Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Je obecně známo, že zvířaty se cílí na dámské publikum. Prostě jen potřebují zvýšit cílovou skupinu *15*
    • Kozy
      Brzy očekávejte DLC: Old MacDonald had a farm.
  • kubi-wan
    Vypadá to úplně stejně dementně jako ty předchozí díly... Ale věřim, že hra za psa se Petru Poláčkovi musí líbit *2*
  • promitac
    Drz tlacitko vpred pre dosiahnutie vitaztva.
    Kriste to este niekoho moze bavit?
    To uz nemaju predavat ako first person shooter, ale ako first person moovie. A s politokou xboxu ako zariadenia na TV sa to bude len naramne doplnovat.

A boze te marketingove kecy achhh aaaaaaaachhh *12*
    • Bavíí to a bavit bude..tak to prostě je že nejjednodušší mechanismi jsou ty nejlepší...každopadně jsem se tešil na nove NOVE coD...a opět starý engin stará grafika atd...škoda..
  • škoda že v podvodní misi neměli sebou cvičenýho delfína Flippera
  • prudislav
    Mě v těch "gameplay" videích nějak chybí samotnej gameplay, viděl jsem "šipku dopředu" + tlařítko použít", chvilka s "assault dronem" se skinem psa ve stejnym stylu a jedna zpomalená přestřelka že by to postřílel i důchodce
  • Tak nejdřív nás donutí lámat čoklům vazy jak na běžícím pásu a ted tu na nás hrajou emocionální podívanou, že pes je tvůj nejlepší přítel. Jsem z toho zmatenej
  • no jo supr jako to je pecka ze pejsek je tam a bylo by fajn si pejsky jako tuningovat ze pridelam mu samopal no a nebo raketomet a nebo taky vrtuli aby moh letat a snad se bude za nej dat hrat taky v multiplayeru a tam by se mohlo dat vybirat ze jako nechci vlcaka ale napriklad čivavu a by se hralo proti dalsim pejskum ze capture the bone to by bylo fajn
    • Tak tohle CoD bych si ihned koupil. Opravdu.
    • Člověk se vám nezavděčí, že?!! Všichni si pořád stěžujete, že je to to samy dokola a mohli by vymyslet něco novyho a když tam nějakej novej prvek přidají, tak vznikají reakce jako je ta tvoje. Bravo!
      • Kronoss1
        Oni tam něco přidali?? To by sice byly Vánoce, ale já jsem si ničeho nového nevšiml.
  • Chápu, že je to CoD a hledat v tom smysl je to poslední, co bych měl dělat, ale když oni z toho dělají pomalu existenciální drama o úloze vojáka, jako ochránce demokracie, tak jak jí v USA znají, tváří se to celé tak vážně, a pak tam prsknou psa, kterému by i komisař Rex záviděl. Nemůžu se přestat smát.
  • První co mně napadlo: SuperDog ? *1*
  • Bude to krásná sra*ka, která má zcela jasnou cílovou skupinu, malé děti a starší, kteří nechtějí nic složitého, ale opět úspěch....opět si to koupí miliony lidí díky značce, skoro žádné náročnosti a kvůli značce (ano vím, že je to dvakrát) :)
    jo a pes neumře, ale dostane to, vy se naštvete a pak to dohrajete a se psem pak půjdete při západu slunce do dálky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit