Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rockstart chce prašulky. Vydá hru na konzole. První várka peněz. PC hráči (bohužel) sedí a koukají smutně na videa na YouTube(v mém případě hraji Saints Row IV) a už předobjednávají PC verzi.
    2. várka peněz. :D
  • Mě se nejvíc líbí Michael, za toho budu hrát cop to půjde. Jmenuju se Michal tak budu Michael ve hře. :D
  • mne sa nemusíš ospravedlňovať, ja súcitím s tvojou hlúposťou (http://translate.google.com/)
  • Já tomu textu prostě kulový rozumím, sry...
  • A pohodlně mít ruce v klíně nebo se krčit u myši, to je skoro to stejné, ne?
  • Jestli nebude možné v ulicích rozpoutat chaos s vysokozdvižným vozíkem, tak ať se ani neobtěžují hru vydávat...

Sekačka/traktůrek by možná stačila... *15*
  • nie, Slovák napísal svoj názor. ko*ot musí mať blbé narážky
  • krom Zaklinače a Diabla např. Call of duty, Half-life, NHL byla dříve nejprodávanější hrou v ČR, SIMS, minulé GTA, tomb raidery.. mám pokračovat? Jedinou výhodu co vy konzolisti máte je Red dead Redemption. Tak se s tím smiř, konzole se nabušným PC nemůžou rovnat ;) a kdo říká že by neměnil gamepad za myš, tak si lže sám sobě, systém míření myší nemůže nějaká páčka překonat ani omylem ;)
  • Maďar je srandista, že jo?
  • Hlavně ale ta jednička ukázala na PC, že dvojka může být hodně kvalitní.
  • Praktiky CD projektu jsou dost strašné a ještě poslouchat ty jejich kecy. Vydali to ale i na Xbox, tak ať jsou třeba rovnou z pekla :D Jen ta jednička schází, no...
  • S Armou nemám zkušenost,takže nebudu soudit...Ale přišlo mi,že prodeje u Zaklínače 2 a toho Diabla byly způsobený tím,že ze začátku stašili těma ochranama.Teda co si tak nějak vybavuju co dělal CD Project??Když to nešlo pořádně potáhnout,tak si to koupili...
  • Mimochodem, XBOXu je 8 let a bude se to na nem hybat, proto to vypada jako 8 let stara hra. Uvedom si ze v dnesni dobe ma ta konzole bliz k vykonu mobilniho telefonu nez herniho pocitace ;-)
  • Na PC se podle vseho prodalo 5 milionu kopii GTA 4 z celkovych 25ti milionu prodanych kopii takze to takova tragedie zase nebude.
  • To každopádně. Jsem rád, že jim to došlo. Stejně tak by i Arma měla být co nejdříve na konzolích... i když těžko říct na kterých, když současné na to nemají a ty budoucí také ne :D Jen si myslím, že kvalitní hry se prodají i na PC. A ty nekvalitní se zase prodají dobře i na konzolích.
  • No nemáš za co :)
  • popravdě nemám tušení...Na PC jsem hrál naposled Open TTD *2*
  • ale v celosvětovým měřítku,to zas tak moc nebylo...Mám ho doma na konzoli a je super,ale proč další zaklínač bude současně i na konzole....První na konzole nebyl.Druhej vyšel se zpožděním a třetí....Nepřipadá mi to,že by čekali velký výnosy z PC verze....Můj názor
  • Jaký kvalitní hry na PC ještě jsou? Diablo nepočítám :D
  • a krom Zaklínače a Diabla???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší