Přejít na výpis diskuzí
Sledujte nové záběry z Call of Duty: Ghosts včetně pejska v akci
9.6.2013 | Petr Poláček
263 příspěvků
-
Par veci prvni koupim si to je to trochu oziveni od ostatnich call of duty .......... dalsi next gen engine ?? nerekl bych ..... za dalsi ta podvodni mise mi prijde jako ARMA 3 Rip-off jeste uvidime. Ja osobne si Call of Duty kupuju jen kvuli pribehu jelikoz multak je nuda tak jsem na to zvedavej. Kazdopadne tenhle rok mam jisty koupe CALL OF DUTY GHOST, BATTLEFIELD 4, ARMA 3
-
takže myslím si že ukazané gameplaye byli určitě zajímavé extra pokrok od grafického zpracování jsem nečekal ptž jsem věděl že pujde o klasicky id engine jen vylepšený a co povedlo se,zase jen o trošku ale lepší je,u COD byla hlavně vždy na first míste Hratelnost,což prý se snažily nezměnit v tomto pokračování,to bude bezva, pes mi nevadí určitě to bude jak dobrý parták ve hre tak dobrý parták pro podporu jak příběhu tak i emotivních chvílí je to originální a "celkem"realistické vycvičený pes dokáže zabít a poslouchat,jako jo 5 vycvičených chlápku by se z nej neposralo a neproskočilo dveřma ale kdyby ho ve hře hned zabily moc by to celkovému dojmu nepřispělo takže pes musí bejt "trošku"SUPERpes však vojaci v CODkach taky nepadaj po kulce a jen tak nezemřou tak proč ne pes není to simulátor tak klid někteří ! , jináč že tu nejsou WOW efekty?vždyt letecká vojenská lod a trosky padaj kednu na vás a další cutscény vypadaj WOW jo bude to libové CODKO a konečně si dali v Treyarchu klídek ptž CODBO2 mně zas tak moc nenadchlo a doufám že InfinityWard budou pokračovat stejně dustojně jak v předešlých MW :)
-
-
6 čárek na 13 řádků *1*
dobře ty
-
-
Vypadá to velice dobře... konečně si spravím chuť po velice nudném Metru, které bohužel zklamalo na plné čáře.
-
-
Opravdu vás zklamalo? Já byla docela mile překvapena. Sice se zase nekonalo žádné překvápko ve formě třeba Hare Krishna stanice, ale co naplat. Subjektivně hodnotím druhý díl jako lepší, než první. I tak by se tam ale našly mouchy, jako nabíhající vlny mutantů a podobně.
-
:D:D:D:D Troll detected... Metro zklamalo a novy CoD bude pefektni ze? :D ... deti deti...
-
-
ANO! COD je prostě boží! a ten pes bude mít lepši AI než všichni v Metru dohromady.
-
-
Budu hadat, v Metru byl velice nizky pocet vystrelu za minutu, malo vybuchu ,zadne zpomalovacky a nikde nevlala americka vlajka, takze nuda co? *3*
-
-
COD je prostě boží! Metro a podobné produkty druhořadé kvality jenom COD vykrádají. Hamba jim.
-
-
No nic du spát.. Veskoslava jsem ulovil na udici. Já se ti divím, že na mě vůbec reaguješ :DDD
-
Ti, co nehrají sraččky typu MW III a spol.;)
-
Bez auto-healu bych hru ani nehrál... koho pořád baví sbírat lékárničky? PS. nezáviď mi moje fanoušky .)
-
Všichni jsme milovali CoD, tedy většina z nás, ale ta série šla úplně do sraček ala 4 hodiny, 20000 miliard DLC a hrdinové, co přežijí i atomovku. Kdyby nebylo BO II, tak by se tato série už mohla s chutí ucházet o pračku desetiletí. A jde vidět, co je "hlavní" herní komunita, parta retardovaných idiotů, kteří musí mít autoheal, obrovské výbuchy, AI nepřátel jako u sádrových trpaslíků a to vše zabalené do enginu z roku 2007.
Jestli ty budeš někdy ještě něco mlít o +-, tak si dej facku, za ani ne 20 sekund z -3 na +1? Nenech se vysmát;) -
*9* COD je moje nejoblíbenější značka vůbec a nejhorší je, že se k tomu nemůžu hrdě hlásit aniž bych byl obviněn z trolovaní *9*
-
Jo, uz ani to trolleni neni co byvavalo *1*
-
I na trotlení je to dost slabé.
-
-
-
-
-
lol
-
-
me taky prijde sp dementni ale naopak multi a engine je porad lepsí nez zabugovanej bf, to je taky duvod proc v bf neni e-sport
-
-
v bf je vic e-sportu nez ve vsech hrach od MW1 (mozna jeste vyjma BO2)
-
-
Call of duty jsem nehrál od prvního MW, kterej byl slušnej. Přiznám se, že mě taky COD leze už krkem, ale nepřehánějte to tady *7* nikdo to nehrál, ale všichni už ví jaká je to sračka....ten hate na COD vám lepší život neudělá opravdu ne!
-
tak to neni moc fajn...hra za psa je divna,nehlede na to,ze je nejakej tlustej ne? :D
vubec me to nenadchlo,natoz abych vubec premyslel o koupi...mozna by se meli zamerit na jine obdobi,aby nemuseli vymyslet kraviny se psem :) -
-
A v jiném období se psi v bojích nepoužívali??? *1*
-
-
psi se v bojích používali od pradávna
-
:D heh...
myslel jsem to tak,ze by se mohli zamerit na jine obdobi nez soucastnost/vymyslena blizka budoucnost,aby nemuseli vymyslet kraviny typu ovladani psa,kdyz je nic jineho nenapada...
jinak nic proti psovi...ale mozna to meli udelat v australii a ovladal bys klokana s rotacnima kulometama :D -
-
Vzpomínám si na první Medal of honor a na ty psi, co v kanále aportovali granáty. Ten pes tam bude možná jako takové vylepšení, aby to nebylo pořád to samé. Jestli tam bude i trochu té realističnosti, jak slibovali, tak si tenhle díl vyzkouším. Jako poslední jsem hrál MW2.
-
-
-
-
Dělá si někdo čárky celkem by mě zajímalo kolikátý už je to díl?
-
-
ty bláho to máme COD 1, UO,2,3, Modern Warfare 1,World At War, 2,3 Black Ops 1,2 a Ghosts, celkem 11, pokud bych něco vynechal doplňte. Duty Calls nepočítám, to není od Activision :))
-
-
Zadny strach Ubisoft jim s AC zacne brzo slapat na paty.
-
-
Má slova.
Už teď hodlají vydávat každoročně alespoň jeden díl AC, protože přeci "hráči si to přejí". Chtělo by je to hecnout, aby to bylo co každého půl roku *15* Kvantita > kvalita...
-
-
CoD World at War - mezi MW1 a MW2
-
-
+ na druhým playstationu jsou nejméně další dvě hry *4* (jednu z nich určitě dělali ti samí jako world at war - ten jejich název si však nikdy nepamatuju *2* )
-
-
-
-
já si to nezahraju a jsem na to hrdý !
-
Pes je tam jen kvůli tomu, aby ve vás vzbudil to malé dítě, co mělo psa (nebo ho máte), a kvůli emocím k němu vztahujících se....a je to moc...vypadá to navíc divně, navíc je lepší než komisař rex, protože kousne do ruky a pak instantně zlomí vaz týpkovi když se mu podívá na krk či hlavu....
a proč je slyšet nejdřív výstřel, pak je vidět a slyšet letící kulka (asi) a pak ten týpek umře? -
-
Nekousnul nejdřív do ruky a pak do krku??? Nebo jsem viděl špatně???
-
A jako v jakém pořadí to má být? Napřed umřít, potom výsřel a nakonec let kulky??? *8* To jsem nepochopil.
-
-
asi mal na mysli, ze naboje letia vacsinou rychlejsie ako zvuk.
-
-
A jo teď jsem si to pustil znovu a fakt je něco špatně. Výstřel a pak moc dlouhá pauza než je slyšet hvizdnutí
-
-
-
-
Nikomu nevadí, že pes má videohře funkci stroje na zabíjení? Když si vojáci navzájem vystřelujou mozek z hlavy, nevidím v tom problém, ta věc na krku, když ji ještě měli v kuse, jim mohla pomoct s rozhodováním, co dělají. Měli možnost volby. Pes jde chudák za svou lidskou smečkou a důvody vraždění jsou pro něj španělskou vesnicí. Koupí kulku a krvácí bez povznášející myšlenky, že pokládá život za vlast/svobodu/mír/stranu/národní zájmy/vůdce/ropu.
Vím, že v armádě se i dneska psi takhle používají, ale podle mě je to pěkná sviňárna, za kterou se máme spíš stydět, a ne ji s nadšeným řevem cpát do videohry a normalizovat etické lapsy. -
-
Nějakej přecitlivělej po ránu. Svět bude hnedka "růžovější", když toho psa ze hry vymažou...
-
Jdi s tim na kickstarter!
-
Dalsi clovek od milovnika nizsich druhu pana Kocaba. Ven si tu Lajlu a tahni stavet diru do afriky .-
-