu, než kterou trvá vystřílení 7mi zásobníků ;-)
-
-
tata, tak pred 20 lety, soutezil v strelbe z pistole mezi jednotlivymi jednotkami krajin NATO .. takove ty prekazkove drahy (bezis, skryjes se za autem, pak musis pres okno strilet treba levackou, pak u presunu nabijet a pod.) tak myslim, ze dokazal docela posoudit jak smesne je vnimani narocnosti strelby beznymi lidmi a ze po par zasobnicich, aktivni strelby (ted nemluvim o cvicne strelbe na cil) mel i jako profesional docela dost ..
-
-
-
-
nic proti armě, ale když se bavíme o realismu nebylo by nejlepší brát jako referenční samotnou realitu? Jinak Battlefield byl je a bude arkáda, a proto byl je a bude tak zabavný :)
-
-
-
No, další hra, kvůli které zvažuji koupit PC a po pár letech si zase něco zahrát:-)
-
DĚKUJI ZA UKÁZKU OPĚT TOHO ÚPLNĚ SAMÉHO ASI UŽ ALE PO 15X PROBOHA....................................aneb 4 záběry z BF3 stále dokola..................................................................................................... tyhle pre-release materiály už mi přijdou drochu jako dejavu SORRY.......................
-
to je nejake nove video nebo zas to same co je tady kazdou druhou novinku?
-
-
no jasne kouknul jsem prvi 3 sekundy a zjistil sem ze je to to same video zasa. To nam tady budete davat kazdy den kazdou druhou novunku stejne video z battlefield 3?? *10* No jo masáž začala
-
-
Jsi debil, nebo jen neumíš číst?
-
-
tobě zas unika pointa že blbečku ?? a to jak si davas plusy na svuj vlastni prispevek je trapny *2* *11*
-
-
je to furt to sami video akorát vzdy prodlouzený o par sekund
-
-
-
-
-
Proč se v každé hře musí jenom střílet? Nemužete si hrát třeba na zvířátka? *7*
-
-
Krize pohlavní identity? *3*
-
Zvířátka se přece taky zabíjejí a požírají, takže to vyjde v podstatě nastejno. Střílet se nemusí, ale nevidím rozdíl mezi masakrem na bojišti a partičkou lvů, kteří se vthnou na zebru :)
-