Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce se mi zvracet . Od prvniho modern warfare absolutne zadna zmena . A to ze to je nextgen ,si mam myslet jen kuli pouzity tesalaci ? vzdyt je to jinak totalni hnus a nehratelna kravina ,kde uz ani nemusite hrat.
    • a co jako od next gen cekas? kdyz maji pripravovane konzole GK v dnesni cene 3000,- (a to se jeste ty konzole neprodavaji) nextgen je dnes (a do budoucna vic nez kdy driv jen PC) takze od hry ktera je primarne urcena pro konzole se nextgen nikdy nedockas!
      • On si koupi next gen BF4 a pak zjisti ze krome nalesteneho vizualu je to po herni strance uplne to same co osklive CoD. *6*
  • ucho
    nevypadá to zle. v té vodě je teda celkem dost nepřátelských potápěčů, ale to je holt kvůli akci.
  • Jestli ta hra vyjde na staré i nové generace konzolí, pak věřím, že nemůže vypadat nijak výrazně lépe, než na současné generaci. Nějaké ústupky, aby to chodilo i na starších strojích tam na 100% jsou (přece jen se to vyvíjí najednou) a jsem přesvědčen, že až bude Call of Duty next-gen only, tak to bude vypadat daleko líp. Protože tohle rozhodně není (alespoň po grafické stránce) nic extra.

Jak bude vypadat next-gen nám jak pevně věřím, ukážou kluci z CDProjekt RED na jejich Zaklínači 3 *4*
    • nextgen ukáže Warhorse *14*
  • "Považuji to za trend pozitivní, protože na nás by ideálně mělo být hry kriticky hodnotit, ne pomáhat s jejich propagací."

Recenze Games.cz na (jinak velmi dobrou) hru The Last Of Us je krásný příklad reklamy a pomáhání s propagací.
    • Já tuhle větu nějak nepochopil. Vždycky jsem měl za to, že herní, filmový atd. web je tu v první řadě proto, aby propagoval produkt. Vždyť z toho snad 99% webů žije nebo se snad mýlím? A ono je to všechno jinak *3*
    • Tilwaen
      To bys mohl napsat o každé recenzi 8+ *4*
  • Na tu prodejnou parodii na herního novináře jménem Geoff Keighley už jsem alergickej.
  • Tak tieto gameplay zábery boli na mňa trochu divoké. Keby sa namiesto týchto "wow" scén ala prestrelky pod vodou, ovládanie psa (???) atď z toho pokúsili urobiť o to lepšiu strielačku. Ale je mi jasné, že COD je na takýchto wow veciach postavená.
  • God-of-War
    New engine my ass. Next..
  • Whoossain
    Čert vem psa, já chci vědět tohle: Budou tam bouchací sudy a auta? Tak budou???
  • Opet kazdorocni vasavac penez jmenem cod, kterej si koupi miliony primitivu ktere bavi mackat 3 tlacitka dopredu dozadu a strelba.
  • Tak podle těch záběrů to vypadá, že to asi zkusím, celkem mě to zaujalo. Hlavně jsem zvědav na příběh...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší