Přejít na výpis diskuzí
Sledujte nové záběry z Call of Duty: Ghosts včetně pejska v akci
9.6.2013 | Petr Poláček
263 příspěvků
-
Jo a o coopu se něco říkalo? Nahrazení něčím jiným potvrdili?
-
Proč si pořád stěžujete na tu "realičnost" ?! CoD si snad na to někdy hrála? Když tou hrou tak opovrhujete, tak sem nelezte, nečtěte o ní články a nekupujte to! Je to v hovadina, ale jako relax po práci nebo když není čas na hraní, tak je to ideální. Podlě mě by takovy hry měli vycházet. Když se dostanu k hraní třeba jen na hoďku za týden tak je CoD ideál a na Dishonored nebo Deus Ex: HR atd si pak vyčlením víkend.
-
-
Taky se mi zdá že nejsou v pořádku, chtít po COD realitu. Čím větší šílenost tím líp. No jinak ovládání psa vypadalo zajímavě, konečně novinky i od IW. Jo a budou tam nějaké ty dobré prvky z z BO2 jako ovlivňování příběhu? To by možná ten pes ve Vietnamské restauraci skončit nemusel.
-
-
Tak jo, můj názor na prezentaci dalšího call of duty?
Wooow, ty jiskřičky v jejích očích *14*
*15* -
sem čekal, že grafika bude lepčí.. *6*
-
tak skočil na toho vojaka ako keby mal 2 tony ten pes... to že zuby musí mať jak žiletky ani nehovorím... ach jaj... facepalm
-
Ten pes má na sobě výbušniny? Sebevražednej Alík....
-
-
to není Alík jmenuje se Hasan *3*
-
-
Grafika je dechberoucí a líbí se mi jak se s tím vyhráli a taky že tam bude pejsek. Prostě Boží pařba.
-
-
Bože další reinkarnovaný trol nebo ironický humor?
-
*1*
-
-
By se to mělo jmenovat DoG oF DUTY! Si dělají srandu s tím psen, ne? Mozek si klidně nechám vypláchnout bortícími budovami a únikem ze smrtelné situace na poslední chvíli, ale psa zabijáka co na povel likviduje hlídky - už když to píše tak to zní směšně.... to už je moc! Toho REXE v té USA neměli vůbec pouštět, už se těším až jako ten pes bude hráč pilotovat letadlo nebo aspoň řídit člun... zase!
-
-
Čím šílenější tím lepší. Jen mě štve že mám na psi alergii. *13*
-
-
Oprava: psY
-
-
-
Po tomhle co jsem videl, musim rict fail. Dojde slepým vývojařům, ze toto je pr. use r( nejde to napsat ani s teckou ani mezerou?
-
tohle není trolling ale prijde mi vtipné jak nekterí tady nadavají na codko a pritom hraji betafield a chvali frostengin *1*
http://www.youtube.com/watch?v=Qr8NYaNom8I
codko je hlavne o zabavnem multi a ne o single kterej je tam jen tak navíc ok? -
-
Singl navíc? Je dobře vidět že už od MW2 je tam navíc spíš multiplayer. Ten MP je teď hrozný chaos když je tam jen 12 hráčů. Snaží se to vyrovnat množstvím zbraní ale tím dochází k hroznému nevyrovnání, u BO2 se dá hrát akorát hardcore ale core mód je tam fail. Zábava ten MP je, to napětí za jakým rohem na tebe někdo vyletí, ale dost nedodelaná zábava. Hlavní je tam spíš ten hollywoodský single.
-
-
call of juarez 1 má dobrý multiplayer. Stejná hratelnost jako u cod ale není to takový chaos a není tam tolik přesílených zbraní. A hrajou tam fakt dobří mistři, někteří se ve zlomku sekundy trefí pistolí do běžícího 100m vzdáleného hráče (samozřejmě bez cheatů). Jediný problém tam je že je to na kola, tedy po umrtí musíš čekat na resp. než se všichni pobijou.
-
-