Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Nevypadá to sice špatně, ale proč mi to graficky strašně připomíná GTA IV? Vždyť je to skoro to samé.
    A nezlobte se, ale GTA začalo na PC, takže nechápu, proč borci z Rockstar alespoň PC verzi neoznámí. Stejně jsou ty ukázky (zejména to střílení) dělané na PC, protože střílet takhle přesně a rychle s gamepadem se prostě nedá. Dokud nevyjde PC, tak je ta hra pro mě vcelku mrtvá.
  • Hra vypadá fantasticky. Akorát pořád nechápu, proč klasickou PC hru nevydají na PC jako první. A vůbec, proč to vyvíjet prvně pro konzole? Na PC by s grafikou mohli udělat ještě větší peklo.
  • Tak to urcite ne.
  • Uz to tu napisal kolega. Prepruzeny model a auta sa spravali ako papierove krabice. Skus si ten mod a porovnaj to. Mna bez modu "bavilo" jazdit az 5 minut.
  • Khanemis
    Omlouvám se, teď koukám, že píšeš o GTAV, měl jsem pocit, že při reakci na předchozí příspěvek myslíš GTAIV. Nové GTA zatím z hlediska jízdního modelu nijak nehodnotím, těžko říct z pár videí, jaký skutečně bude:)
  • To sa fakt niekomu pacil jazdny model z GTA4? Mne to pripada ako keby kazdy pouzil mod a potom na to zabudol. *15* Ten model bol fakt asi najhorsi z celej serie. S modom ale na druhu stranu slusne.
  • Khanemis
    Já osobně jsem měl k jízdnímu modelu v GTAIV také výhrady. Hlavní problém je, že všechna auta jsou tam neuvěřitelně odpružená (téměř jako hoperská auta v San Andreas), takže jízda i poměrně těžkým vozidlem připomíná spíše řízená lodi v bouři. Časem si na to člověk zvykne a už mu to tak nepřijde, ale ten jízdní model byl opravdu velmi podivný.
  • Spickovy? *15* Ale no tak...
  • El-Bravo
    Mám docela obavy z toho jak dopadne jízdní model. Připomíná mi to burnout. Nic proti burnoutu ale do gta se mi to nehodí :-/
  • rancor1223
    Tak jako z prd*le jsem si taky stáhnul realism mód kterej ten existující jízdní model jen zvýraznil. Ale to asi nebude ten samej co ty, že?
  • rancor1223
    Ok, přepruženej možná, ale to neni jízdní vlastnost. Jak si řek - vizuální věc - na ovládání to nemá vliv. Tak kde je problém?
  • Ja som uz po piatich minutach zhanal mod. *1*
  • rancor1223
    A vysvětli mi co bylo na jízdnim modelu GTAV špatně. To by mě opravdu zajímalo.
  • Slusnej fyzike? Auta ako krabice? *8* Mozno tak s modom, ale bez modu tazko.
  • Dufam ze to nebude taka tragedia ako v GTA4. Ale snad bude aj nejaky mod, ak to vyjde na neskor na PC.
  • michaliuz18
    pozor nadavka vymazte mu koment:D
  • Bez této informace bych dnes neusnul. *6*
  • mdkGT
    predkozku?
  • Hadzem na monitor peniaze a nic sa nedeje :(
  • Koncept samozřejmě vypadá dobře, obávám se akorát toho, že když bude v GTA více herních postav, že "přilnout" k postavám bude daleko obtížnější...ale uvidíme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit