Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
  • Robotron3
    Ok, díky. Jestli to dodrží, tak by to mohla být hodně dobrá změna od GTA IV.
  • psali že je na hráči, za kterou postavu bude chtít hrát, může hru odehrát za jednu nebo je střídat
  • Nepis buzno.
  • Robotron3
    To se obávám, že asi budou. Kdyby ne, tak by to bylo hodně super.
  • Já jenom doufám, že nebudou to střídání postav vnucovat.
  • spoock
    jo, brzdí, ale na druhou stranu, i na průměrné sestavě si můžeš zahrát, což kdysi představovalo velký problém, pokud se jednalo o nové hry, u další generace to s mojim PC už asi nepůjde, ale raději vrazím prachy do zařízení, na které další GTA výjde jako první
  • holec89
    to uz je vtipnejsi cist ty trolly
  • Robotron3
    Příběhová linka vypadá hodně lineárně. Tři postavy možná vypadá, že tam bude jako víc možností, ale podle mě právě tenhle princip to ještě více sváže lineárností. Což neřikám, že to bude špatně, ale jsem hodně zvědavej, jak kromě toho se to bude hrát v otevřenym světě, když člověk nepude po příběhu.
  • Amylee.Anderson
    Cha, když tam letěl letadlem, tak mi vyskočila reklama "Pojistěte se na cestu" *1* Jinak jsem docela zvědavá na to přepínání hrdinů. Snad to bude tak nějak přirozený a nebude to akorát na přítěž.
  • Tak kdo by se nechtěl projet na kole za půl mega že *4* (pokud to tam je)
  • To už mi někdo taky říkal. Ale stačí si všimnout, že se zaměřování pohybuje stále stejnou rychlostí a že se pak "dozaměřovává" a hned je jasno. Taky to nejspíš nahráli na několikrát, aby měli perfektní záběr, žádnou zdržovačku se zaměřováním...
  • hrebicek do rakve :D hmm ani tolik ne to mas jedno s druhym na konzole sou delany exkluzivity protoze je nekdo ochoten zaplatit vyvojarum za to aby hru na pc nedelali a mohli ji prodavat draz. A stejne spousta exklusiv veci stoji za starou backoru at uz Dead Rising coz byla kravovina vzdycky nebo to oznamene Ryse to vypada ze bude historicky presne asi jako Robocop. Ale kdyz se tak zamyslis tak pc ma taky velke hry co konzole nemaji napr. Total War serie, Arma, MMO tituly (mam pocit ale ze uz naka na konzoli bude) a urcite te napadnou dalsi. Sou to sice spis hardcore veci se kterymi je to na konzoli problem ale stejne. Jinak na konzoli se stejne daji hrat vazne jen sportovni a zavodni hry ty sou na ovladaci super ale akcni to snad ani nemuzes brat vazne :D ma to tak 20 fps.
  • No právě. Zahraje si to v realistickém módu, v max. rozlišení a naprosto plynule, jenom to 1% pc hráčů, o kterých tu už byla řeč nahoře.
  • Vypadá to hodně dobře, ale bojím se těch 3 postav mimo misi. Chci si s nějakou postavou zajet na kole, přepnu na ni a musím ujíždět policajtům. *10* *7*
  • Veskoslav
    Error 408, Error 412, Error 413. Nutná reinstalace systému! Pozor, pozor, přehřátí systému, reinkarnace se nezdařila, program Trol selhal. Error 415, přehřátí systémů. Opuště okamžitě prostor laboratoří! Toto není cvičení.
  • A nebude to tím že to má stejné zaměřování jako GTA 4? A snad víš jaké tam bylo tak proč ty otázky?
  • porovnávaš PS1 s PS4? to jako fakt?
  • Simulátory cyklistiky?? Ku*va smutný *15*
  • Simulátory celkovo je divný žáner pretože vačšinou z toho vyleze úplny opak simulátoru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit