Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik se prodalo Zaklínačů jen na PC? Kvalita se zaplatí kdekoli.
  • Keyz
    Proto jsem psal o možnosti nastavení. Tedy aby to šlo měnit.
    I pouhá instalace lepších textur do GTA IV o hodně vylepší pohled na hru a jediné co se změní, je zatížení VRAM. To moc nevadí, když má každý přes 1GB.
  • a kdo bude platit vývoj her???PC komunita???To bys mě rozesmál....
  • 3 postavy, hmmm, dúfam že sa to nezmení na Sims: GTA edition. Budem si chcieť prepnúť na toho milionára aby som s ním skočil do downtown a on bude lietať v lietadle na opačnej strane mapy a ešte po pristáni ho budem musieť dať na WC a do reštiky aby som s ním mohol hrať. Ale ako tento štýl rozširuje možnosti, tak dúfam že to bude dobre spracované.
  • Přesně.....Měli v "půlce" přerušit vývoj a začít to zrovna dělat na další generaci a nebo radši ještě na tu další...A tak by jsme mohli pokračovat až do zblbnutí *1*
  • Myslíš na nové, které jsou stejně staré? Notebookové AMD s "integrovanou" grafikou :D
  • No hlavně na PC to bude vypadat alespoň jako hra z roku 2013(po grafické stránce to nebude vypadat v HD na zgrcání). Jediná nevýhoda kompu je jeho cena(a neustálá potřeba do toho prachy vkládat). Nicméně, ať už konečně pohřbí ty prvohorní staré generace konzolí a ukážou se ty nové.
  • Já nechápu, že nechápeš. Každému hráči, co má PC je úplně v p.deli jestli to je na konzolích od třetího dílu. Hlavně ti, co poctivě kupují si to holt chtějí taky zahrát, protože ta hra je prostě to nejlepší na trhu. Nepochybuju o tom, že to na PC taky bude, takže to Rockstaru asi za to i tak stojí(i tak vydělají). Je škoda, že to vůbec vydali na ty sto let staré konzole, které jenom brzdí....měli to vydat rovnou na nové.
  • Co je na tom k nepochopeni? Proste hraci co maj doma PC a vyhovuje jim hrat hry na PC tak by byli radi aby si to mohli na PC zahrat a vzhedem k tomu ze GTA 3, Vice City, San Andreas a 4 na PC vysli tak doufaji ze pro PC vyjde i GTA 5. Opravdu to porad nechapes?
  • nemohl jsem si vzpomenout jak se jmenuje ta funkce na zaměřování auto - aim....Díky
  • Half-life 2 je 9 let a vypada vicemene stejne. Crysis pochopitelne vypada mnohem lip.
  • Ten gameplay je dělaný z PS3 verze ;). Když se slaňuje z toho vrtulníku, aby tam unesl toho cápka, můžeš si v levém horním rohu všimnout ovládání ;).
    A to jak Franklin krosí nepřátele z krytu auta je převzato z Max Payne 3. Mají tam zapnutý auto-aim, jenž též ve hrách využívám, pač jinak to chce trochu praxe nacvičit přesné míření manuálně. Občas to zkouším hrát i s free-aim, ale jen někdy :D.
    No na PC, byly i na PS1 myslím, teda ty úplně první díly. Jinak nevím, jak to bylo od trojky, ale prvně to bylo vždy na PS2 a až pak na PC. To si pamatuji takové San Andreas. Oznámeno na PS2 a jak pak všichni žadonili, aby to bylo i na PC :D. A nakonec vyšlo a byla to pařba jako žádná jiná, pokud nepočítám VC s nímž jsem si užil mnoho hodin zábavy, a to i díky nejrůznějším modifikacím :).
  • Gordar
    Nechápu nářky některých jedinců. GTA je konzolová hra už od 3 dílu a Rockstar to zřejmě plně vyhovuje. Můžete být rádi že se vůbec obtěžují s PC verzí která jim vydělá zlomek toho co konzolová. Když PC verzi ani neoznámili je jasně vidět jak je pro ně důležitá.
  • Tak arogantní, že si nevidí přes špičku nosu.. Kdyby si byl alespoň zpoloviny tak dospělý jak tady tvrdíš, tak by si nemohl vživotě napsat takovou snůšku kravin co tu píšeš (zvlášť tu ve které tu já prý spamuju *1*). Jinak opravdu nevím jak nazvat člověka co pořád dokola poukazuje na druhé, že se chovají jak malé děti, ikdyž mají pádné argumenty ? Bohužel někteří se snaží býti tak strašně moc dospělými, až si neuvědomují, že se tak nechovají. Doufám že si to pro příště uvědomíš a dáš si na to pozor a časem se to třeba zlepší..
  • Kein
    Mě naopak Trevor přííjde nejzajímavější. :-)
  • Ani jedno, proč se ptáš? ;)
  • Boze boze. Dospej a neres blbosti. Jestli je u tebe normalni psat odstavec jako jednu vetu bez carek,velkych pismen,ukonceni vet... pak nemam co rict. Pokud to byl tvuj ojedinely pripad,pak jako rozumny clovek jsi mel uznat chybu nebo se tomu treba zasmat a jit dal. Ne tu spamovat jako male dite.
  • A taky jestli pude řídit vlak.
  • Uvědomuješ si ale, že posilovna ve hře ti skutečné svaly neudělá?
  • V Bohnicích zavedli internet nebo jsi zase utekl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší