Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InvisiblE182
    Další datadisk k modern warfare, tak to prostě bude, dokud se to bude prodávat. To, že to bude arkádová koridorovka ještě neznamená, že to bude špatná hra. CoD 2 fungovalo úplně stejně a občas si to zahraju i dneska, i když jsem "odchovanec" flashpointu. Jen říkám, že na flame je trochu brzo.
  • Keby tych modern warfare strielaciek nevyde za rok 100000 tak by som tomu aj mozno venoval pozornost takto to moze byt aj hra roka ale kaslem nato uz som z toho prejedeny vkuse to iste prostredie, zbrane to sa po tych xy rokoch neda zmenit konecne prostredie aj ta blba 2sv alebo scifi blbost s lasermy by bola lepsia nez vkuse dokola moderna vojna...
    • calwin
      to by si chcel po nich moc aby spravili nové textúry a všetko znovu... recyklovať recyklovať recyklovať...
      • at recykluji kolik chteji, ale at to vydavaji jako datadisk za 9.99 ... pripadne singlplayer zvlast digitalne za 5.99 .. MP me u teto serie absolutne nezajima a SP bych si jen z tendence zahral (ty 3 hodky se daji vydrzet i kdyz je to furt to same, a treba MW1 melo kampan docela v pohode)
  • hafan? konecne neco nove? b pls ... Rise of the Triad 1995 - dog mode
    *3*
  • Cpt.Action: Dog, kill them all!
    Dog: Sir,Yes sir!
  • konecne prehravac co nepumpuje do uzivatele tolik adrenalinu gj redakce
  • promitac
    Ani logo si nevedia spravit vlastne.
    http://i.imgur.com/brWIPbu.jpg
  • Keyz
    Jestli někdy v dalších dílech COD nebude to zpomalení aby se hráč náhodou netrefil, tak to bude opravu evoluce. Ne tento díl oproti starším..
  • MrSanta
    Na to jak tu prý nikoho CoD nezajímá je tu příspěvků habaděj *1*.
    Když si přečtu některé reakce, tak mě napadá stejná otázka jako Cotilliona o pár příspěvků níže. Co jste, u všech všudy, od dalšího dílu CoD čekali?
    To už se spíš ve FIFA 2014 bude hrát hokej, než se CoD nějak výrazně změní. Krapánek, zdá se, vylepšili grafiku, přidali psíka a nějaké ty sci-fi serepetičky. Vrazí hráče do role super důležitého vojáka a v užším nebo širším tunelu se bude střílet. K tomu nějaké ty naskriptované bayovské momenty a příběh s "překvapivým" zvratem. Stejně jako v každé CoD hře. Milióny lidí to kupujou, tak proč by to měli měnit?
  • Kdy už konečně z CoD udělají renderované filmy, aby se z herních webů mohla značka přesunout na čsfd a nelezla mi na oči.

"This looks so real."
    "All stars taken from all stars."

Jako multiplayer nejspíše zábavné, ale ten singleplayer mě irituje už jen z videa a těch jejich plků. Od těchto žvanilů se člověk dozví vše jen né to, že to tu už bylo alespoň desetkrát.

Ještě teď si vybavuju PR kydání o Army of Two a naprosto nepřekvapivě z toho krom velkých řečí a slibů nic nebylo.
  • Nemůžu si pomoci, ale ve srovnání s BF4 to pořád vypadá šeredně hnusné. Nějak mi pořád chybí nějaká věc, která by mě posadila na zadek a já si řekl, že to je skutečný posun - nechci megalomanské exploze, ale detaily a propracovanost. Na ty občas sekavé pohyby a přesuny postav jsem si za ty roky jakž takž zvykl, ale u Rileyho to působí opravdu blbě. Co se jeho ovládání týče, asi to není taková blbost, jak si někteří myslí - někde jsem četl, že podobné "ovládání" snad existuje - pes má na vestě kameru, vysílačku a vibrační disky, kterými jej lze přes tablet navigovat. Vychvalovaná UI ryb asi také nebude nic moc, když během videa do jedné málem vrazí hlavou. Nechci hru zavrhovat předem, ale to co mi zatím ukázali na mě dobrý dojem rozhodně neudělalo. Po zhlédnutí videa se už ani na toho psa netěším a tak posledním, co ještě drží moji pozornost na této hře je příběh od oskarového scénáristy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší