Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
Protože Razor1911, SKIDROW, Reloaded a podobný grupy ;). Bych tě chtěl vidět, jak bys makal několik let na nějakém projektu a vydal to prvně na PC a pak konzole. Bys koukal, jak malé zisky bys měl, jelikož bys udělal zásadní marketingovou chybu - konzole vynáší mnohem více, než PC ;). Nejvíc by tě to štvalo, jelikož za svou práci chceš být přeci odměněn a ne okraden :P. Neříkám, že si to na PC lidi nepořídí, ale mnoho si to stáhne.
Takže já se Rockstaru vůbec nedivím a upřímně jsem za to i rád, že to takhle dělají. Stejně nad absencí PC verze, která časem jistě bude, brečí jen trapný děcka co si to stáhnout :P. Pak ať se nediví, že studia nechtějí vydávat svoje tituly na PC, případně ano, ale až časem a někdy je to jen odvařený port. Proč? Protože warez :P.
Určitě dostanu hodně mínusek, ale je mi to jedno. Říkám pouze tak jak to je ;). A pokud někdo bude tvrdit opak, tak ať nekomentuje a dá si rovnou pár facek :P. -
Vypada to pekne, ale kdyz tak koukam na AI pocitacovych protivniku, tak to zase budou mazec boje s idioty
-
Ty jsi opravdu tak omezeny, nebo ses tim uz narodil ?
Ja nic nestahuji a vse si radne koupim, ale moc toho kvalitniho za koupi opravdu neni. -
Jo jste socky, protože ty hry stahujete a nejste schopní za to těch pár stovek v obchodu utratit... A jestli máš PC za 60 tisíc tak to jsi vyhodil peníze voknem. Blahopřeju
-
Protože na konzolích mají zajištěn odbyt. Na PC mají zajištěno leda to, že hráči budou nakupovat" u Skidrow nebo Razor 1911.
-
"protože střílet takhle přesně a rychle s gamepadem se prostě nedá." - Věr tomu, že dá. Zase tak rychle v tom videu nemířili, aby to nešlo.
-
No hry na stare konzole PS3 a Xbox360 ma pomerne zastarale enginy, kdy moc s vetsi pameti neumi poradne pracovat. Staci si vzpomenout na GTA IV... za ty naroky, to bylo proste divne. Pritom konzole ma 256MB na vsechno. Tohle bude prakticky to same... no urcite s novou GTA VI (ktera na 100% nekdy bude) na novych konzolich to bude jina kava. No... to si ale jeste pockame.
-
Proc? Moc "out" v sporadanem svete? Prave takove postavicky dokazout nakopnout poradnej adrenalin, absolutismus a humor do akce! :-) Hodne mi ta postavicka pripomina hru "Kane and Lynch"... urcite mala inspirace tam bude.
-
Prej socky:)))))) ty jsi zralý na průplesk hošánku. Sice mám jen pc ale ten stroj stojí 5x více než budou stát nové konzole. A navíc si představ že když chci tak si to propojím s velkou televizi a jedu i na gamepadu. Tak mi řekni k čemu by mi byla konzole???? Stejně to na PC bude tak jako každej díl. Sice později ale my socky si na to rádi počkáme.
-
Vpadá to luxusně,těším se.Na PC ať se klidně vys...,stejně socky co maj jen PC pořád jen na něco remcaj,si to nezasloužej ani.
-
Vývojáři a PC hráči ji brzdí. Pokud se na PC prodá víc jak 2 nebo 3 mega (což je případ Crysis, který měl 3 mega) a zaplatí jim to vývoj, tak vám tu ultramega graficky nabušenou hru na PC vydají, ale když si ji na PC koupí málo lidí, tak musí to vydat i na konzole, aby vydělali nějaké prachy (nebudu se hádat, kde se víc pirátí).
To, že Ti tady přistálo skoro 30 liků ukazuje, jak PC hráči (ne všichni, jen těch 30 + tak čtvrtina až polovina celkového objemu PC scény) nejsou schopní přiznat to, že oni se na tom podílí taky a svalují vinu na konzole. -
Upřímně nechápu, proč je tolik lidí, co měli potíže s jízdou v GTA IV. Bylo to možná víc odpružený nebo jak bych to řekl, ale já s tím žádné problémy neměl. Mám GTA IV jak na PC tak i na PS3 a naprosto v pohodě. Rozhodně lepší jak v SA :P. Jenže v SA nebylo nic :D. Tam bylo jen něco, aby se s těmi auty dalo jezdit :D.
Co se týče grafiky (ta se bude asi dlouho probírat :D, mimo dalších aspektů) - na tu jsem dost čuměl. Vypadá fantasticky, na konzole limitované HW ;). Popravdě si myslím, že nižší počet vozidel na scéně nikterak neubere celkový zážitek z hraní ;). Podle mého to ani moc nepoznáme jak budeme do té hry zažraní ;):D.
Sakra to zase bude kruhů pod očima :D. Tohle vidím na zábavu na pořádně dlouho :D. -
No konečně nějaký pořádný koment :). Také ve velmi těším :). Vypadá to úžasně :). Na celé video jsem čuměl s otevřenou hubou :D. Prostě je to zcela něco jiného, než GTA IV - grafika mnohem lepší, celkově je to krásně plynulý (GTA IV jelo na konzolích v 98% při 25 FPS a někdy to kleslo ještě níže). Je mi jasný, že i tady nejspíše budou momenty, kdy FPS mírně poklesne, ale hlavní je, že při normálním běhu hry to jede krásně :).
Já se velmi těším a jednoznačně kupuji :). Jen se furt rozmýšlím, zda jít do speciální edice - na to, že je tam jen pár věcí a to převážně in-game, je to dost drahý :-/.
Jelikož mám již postarší PC (i když stále díky driverům na grafárnu mohu hrát nejnovější pecky), nějak PC verzi GTA V neřeším. Časem to jistě vyjde, ale mě zajímá PS3 verze :).
Stejně ruku na srdce - na PC si to stáhne víc lidí, než na X360 ;):P. Každý jen brečí nad tím, že to není na PC a jakmile se to na něm objeví, hned hledaj linky, kde to nejdříve stáhnout :P. GTA se nestahuje, to se kupuje!! ;).
A jinak věřím, že až to vyjde na PC, bude to mít daleko lepší optimalizaci, než mělo GTA IV ;).
Uff to jsem se zase rozepsal :D.
Je mi vcelku jedno jestli se mnou budete/nebudete souhlasit. Každý zde publikujeme svůj názor :). Ovšem některé komentáře jsou teda vážně perly :P :D. -
Jo to taky dělám ale kombinuji to s "RPG hraním"
Ve Vice City jsem si stoupl na konec ulice s rotačákem a to bylo něco. Kam jsem se podíval tam to chcíplo :) -
Asi chtějí aby lidi kupovali konzole. Kdyby to vydali na PC a dali tam nastavení grafiky co to dá, tak by to zastínilo novou generaci tak, že by byla o několik generaci starší. A to nemyslím jako Hate na konzole.
Určitě mají nějaké dohody. Jinak by to mohli vydat na všechny platformy ihned. -
Já hlavně nechápu proč když to je na PC, tak textury jsou většinou stejně hnusné jako na konzole (hlavně silnice apod.) a pak musí člověk čekat na modifikace. To je tak strašný problém tam hodit lepší texturu. Na tom by asi muselo makat 500 lidi rok. *11*
Snad to alespoň půjde modifikovat. -
Tak s tim psychoušem Trevorem se mi zrovna 2x moc nechce hrát, abych pravdu řekl *7*
-
Hra je delana na stare konzole. Nevypada fantasticky, vypada jako 8 let stara hra omezena konzolovym HW.
-
Nesympaticky hlavni hrdina, nudne mise, hloupa ta cast pribehu kterou jsem vydrzel, graficky nic moc (i kdyz konecne pouzili jiny engine nez vsechny trojky), mizerna atmosfera, prislo mi ze je tam snad min moznosti nez v san andreas, pro me tam nefungovalo vubec nic.
-
U Maxe Payna 3 takovej povyk skrze grafiku nebyl nechápu .. přitom jsou s GTAV graficky na stejné úrovni. *7*