Přejít na výpis diskuzí
Sledujte nové záběry z Call of Duty: Ghosts včetně pejska v akci
9.6.2013 | Petr Poláček
263 příspěvků
-
Velice velmi se těším na takový díl Call of Duty který jednak přinese inovací, co by se alespoň za nehet vešlo a jednak takový, který vizuálně dorovná alespoň dnešní průměr. Hry na konzolích vypadají obecně velmi bídně - to je známá věc, nicméně COD série se nedokáže této bídě ani přiblížit. Nekupovat, nekrást. Nevyplatí se to.
-
haha to same jak rychle a zbesile 6 *1* .
Prudcent: "Hele Joe kolik bude stat vyvoj"
Sef vyvoje: "Franku tak asi jak minule"
Producent: "ok tak tam dejte nejaky novinky, pribeh sesmoli Judi hned potom jak mi rano preblafne a puste to ven"
*1* *1* -
vzdy som hry hral 2-3x dlhsie ako brat. chodil som po priestranstvach, hladal skryte bonusy (quake 2), chcel vojst do kazdej budovy a kazdeho kuta (dishonored).
tato hra je smiesna. beckovy akcny film.
viem, niekomu sa paci, ale ako "indiana jones" hraca ma ubija ta sklucenost. a to su zabery spod morskej hladiny. -
tahle serie se proste nemuze uz nikdy zmenit- kor kdyz tak vydelava. flame si zaslouzi uz jen proto ze je to cod, ale kdo cekal neco jinyho?
-
a ještě něco.... taky bylo dost divné, že když padal ten "asi" kostel do té propasti tak hra vzala hráči otěže čili se nemohl asi 3 vteřiny hýbat ani otočit hlavu a prostě tu scénu MUSEL vidět!!!! *16* to mě taky se*e tenhle přístup jak pro retardované = jako co je moc je moc, ale...!
-
-
Jasně,ale to je je jen kvůli tomu aby si toho ty lidi vůbec všimli a nepropásli to.Já u Feara 1 pořádně ani tu Almu neviděl na tož abych se ji lekl! ale tak třeba jsem lama jen já:-). *7*
-
No je to celkem zbytečnost, ale nějaký moc velký problém to není. Mnohem horší byla ta hra za psa. Na jednu stranu úžasný, na hlavu padlý (myšleno jako chvála) nápad, ale to vodění za ruku *10* .... Jsem se těšil že když se to jmenuje ghosts tak tam bude nějaká stealth akce, která u MW3 v singlu dost chyběla, ale asi to bude opět jen diktát zdržující od zábavnějšího střílení. Doufám že ten pes půjde použít i jinak, třeba likvidovat bomby nebo nějak čichat miny, že když by něco cítil začal by kňučet a čím silněj by kňučel tím jsi blíž atd.
-
-
bylo by to super, ale pořád to je dog of duty! tohle bude prostě další díl a nemá cenu od toho čekat (podle mě) něco víc než deb*lní střelníci a koridorovku! pes se využije možná v jedné - ve dvou misích navíc v tom videu i tomu psovi říkali co dělat (tím myslím hráčovi), takže to je úplně jedno jestli člověk hraje člověka, psa, delfína nebo mouchu stejně bude dělat to chtějí oni.... někde se krčit pak zmáčnout E a zachránit svět!
-
-
-
Tak grafiku už vylepšili tak na co budeme nadávat? Můžeme třeba nadávat na to že CoD není realistické *15* . Tohle jako myslíte vážně? Jsem si nevšimnul že by bylo CoD někdy realistické. Nebo tím že najednou můžete ovládat psa přetekla pomyslná sklenka? Vy jste jak ty moudří lidé na čsfd kteří jdou do kina na Scary Movie a pak si stěžují na odpadní humor. Není to chyba hry ani filmu ale vaše, pokud máte naprosto odlišné očekávaní tak je to ve vás. Tahle hra nikdy realistická nebyla ale to že pes taky rychle dokáže prokousnout hrdlo je oproti celku už taková maličkost že nechápu jak se nad tím někdo může pozastavovat, ale hold jste si něco najít asi museli.
-
-
Vylepšili? Pořád to vypadá o dost hůř než Battefiled 3, což je opravdu k popukání a jediné, co tak vylepšili je možná mimika a obličeje lidí (o moc zase ne).
Co se reality týče, tak vše má své hranice. -
Máš pravdu.A jestli tady nějaký error napíše jako kritiku že je to samé střílení bez taktiky, tak doufám že ten pes vyleze z monitoru a sežere mu počítač i s klávesnicí.
-
-
pořád stejně hnusný cod, jako posledních x dílů. ať se s tím jejich ultra "novým" enginem jdou vycpat...
-
Tak tim psem to zabili... :D smich
-
Je fakt, že ten id Tech 3 engine vyleštili, jen co je pravda. Jen nevím, zdali pejsek je to právě ořechové pro oživení již zašlé slávy této série. V těch podvodních misích bych očekávala tuleně anebo delfína.
-
nepište o tom, pls