Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • atmosféra teda parádní :) těšim se moc... ale podonost s cod sérií je jasná ...
  • mmrrxx
    ak budete chciet pozerat v HD tak do yt zadat "Battlefield 3 - Fault Line 12 Minute Gameplay" *3*
  • zda se mi to, nebo cela ta mise vypada jako jeden dlouhy neprerusovany skript?
    • Pad mrakodrapu napriklad neni skript, staci cist.
      • Neni skript jo?Takze chces rict ,ze ve hre budou vyskove budovy padat kdy se jim zachce?Tomu snad ani sam neveris
    • Bohuzel tohle v dnesni dobe frci. Kde jsou ty casy, kdy se snazili udelat kvalitni AI, aby nahodne vznikaly zajimave situace.
      Stovka nabihajich nepratel a padajici barak me opravdu neodrovnaji.
      Nastesti tady pujde hlavne o MP a SP je spis takovy siditko na fanousky CoD.
  • mne sa tato hra paci .. a ano je to na odreagovanie a nie aby to zakazdu cenu bolo realne je to jeden prispevok o tom ako to urobit aby to bolo realne.. bud te radi ze to je len hra..
  • ja bych teda radeji hral konecne za nejakyho kadafiho nez za staleho clena rady bezpecnosti OSN, ktery na svete rozpoutava nejvice valek... nebo alespon nejakou ackovou hru za rusaky, porad to proste budou imbecilni amici a jeste k tomu proad na blizkem vychode
    • Tady jde ale o něco jinýho. Jestli nežiješ v jeskyni tak víš, že amicí jsou patrioti jako kráva, viz. vlajky v oknech atp. Ty by těžko stříleli do vlastních vojáků, takže by pak EA s DICE přišli v podstatě o největší trh, což USA jsou.
      • Asi tak.
        Ať si ti debilní rusáci udělaj vlastní hru, třeba o invazi do ČSSR v roce 1968.
  • single me VUBEC nezajima. takze zatim je to porad ta sama trapna omacka. az prijdou s MP zabery, to bude jina...
  • No souhlasim s ApolloFX, že když přijde člověk, který nikdy nestřílel a má rozštelovaný mířidla, tak nic netrfí. Když jsem já strřílel poprvé z "ostřelovačky" (předtím jsem střílel jen z pistole a vzduchovky) na 100 metrů se seřízenou optikou, v sedě s opřenými lokty o stůl, tak jsem z 10 ran mel 8 v desítce a 2 rány v 9. Kdybych střílel z pevnou oporou, tak věřim, že bych dal všechny do středu terče. Druhá věc byla, když jsme štelovali optiku u CZ750 sniper na 150m a než jsme se začali vůbec trefovat do terče, tak jsme vystříleli dvě krabičky nábojů. Pak už to litalo do středu terče a při změření soustřelu byl okruh zásahu velikosti hlavy. A když střílíš ze vzduchovky s optikou, nebo s 50.cal, už není takovej rozdíl, hlavně musíš umět správně koukat skrz optiku....pak už jen zmačknout spoušť
    • Chtěl jsem reagovat na přízpěvek ApolloFX, je to asi na 3 straně diskuze. Omlouvám se, asi jsem špatně kliknul
  • PARÁDA ... se těším jak malej kluk (ale asi stejně víc na multi než na singl :-)
  • Je to nářez. Hlavně dobrá byla ta akce ´´vyrušení´´ při odpojování těch kabelů. Jinak atmosféricky bomba, těšim se.
  • No pre mna jasna kupa a velmi dufam ze predajnost bf3 na pc zavre huby kritikom tliachajucim o piratstve niciace pc scenu.(snad nie som naivny).Inak osobne som uplne najviac zvedavy na chovanie vrtlunika dufam ze bude blizsie bf2 nez bfbc2 a dufam ze bude poriadne hardcore narocny na ovladanie nech do toho nebeha kazdy amater.Situacie ked sme s kamosom behom 10s. zlikvidovali 3 tanky + 5 clenny squad sa nezabudaju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit