Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
8gb na xbox měl i zaklinac 2.tak očekávám stejny narez
-
tak ale da sa tam kupovat ganja...co je super. a k u r v y sa asi tiez budu dat stale brat. cize kazdy si prijde na svoje
-
Klidne me ukamenuj,ale... ac na obcasne gramaticke chyby vetsinou nehledim,tak tyhle posty bez zakladnich vet se proste nedaji cist. Veta zacina velkym pismenem a konci teckou. Zkus to.
-
lol ze watchdogs
-
Petře, doporučuji se více kontrolovat a nahradit idiom "na to konto" něčím jiným. Bolí z toho oči a hlava.
-
Na to přepínání postav se těším, minimálně je to inovativní. Můj způsob bude ten, že si to asi vlastně zahraji 3x pokud to teda tímto stylem půjde. Obávám se asi oprávněně, že ale může tímto utrpět variabilita misí. Jeden chlápek se bude "specializovat" na toto a druhý zas na něco jiného.. Tak nic jiného mi nezbyde než přepínat a tím se zase lehce vytrácí znovuhratelnost hlavního příběhu.. No uvidíme.
Jinak očekávám doladěnou hratelnost k dokonolasti, ve čtyrce přeci jenom to střílení nebylo z nejpohodlnějších. Jízdní model byl ale super na PC. Video neohromilo, ale určitě ujistilo, že hra nebude nějaký bezbarvý vehikl. -
Vrátili mi horská kola, takže chcu ihned a zase projet celou mapu kolem dokola :D
-
Klidně mě ukamenujte, ale je to můj názor chce to nové konzole nebo pc verzi vizuál nic moc zvlášť když se kouknu na gameplay watchdogs hlavně tomu chybí strašně moc vyhlazování hran a ostřejší textury.
-
Tak teda ta mapa bude gigantická!!!!!! desítky hodin bude trvat jenom to prozkoumat, Awesome *1*
-
Za plnou cenu hry hned po vydani nekupuju, ale za tohle dam klidne i 1500,- kc. Takovou hru musim mit hned v den vydani !!!
-
Zklamaný může být tak akorát magor... Tohle bude masakr!
-
O sexu v ukazce ani zminka:)
-
vypada to paradne at uz to mam doma :D
-
Celkovo mám z toho skvelý dojem. Nebudem tu riešiť veci okolo grafiky tá mi prišla dostačujúca. Bolo sľubované prepínanie postav niečo na spôsob google earth čo teda v tom videu tak nevypadalo to sa mi moc neto. Taktiež ako tu bolo povedané celková fyzika a ovládanie áut bolo v GTA 4 na výbornej úrovni a tady podľa tohoto, že gameplay videa to ovládanie nevypadalo vôbec príťažlivo spíš úplne arkádovo čo ma štvalo vo viacerých hrách z podobne otvoreným svetom. V tomto je GTA proste unikátna a aj v ďalších iných veciach. Ako hovorím dojem skvelý len keď to ovládanie áut bude také ako vo videu budem veľmi zklamaný.
-
Ano mám peníze na to, abych jezdil lodí, lítal padákem, lítal v letadle atd...proboha vzpamatuj se....Tuhle blbost můžeš říct v podstatě pokaždé. Zkus si to v reálu.....
-
u toho by měl být nějáký coop, to se uplně nabizí u toho přepinání postav
-
Hmmm, typicky cechacci, ukazkovi knedlikari, cvaknete si pivo a nadavejte na celej svet.Stejne si to 90procent lidi co tu zase klasicky jen hatuje GTA5 stahne a bude u toho slintat.
-
PS4 ani Xbox one zpetnou kompatibilitu mit nebudou.
-
Bude streaming přes GaiKai, ale až zase za další rok.
-
ja si to na 360 tiez sosnem :)