Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow looks awesome.. Už sem dlouho čekal na San Andreas Revival :) Tohle bude hustý... Nějak San Andreas pro mě byla ta nejlepší hra z celé série, celá atmosféra San Andreas a tak, i trochu fakt že to byli nějaký 90tý léta, teď to bude současnost tak uvidíme... Ale vypadá to super, kupuju a je mi jedno co o tom napíšete za recenzi :D
  • Vypadá to už trošku jako The Sims, ale je to fakt skvělé :D
  • Keyz
    Přepneš se borce a ten bude zrovna na WC.

Anebo druhy krátce před smrtí.

Obě možnosti opravu "potěší" *15*

- Nejvíce mně vadí, že se asi nebudou chovat jako klasická NPC a budou tedy naprosto vyčnívat. To bude pak vypadat divně. Když to dělá hráč tak to beru, ale aby další dvě NPC se takto chovali? Proč se tak pak nechovají všechny NPC? Pak to bude tak, že většina NPC budou tupci a pouze 2 borci budou něco aktivně dělat.
  • není? *8* super *4*
  • jan.tichy.18
    Já sem zas někde četl ze na gta sérii pracuje několik týmu ,tak teď nevím
  • Keyz
    Doufám, že nebude tak lehké ho získat.

Na GTA se mně vždy líbila trocha věrohodnosti. Hra nemá konkurenci a každý odklon od věrohodnosti mně dost mrzel. Sice byla sranda chodil s RPG před policistou ale raději jsem měl snahu něco i dlouze získávat.
  • zx_spektrum
    Takže zbývající dvě postavy si budou dělat co budou chtít a já se na ně přepnu doprostřed "akce" či "příběhu"? To se mi teda moc nelíbí.
  • Keyz
    Toho se bojím. Po slušné fyzice v GTA IV kde nešlo jet na max do zatáčky by tohle byl opravdu krok zpět.

Ohledně grafiky. To jsou prostě triky aby to vypadalo co nejlépe. Dělají to na stejný HW, a tak dali do popředí postavy. I z toho videa ukazují hlavně postavy a ne ulice a stíny apod... Tedy někde přidali jinde ubrali. Na PC snad bude možné přidat nastavení všude.
  • Je trochu rozdil psat bez diakritiky ale jinak mluvnicky spravne a rozdil psat jako ty. Tzn shluk slov bez ladu a skladu.
  • Ano, to říká ten co píše bez diakritiky..
  • ringmancz
    podle toho co se píše na wiki tipuju, že něco po dokončení čtverky. ne rovnou hru, ale první nápady, koncepty a scénář
  • jan.tichy.18
    Nevíte jak dlouho delali gta v?
  • jan.tichy.18
    Bez si stěžovat na jina fora.tady nemáš co dělat.
  • rancor1223
    Hratelnost vypadá parádně. Skeptický jsem snad jen ohledně jízdního modelu, který vypadá, no, tak jak je to dnes moderní - auto drží jak přilepený s neskutečně snadno řiditelným driftem. Snad se pletu.
    A ta grafika je zvláštní. Na jednu stranu je fakt krásná, na druhou ale občas neskutečně bijí do očí na jedné straně neskutečně detailní postavy a předměty (zpravidla vozidla) v kombinaci s naprosto tragicky nízkým rozlišením textur prostředí.
  • Uspořádej petici za zákaz prodeje napříč světem. Dnes je petice na každou p**vinu, tak prosím :))
  • rancor1223
    Já řidičák mám a taky ten se mi ten jízdní model ve čtverce líbí. Nevim co s tim má kdo za problém.
  • Paulcz
    Sice bych bral něco skromnějšího než je vrtulník s rotačním kulometem, ale každopádně to je jediná velká AAA hra na kterou se těším.
  • nejen že takove hry podporuji materializmus ale navíc jeste vybízejí ty majetky ziskat nelegalne *7* a ani nechci myslet na to kolik magoru se touhle hrou inspiruje a vystrili nejakou skolu...
  • Jízdní model-Z toho videa to jde poměrně těžko posoudit, mám krapet pocit že auta více drží na vozovce a také trochu méně "pérují" tak jsem zvědav zda to bude pro dobro věci či nikoliv, každopádně já byl s jízdním (i destrukčním) modelem aut v GTA 4 opravdu navýsost spokojen, tak snad to v 5-ce nepokazí. Nutno podotkout že nevlastním řidičský průkaz a jsem si vědom že mnoho ostatních hráčů můj poměrně velký entusiasmus z ježdění v GTA 4 (překvapivě) nesdílí...
  • To doufam. I kdyz me je tady nekdo ochotny narknout kdovi z ceho,tak sex k tehle hre patri minimalne od tretiho dilu(prvni dily jsem nehral)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit