Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem celé video zkouknul a byl jsem zklamán, jako vážně žádná jízda na psovi s rpg v ruce? (odkaz na cod bo2) Čekal jsem, že teda koně vymění za psa, no tak snad příště
  • Jojo Next-gen, jak kr*va... Nechci vyvolat flame, ale ten jejich "nový" engine je asi na stejné úrovni, jak Frostibe 1 z roku 2008...
    • Zadny novy engine to neni. Je to porad jeden a ten samej engine
      • Taky proto jsem tam napsal ty uvozovky...
        • v tom pripade se omlouvam *3*
      • presne tak je to stejnej engine jen ma navic dx11 efekty a lepsi textury . Treba casem ten posun bude vic znat .
    • Jestli nevidíš posun tak je to tvoje chyba. A v první řade jde stejně o hratelnost a tu má CoD Boží.
      • Tilwaen
        "Jestli nevidíš posun tak je to tvoje chyba."

Dechberoucí argument, asi se jej taky naučím používat *4*
      • Tobě bude tak 13 maximálně podle způsobu tvého vyjadřování co?
      • Spades
        Ne
  • Agonyforme
    Toto video se mi nelíbí. Tato hra se mi nelíbí. Situace kolem této hry se mi nelíbí. Sponzoři a tvůrci téhle hry se mi nelíbí. Tahle prezentace téhle hry se mi nelíbí. Doufám, že je to tedy hodnotný názor a komentář, který mi schválí GAMES. Mějte se. *12*
  • uz se tesim na DLC ktere prida do hry moznost hrat i za delfina
  • Baldur52
    V novém Call of Duty už nečistíme budovy granátem, ale pejskem! Woof!
    • Tilwaen
      Granát do huby, čapnout za flígr, prohodit oknem, take cover, boom! Vyčištěno *15*
  • looks like sh*t. Zajímá mě, jestli ti redaktoři jsou tak vymletý palice, že reagujou stylem wow that's amazig and it looks so real, nebo jestli prostě musí, protože jsou od toho placení... Až mě z toho bolí hlava, když vidím tu hloupost a povrchnost.., *9*
  • Prej "Riley, search!", vzápětí ze dveří vyletěj čtyři vojáci, z nichž jen jednomu se Riley zakousl do ruky a ostatní tři jsou z toho úplně v hajzlu... http://replygif.net/i/962.gif
  • Špeciálne jednotky používajú (z logického dovodu) bezbublinkovú výstroj...
  • *14*Peeeeeeeeejseeeeeeeeeeeeek kupuju *14*
    • Whoossain
      Call of Duty meets The Sims 3: Pets...
    • Abych pravdu řekla nemám vlčáky moc ráda a velký psy obecně. Radši tam mohli dát nějakou menší rasu, nebo alespoň dát na výběr. Jinak mám ráda taky kočky *14*
      • Toz urcite na takoveho joksira
        http://data.mojezoo.cz/mojezoo/images/jorksir_3.jpg
        by aspon mohli aplikovat super novou technologie pro realisticky pohyb delsich chlupu a jak by si podaval zubama ty profesionalni zoldaky by bylo epic. Tak snad v dlc
        • TressFX by mu slušelo?
        • God-of-War
          A co teprv Mopse... *1*
      • God-of-War
        Nevim, ale nikdy sem neviděl vycvičenou, na povel trhající kočku...
        • command42
          no tak na povel nie ale trhajucu ano :D..taky tiger :D
  • V Game Dev Tycoon když mám starý Engine, tak hry už potom nedostávají tak dobré hodnocení a prodávají se málo .. proč to takhle nefunguje i v reálu?
    • V Dev Tycoonu je zarážející, že když chceš udělat menší update enginu, musís ho celý přepsat od píky. To taky moc nekoresponduje s realitou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit