Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tunnel game of year..... Já se jim divím že to můžou ještě vůbec vydávat. I když zase na celým světě to bude nejprodávanější trhák roku a pro masy hráčů co chtěj za odpoledne sfouknout film ve kterým občas zmáčknou tlačítko na myši to bude lahoda... O grafickým kabátě se netřeba zminovat.... To už tu zaznělo mnohokrát že to je prostě dojná kravička celýho COD posledních let... No uvidíme ty hodnocení až to vyleze ven, to zas budou samý 9tky a nedejbože i 10tky!!! *8*
    • Zajímalo by mne, kterej bezmozek by dal této blbosti 9 nebo 10... *1* *1*
  • Hmm... Aha... So real game. Chápu lidi co CoD už jenom pirátí protože kdybych si měl takovou blbost koupit tak si urvu obě ruce. No co? Dětem se to líbí tak z toho uděláme majestátní hovadinu. Jdu si radši zapnout Arctic Combat protože to je CoD killer ve všech směrech...
    • Smutný je, když ti hra už nestojí ani za to upirátění. MW3 jsem se už nesnažil ani hledat. A to jsem MW1 a 2 hrál hlavně kuli singlu, takže by mi upirátěná verze bohatě stačila.
  • Generalmagor
    Nikdy jsem se nějak zvlášt' nesoustředil na grafiku. Soráč, ale o to přece skoro vůbec nejde :D stačí aby byla slušná, což v tomhle případě je. Já doufám, že hlavně bude výborný příběh, pořádně opepřený emocionálně, až mi kápne slza. Takové hry mám rád, takže doufám, že hoši z Infinity nezklamou
    • Kronoss1
      Nespletl sis hru? Tohle je CoD alias pětihodinový koridor s rádoby WOW efekty. U CoD bych hledal všechno, ale příběh určitě ne.
      • Black ops 2 ukázal, že i v případě CoD to jde - vesměs žádná scénaristická bomba, ale neurazilo. Třeba tam Gaghan není na úsměvy do kamer a něco podobného se splodí i v případě Ghosts.
        • Spades
          Jenže Black Ops 2 neměl takovýhle směšný marketing. To je jak kdyby prostě vychvalovali Slunce seno jako komediální mistrovské dílo s emotivním příběhem a dějovými zvraty... Prostě jednou je to béčko, tak to jako béčko musím brát...
        • Kronoss1
          Přiznám se, že Black Ops 2 jsem nehrál, takže nemohu posoudit.
  • Vtipný je jak tunely nikomu nevadí v CoJ Gunslinger nebo Metro LL, ale CoD je prostě taková značka do který se každy rád strefuje. A stejně to budou všichni pařit.
    • Treba proto, ze v Metru a CoJ jsou videt naky pokroky a ty hry se nevydavaj kazdej rok? :D
      CoDko je kazdej rok stejny a stejne tupy .... trolle
      • presne to isté som chcel napísať :D dakujem :D
    • ja to už ani nesťahujem od cca 4, teraz, minulý týždeň som si stiahol wargame, a už zajtra mi príde origoš
    • Srovnáváš nesrovnatelný *16*
    • Mně se to po grafický stránce líbí. Ta podvodní mise vypadá úžasně, ale co mi vadí je to, že ten stealth styl udává váš parťák a vede vás za ručičku a vy to nemůžete nijak ovlivnit.
      • God-of-War
        A tak to bylo vždycky a vždycky to tak bude.
    • Kronoss1
      Už porovnávat Metro LL s CoJ a CoD je velká blbost. Metro LL je na jiné úrovní než CoD.
      • God-of-War
        Páč Metro je dobrý a CoD smrdí.
    • A zrovna u toho Metra do bije do očí, takovej TUNEL!
      • akorát že tam je tunel i když vyjdeš z metra ven
      • God-of-War
        Kdo to kdy viděl, aby Metro bylo TUNEL!!!!
  • Kravicka
    Se musim smat jak to lidi obhajuji ze to neni simulator kdyz tam je .. 2x slunce, pes vs 5 vojaku kde vojak na ktereho skocil pes prorazi tluste drevene dvere jak granatem a ostatni vydeseni vojaci bezi taktez ven...atd
  • poridte si k tomu jeste tohle
    http://www.kickstarter.com/projects/1944625487/omni-move-naturally-in-your-favorite-game
    • Sakra prace tohle vypada hodne dobre a asi to i funguje. Ze by prvni VR ktera se i chytne? :). Jinak do haje s CoD. Vseho moc skodi ale dokud se najdou sasci co si to koupej za plnou cenu 1300 tak se to bude vyrabet dal. Kdyby to alespob udelali z WW2 (tentokrat treba za Nemce), korejsky valky, Vietnamu (ta cast v Black Ops se nepocita :)), Afganistanu za Rusy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit