Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
V tom videu neukázaly posilování v posilovně. V prvním traileru je posilovna na pláži.
Tak jsem zvědavej jestli posilovat ve hře pude. -
to je na konzolích normální
-
To nebyla žádná urážka, z tvého postoje a vyjadřování nad jedním příspěvkem, který jsem špatně zformuloval a napsal, jsem zcela jednoznačně pochopil tvé velké ego, aroganci a nesmírnou hloupost vyjadřovat se nad věcí se kterou nemá obsah příspěvku nic společného. Je asi zbytečné se ti tady ospravedlňovat za špatně napsaný příspěvek, když sám hanobíš český jazyk psaním bez diakritiky. Chápu, že český jazyk není jednoduchý a ne všechno se dá pamatovat, chybu udělá každý, ale hanobit český jazyk psaním bez diakritiky, tam kde to není nutné je prasárna nebo absolutní lenost dnešní generace dětí, vyrůstající na mobilních telefonech a facebooku.. Prosím tě, příště než začneš někoho dalšího obviňovat za nějakou věc, tak si nejdřív zameť před vlastním prahem děkuji.
-
Jestli to byl někdo s myší, tak má v ruce cit asi jako dřevorubec.
-
XCrap má 512 na všechno a PS3 to má rozdělené na 256/256...
-
Že se na to chytáš :) Je snad jasný, že kdo má PC, tak si může klidně koupit konzoli a naopak. Každý si hraje na tom, kde mu to vyhovuje líp, proč se hádat.
Krom toho vychloubání co jsem si koupil mi přišlo trapný už na ZŠ :)
Akorát teda nevím k čemu je Pc za 60000, ale tvoje peníze :) -
Vidis ze to jde. Kdyby jsi si priste jeste odpustil zbytecne urazky, nebudes uz vypadat jako male dite co neumi gramatiku.
-
Myslím, že když si kupuješ hry, určitě sis všiml, že hry na konzole jsou o dost dražší, takže se ti ta investice do PC vrátí, pokud nemáš PC za 80k. Mimochodem znám dost lidí, co pirátí i na konzolích.
-
HD video Zdá se mi to, nebo tam polovina textur chybí a druhá je v rozlišení 4x4?
-
Jestli jsi někdy hrál GTA 4 nebo třeba RDR na konzoli, tak bys mohl vědět,že tam mají nastavený přeskakování mezi zaměřenými nepřáteli.Nechalo se to sice vypnout,ale v základním nastavení stačilo stisknout knoflík a bylo zaměřeno na dalšího nepřítele...Takže bych to viděl na konzolovou verzi...
-
Vsadim se stebou klidne o milion ze prvni ke stazeni ta hra bude na konzole *3*
-
To víš, co taky čekat od místních debilas s průvanem v palici a s lejnama v očích. Argumentů je tu škoda...
-
zas neprehanaj, ja mam doma lg tv 107 cm a nevem si ani predstavit kolko lova by som musel dat za pc aby mi dobre vyzerali na tom hry, k pc su lepsie monitory klavesnica mys, to sa asi nezmeni, ale na pc sa da stiahnut ktorakolvek hra zadara a potom ked je to supa tak si to kludne kupim aj 5x za tych 50€ co by to stalo na ps3 takze to je zas tam vyhoda
-
Kdybys neplácal blbosti, viď. Bylo by radno si zopakovat, jakže to hry vlastně vypadaly před 8 lety. A než tu nějakej rozumprd řekne Crysis, tak tomu je teprve 6, a především, na plný detaily šel pustit až dost dlouho po vydání. Na průměrný herní sestavě to bylo docela nedávno. Ani můj rok a půl starej PC to nedá na ultra s 60 fps. Musim pár efektů hodit na high, jinak mi framerate sem tam klesne blízko k 30 a to není ono. Navíc GTA je openworld s tunou AI a fyziky, takže nemůže všechen výkon směřovat k vizuálu. Naopak tento díl vypadá opravdu hezky. Dát některým h.vno ať si hrajou, fakt.
-
Jo ,a s televizí mi PC šlo propojit už před 10 lety *7*
-
Za 1. - Jestli máš 5x dražší PC jak nový konzole,tak jsi u mě debil:)). Za 2. konzole stojí to co grafárna do toho tvýho zbytečně předraženýho PC,takže místo věčnýho remcání na konzole ,co si pořídit k PC i konzoli? Já mám oboje,PC nemám tedy 5x dražší ,mám PC tak za cca 20k a hraju vše na max detaili zatim. No a k tomu mám PS a nemusim po diskuzích pořád blbě kecat,ne?
-
No na nastavení grafiky"co to dá" by si to zahrálo možná tak 10% PC hráčů vlastnících titány, 780ky a podobně.....
-
No protože než ztrácet čas se zkoušením a laděním kompaktibility s miliardou PC komponent, raději udělají hru pto jeden stroj(byť v horší grafice) a zbytek času věnují obsahu hry:-))) Jako upřímně, jako zarytý PCčkář docela nechápu, proč se hry na PC ještě vůbec dělaj. Z ekonomického hlediska všechno hraje do not konzolím. Pořizovací cena, spotřeba energie,minimum času ztráveného obsluhou stroje(instalace, reinstalace,ladění biosu,upgrade driverů,atd). PC budu mít asi už do smrti, ale ne kvůli hrám. Na ty si pořídím jednu z konzolí.
-
Vzdy ked je moznost treba si hru stahnut zadara, tento rok som kupil zatial len bioshocka a last of us a tiez som si ich najskor stiahol, napr. take metro alebo tombi raiderik tez neboli spatne ale za 50€?? kebyze si kupim kazdu hru co vyde tento rok tak si asi budem muset predat auto ktore esete nemam splatene a buduci rok predat rovno dom ne?
a ako sa tu pytal nedavno jeden kolega kde ma pri tom vsetkom co vychadza zobrat este penaze na hulivo? pri gtacku sa treba aj rozsupovat aj do toho idu love.
A ked kupim teraz pc za 60tku tak to mam aspon na 6 roky, takze ked nekomu nechybaju konzolidne exkluzivky preco ne?? -
Já se přepsal *1* samozřejmě jsem myslel IV