Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2013/05/Untitled-COD-Ghosts-Lighting.jpg
    • tohle není simulátor sluneční soustavy ale hra *7* tak neres kraviny
    • 2x slunce no problem
  • smejki
    Pes umře!
    • sleepless
      Pes nikdy neumře, to si pamatuj! I kdyby měl na konci hry čůrat na hroby všech vojclů, za které člověk bude hrát, tak pes nikdy neumře :)
      • smejki
        but, but... emotionz!
        Anebo ho unesou a na konci se shledáte *14*
        • MickeyMutant
          Unesou a znásilní, ale vy mu to znásilnění odpustíte a přijmete ho zpátky do boudy. Tropes...
      • MrSanta
        Přestaňte tu, laskavě, oba spoilerovat, nebo vás nahlásím na vyšší místa *15*
        • vlastik.plaminek
          Pes nemůže umřít, protože by se ozvala Peta nebo podobná rádobydůležitá a naprosto zbytečná organizace. To přece není spoiler, ale logika.
        • O všem vím.
  • Chudák pes,nechtěl bych být postavou v takové sra.ka hře *11*
  • Stephenem Gaghanem pěkně vysvětluje, o com jim v singlu CoD jde...

"co budou hráči(sic) vnímat, když budou hrát(sic)?" "budou cítit, že jde o hodně... budou mít starost o lidi v jejich týmu.. to je vlastně nejlepší část""náš kancl je silicon valley a hollywood dohromady" (jen jsme slovo divák, nahradili slovem hráč a taky "vstupenka" je dražší)
  • Miserius
    Bohuzel uz jsem si vypestoval alergii na ten engine, jak ho vidim tak se osypu, 6 let porad dokola to stejny...Verim ze kravataci jsou spokojeny, ale vzdyt ten vytvarnej team to uz vubec nemuze bavit...
  • Ja chci zpatky 2. svetovou. Ty hry meli alespon atmosferu a supr soundtracky. Viz MOH . Co presli na modernu, tak jim sel titul do kytek.
    • Inquisitor
      V tý době se taky ještě snažili udržet nějakou kvalitu. Dneska to lítá jako konzervy z fabriky.
    • Paulcz
      hmm ale ono to nebude tématem, ale přístupem a zpracováním. Stějně poslední CoD z druhý světový bylo hrozný.
      • Jestli myslíš World at War, tak ano... nesmírně sem se těšil na Pacifik, ale to co předvedli... snad jediná pěkná mise byla na moři v hydroplánu, za doprovodu bubnů https://www.youtube.com/watch?v=8QY4FdCgw-Q *5* + sem tam hezká mise, ale jinak proběhnuto nic moc tempem...a sovětská polovina hry... od Stalingradu to šlo z kopce...jen hon s kulometem v ruce a panzerfaustem na zádech...
        • Ty už se někam spláchni ty kus opakujícího se ho*na.
          • Navíc už, k tvé spokojenosti, na fora CoD nepíšu, jen mě dostali ti moderátoři a jejich řeči jak eňo ňuňo to bylo... "Have you seen it? *8* " "Wow its beautifullll!!! *14* """ ... *7*
          • Až někdy pujdeš na opravdovou střelnici (mám zbroják), nebo si zahraješ airsoft (profi), nebo budeš mít známýho mezi vývojářema (což mám, proto si dovolim sem tam srovnávat a hodnotit), pak teprv něco mektni... CoD klidně ať se vydává dál, i arkády to čas od času chce na odreagování, proč ne, ale ať se přesune CoD z AAA na béčkovej titul nejen marketingem, ale i cenou...a pak to bude odpovídat...
          • Šetři si ty urážky na někoho, kdo si je zaslouží... nejsem jedinej, kdo má na tohle stejnej názor, takže to nás hodláš pomlouvat všechny, nebo si konečně přiznáš, že si jen další ovečkou ve stádě když tohle obhajuješ ?

P.S. Až si někdy zahraješ opravdu dobrou hru, pak sem tepr něco piš...
    • Miserius
      https://www.youtube.com/watch?v=-ELFxB-tGhE *14*
      • Michael Giacchino je mistr, pro mě je to herní verze Johna Williamse, dlouho jsem neslyšel jeho melodie v nějaké gamese a hodně to chybí, protože on skutečně dokázal navodit přesnou atmosféru v každém titulu, co jsem hrál, dokonce složil OST i k prvnímu COD, díky němu si ty melodie dokáží lidé pamatovat i dnes a myslím, že by nebylo vůbec na škodu, kdyby ho Activision znovu pověřil nějakou zakázkou :)
        • Vzhledem k jejich strategii, kterou razí už několik posledních díků, tzn. za co nejméně peněz (do vývoje) co nejvíce utržit, to asi "nehrozí"... ta melodie MoH se mi přehrává do dneška, a že je to už pěkných pár let, co jsem to hrál... nevim, proč utekli k MW (i když MW1 nebylo špatný) když se 2.sv. tolik "hodila" do těhle 2 sérií. Pro mě nejlepší díly zůstanou navždy CoD1 + United Offensive, CoD2, MoH1 a MoH Pacific Assault... nic složitýho, žádný padající mrakodrapy, žádné xté zachraňování světa před pošahaným generálem nebo mafiánem s atomovkama atd atd... *5* Podle mě, kdyby s tímhle enginem (nebo klidně už novým) zresetovali tuhle sérii a vrátili jí do 2.sv., klidně bych se k ní vrátil a utratil nějakou tu kačku... takle... pardon ale ne... bejvávalo... A ani Rex to nezachrání...
  • Tak to nemám zájem hrát ani kdybych si to sehnal warezem, natož za to dávat peníze.
  • Na to, že se má jednat o nový engine je posun minimální. Já nevím, ale od dob MW1 je to každý rok to samé. Tentokrát trošku vyleštěné, ale wau efekt jako kdysi se už nedostaví.
    • Jak už jsem psal. Žádný nový engine není pro ty co nesledují kolem dění
    • Tilwaen
      O nový engine se mělo jednat jen do doby, než zapracoval tlak médií; nakonec z toho vylezlo, že ten nový engine vlastně není až tak nový *4*
  • revoluciu by urobili ak by konečne moja postava hovorila ostatným co maju robit a nie nustale dookola(týka sa to asi všetkých moderných fps) stoj...počkaj...chod....zabi ho......prva misia mi pride tak trochu ako recyklacia mw3....taktiež na e3 ukazali utok na ponorku a vyzeralo to dost podobne *6*
  • docela hezkej film ale hrozná hra
    • a pekne draha vstupenka na nej, kor kdyz serialy jsou vzdy zdarma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší