Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sichni jste silene chytry.Tak vytvorte takovou hru,ktera nebude jak vy rikate na omlete tema.Brani vam snad nekdo?Mam velmi rad kibicovani pod clankama vseho druhu....FOA
    • A ja zase uplne miluju lidi,co zacnou placat ala"tak si to zkus sam,kdyz ses tak chytrej".
      Nemusim preci umet varit, abych mohl posoudit zda mi jidlo chutna ne?
  • Mne by vobec nevadilo keby nikedy jeden z tych nesmrtelnych amicov bol postreleny alebo zabity alebo keby sa im nieco nevydarilo.
  • jak v tom jeepu hral rap xD to neni brooklin ale stredni vychod
  • masakr, uz se tesim
  • Tak toto BOLO výživné.
  • Přehnané.
  • Holy fucking god
  • trolo
    graficky to vyzera super. ale preco sa pri kulometoch nehybu nabojove pasy? alebo sa mi to len zda? no ale aj keby bol singl nashit tak MP bude pecka. dufam ze ukazu coskoro nieco z MP
    • Nechávají si to na později protože tvrdí že až uvidíme MP tak zešílíme no uvidíme *1*
  • grafika a zvuk vyborny, jsem fanda, ale ruku na srdce .. krome naskriptovanych casti, kterych doufam bude co nejmene, to zatim moc dobre (co se tyce gameplaye) nevypada ...
    • si delas prdel dnesni FPS jsou o skriptech a primo DICE to komentovaly tim ze oni nebudou vyjimkou aby udrzeli spad a dynamiku singlplayeru.
      • dyt pisu ze krome skiptovanych casti, ktere vypadaji dobre, ale doufam, ze jich tam zas tak moc nebude (chci hrat, ne se jen koukat) to s gameplayem samotnym zas tak dobre nevypada .. proti skriptum nic nemam .. kdyz se to neprezene a nejsou spis na skodu nez k uzitku ..
  • Tikov
    :( odstřelovač, který je schopný sice trefit osobu z výškového rozdílu, ale na stejnou vzdálenost ve stejné výšce není schopen zasáhnout tři klečící pitomce (navíc když má oproti nim výkoný náboj- který dokáže projít zdí, neprůstřelnou vestou a pitomcem v ní)
    nesmrtelnost střelce na nadchodě je ohromující (stejně tak co možná největší ignorace nepřítelem)- bohužel příliš CoDovité, z prvních záběrů to vypadalo nadějně.
    Snad aspoň nezklame MP
    • Zase ten odstřelovač :D už říkali že nechcou udělat realistický simulátor ale zase né pravý opak , chtěji ať to vypadá realisticky a ať je to zároveň zábavné. Ano máš pravdu ale není to jediná mise v singleplayeru.Nevíš kdo stojí za sniperkou ani kolik má let nebo jestli nemá tak dobrý zrak , ale zase by nebyla sranda kdyby vaši přátelé jen jeden po druhém popadali na střeše pokryté květináčema. *2*
      • Tikov
        Jasné, hratelnost je důležitá, ale zbývá v moderních FPS vůbec ještě nějaká? Nebo jde jen o sled cool scriptů, kdy hráč mezi nimi jen drží W a levé myšítko?
        Kvality toho odstřelovače jsou poměrně jasně dané tím prvním zásahem, nehledě na jeho schopnost skvěle ničit květináče (asi nějaký florofobik?) a prostřelovak trubky *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit