Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "This way!" Tak tato hláška mě totálně rozsekala, jinak nic přelomového a co se týče toho chvástání o Motion Capture pejska, tak to si měli nechat pro sebe, protože některé jeho pohyby byly k smíchu. Kromě pejska a podvodní akce taktéž nic nového, létajícího drona nahradili pejskem, bravo!!!! Další způsob jak omezit volnost na případném bojišti a pokud někdo říká, že i Metro, Bioshock je arkádová koridorovka ať se chytne za nos, protože i v těchto hrách je mírná volnost pohybu jak se dostat z bodu A do budu B, stejně tak i způsob jakým to lze provézt. Pravdou je, že v Metru to šlo pouze v některých levelech ale i tak je to něco nevídaného pro CoD. Kdyby tuto prezentaci hry pojali PR manažeři a vývojáři trochu jinak, pak bych určitě reagoval jinak, smízřlivěji. Ale horentní chvástání o super finesách atd, které opakují z předchozích předváděček je opravdu trapné.
  • článku si tedy užijte přes 20 minut nového materiálu - Rekl bych, ze tech 20min bude cely singlplayer teto "perfektni strilecky" :-))))))))))))
  • ...boring........ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • call of duty: dogs *1*
    • Miserius
      Kolik lidi si jeste bude myslet ze to je vtipny?
    • Call of Dogs
  • Kdyz to nekoho bavi, tak proc ne.
    Me ale prijde hrozne usmevne, jak se snazi vtisknout te hre vaznejsi zpracovani a pribeh, ale pritom tam vsechno boucha, pada, lita jak v novem star treku rizlnutym avengers.
    Bud delam arkadovou hru a tomu prizpusobim cele pojeti a nebo cely koncept posunu do vaznejsiho tonu a ne tyhle polovicata nekonzistentni pojeti.
  • Strašný lunt.
  • Mě až udivuje jak minimálně hra čistě po technicky pokročila od té již brzo "minulé generace" konzolí, vím že se jedná o jednu z prvních "next gen" her ale stejně, libovolný díl Crysis vypadá podstatně lépe než toto (nehledě na to že je v crysis hrách výrazně rozlehlejší a interaktivnější/zničitelnější prostředí). Bylo by fajn kdyby tam alespoň propašovali nejakou (pro serii novou) technickou vychytávku jakou byli například vlasy v posledním Tomb riderovi (spešl srst psa by tam mohli mít třebas) nebo mimika v L.A. noire či animace ala GTA4/Max payne 3 když už to stojí takový prachy(vývoj) a dělá na tom taková armáda lidí..
  • Kr.Pa
    Možná by si mohli najít nějaké jiné zvířátko, pes je provařený. Např takový red alert 3
    http://www.youtube.com/watch?v=6KuX70twyV8
  • mne sa hlavne nepaci ten pes, vyzera/sprava sa skor ako alien. Extremne inteligentny aj na mlhave povely, plizi sa ze ho nikto nezbada, zabija behom sekundy....proste alien :D. Este aj ta reakcia ako vybehli vojaci z dveri bola ako by do miestnosti vtrhol alien *5*
  • Lidi jen se nedělejte,každý na to čeká jak na boží hamburger!!.Tak že se nepřetvařujte:-),já se na to taky těším a určitě to nebude horší než minulé díly,grafika vypadá parádně a to tam bude i DX11!.Moje gtx 295 už je na to stařičká....ale snad to nebude jak v Battlu 3!! jen bez xp!.Ten pes ovládaný přes ten kamerový ovladač je teda fakt úlet!! to samé ty rozbité dveře když tam skočí oknem a vyrazí dveře a utíkají jak fakt před nějakým Alienem:-) a to ještě nad hlavou střílejí jen ne do toho Psa:-).Zabití psem Během vteřiny na udušení vlastní krví.Snad to bude mít parádní příběh!!. *3* nebo *11*
    • Vždyť já se nepretvaruju a taky těším, jen mě štve to diktovaní co má dělat při stealth akci.
      • Jasně to mě štve taky.Neříkám že se přetvařuješ zrovna ty *4* .Já se na to těžím a moc,dokonce jsem si to už koupil,jen čekám až se odemkne *5* .Sem dost zvědav na ten Multiplayer.
        • adamouncz
          Už předobjednané? Skvělé po vydaní mi můžeš půjčit steam *1* . Né, dělám si srandu. Ale vypadá to že letos vyjde dost dobrých(doufám) her: Cod, Bf4, Furious 4, Rambo the game, a z jiných žánrů třeba Coh2 nebo Batman AO. Vypadá to na skvělý rok. *5*
          • Jasně hned až vyjde ti ho půjčím xD!.Jo to je super že vyjde tolik her,jen aby stáli za to"!
            • Tak COH2 vyšlo, už ho hraju a opravdu myslím že stojí zato i přesto že většinu strategií moc nemusím. No a ten zbytek nwm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší