Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej a ked to bude tak kvalitne spravene jako 4ka tak sa mozes tesit dvojnasobne
    inac ty si nejaky bohaty, gratulujem
  • No jo, to se chce zamyslet chlapce... proc asi je to exkluzivne na konzole. Vyrobci se snazej marne prodat tu sracku co mas doma, ale malo kdo je tak blbej, aby si to koupil ;-). Proto se porad snazi odkladat PC verze sec to jde... jenze marne ;-). Je lepsi si pockat, nez to mackat na nejake plesnive krabicce :-P
  • Zaujimavy poznatok
  • Kdyz GTA 5 nevyjde na PC tak budu maximálně zklamán, protože patřím mezi ty hráče, kteří s radostí za hru zaplatí! A takovej zazitek jako GTA 5 si nevychutnat na PC mi příjde ujeté.
    Kazdopadne Konzole a PC jsou dve nesrovnatelne zalezitosti :D jelikoz konzole maj PC HW v sobe, takze kazda konzole je pocitac s džoistikem :DD pro debili nebyt PC nebyt konzole ! pravdou je, ze konzole trosku pozvedly prodej her a pomohly hernim vyvojarum se zvednout ze zeme !
  • ojel jsem prase do nosu ale furt nechce umrit *13*
  • Dezolát: psal jsem že NHL BÝVALA nejprodávanější hrou, a tato hra nebyla spojena s ovládáním myši ale s prodejností PC vs konzole. Promiň ale neumíš číst ;)
  • boze tahnete vy madari uz do hajzlu, copak nemate v madarsku herni weby?
  • Ne, my co máme PS3 opravdu nepirátíme :D... Nejdřív si něco zjisti...
  • kubi-wan
    No tady je zas nablito...
  • Mám doma PC i PS3, ale zahrál bych si to radši na PC. Proč? Protože to prostě bude vypat líp, 2560x1600, DX11 efekty, ultra detaily a vyhlazování, dohled přes půlku mapy, to samozřejmě už stařičká PS3 nezvládne (a to jí fandim:), druhý důvod jsou mody a třetí že se mi to s myší prostě líp ovládá. Ale stejně si to koupim na konzoli hned jak to vyjde, protože to bude pecka :)
  • No neskrachovalo by, ak by trebars nerobili nezmyselne predrazeny AAAAA brak.
  • Opravdu si myslis ze kdyby nebyly konzole tak by nikdo hry nekupoval? Nebylo by to nahodou tak ze by se proste prodal vicemene stejnej pocet kopii ale prodalo by se to jen na PC? Navic nikdo tu netvrdi ze konzolisti jsou debilni a PCckari uzasny a jestli jo tak je to proste a jednoduse d*bil i kdyz tahle tvoje konstrukce je taky genialni o tom zadna....
  • kubi-wan
    beszélsz magyarul, lófasz?
  • GTA nezačalo na PC, bylo vyvinuto na PC a první prodeje odstartoval Playstation. O pár dnů :)
  • Paulcz
    Německo je taky 100 let za opicema, když tam vévodí PC ? :)
  • Jasný...Dame si NHL na myši a podobně...U blafáku si zlomíš ruku a pravou myš bych viděl na střelu golfem a levým střelu zápěstím....Ale promiň nevíš o čem je řeč,protože nejprodávanější hra na PC už tam asi 6 let nevychází....
  • To že to pokaždé neoznámí na PC je pro to že jim Sony a Microsoft platí za to že si hráči budou půl roku kupovat konzole jen kvůli tomu.. Kdyby tady ta jistota, že výjde GTA i na PC byla už dnes, tak by se do budoucna prodalo mín konzolí než kdyby ne...
  • Nebavili jsme se globálně ale jen o tuzemsku no a co? Psal jsem jen že NHL bylo kdysi dávno nejprodávanější hrou v ČR- tak ročník 2001 2002 ;)
    ostatní hry co jsem jmenoval byly jen výdělečné na PC
  • Zaplaťpánbůh. Taky máme díky tomu mnohem menší dluhy než ta navoněná bída co si říká vyspělý západ.
  • Neexistují jen FPS u kterých je ovládáni na joysticku tragédie. Dále Strategie, RPG, adventury to vše by bylo bez myše utrpením. Joystick je vhodný jen na závody, logické hry a arkády.
    Pokud bysme se bavili čistě jen o GTA, kde musí být systém automatického zaměřování protože by to joystick nezvládl zato myš bez problémů? Možnost nahrávat své MP3 do rádia, mody, čeština, o dost lepší grafika? Konzole jsou o toto vše ochuzeny, proto jen blázen může tvrdit že jsou v tomto směru lepší ;)
    Jak jsem psal, jediné co vám závidím je RedDeadRedemption a to že půl roku nemůsíte čekat na konverzi GTA.
    Ale chápu tě, člověk který už konzoli má jen těžko bude hanit to do čeho vrazil prachy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit