Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Ten jízdní model se mi nelíbí.
  • rancor1223
    Ok, tak snad. Já konzolová GTA 4 nikdy neviděl tak jsem netušil jak moc změnený o bylo. A o vydání na PC nepochybuju jen si tak půl roku počkáme. Ale co, vyjde Rome 2, to mě do vydání GTA5 zabaví *1*
  • Ty jebeš kamarát...
  • michaliuz18
    hehe v takom meste nerealnom by som zit nechcel ani vo sne ...traja rambovia co vladnu celemu mestu :D jediny z nich ma zaujima iba michael..vyzera normalne .. z trapnych cernošskych OOOH MAN som vyrastol je mi z takych blbo, a trevor je az moc chory a zvrateny psychopat... skor sa tesim na pekne lokacie a volnost.. a vratenie starych veci zo san andreasu .. tesim sa tak pol na pol .. aj tak ale prve budem investovat do mgs 5 ... gta si pocka , aj tak je to len hra o strielani bez nejakej emocie ,ide len o to vystrielat co najviac ludi a hrat sa na rambov..co uz neni pre mna , preto sa s touto hrou nebudem ponahlat a honit si nad nou hned ked vyjde v ten den ..
  • A co říkáš na Ivetku Bartošovou? *7*
  • uz se tesim jak to stahnu *2*
  • uz se tesim jak to stahnu
  • GTA 4 bylo o dost vylepšené oproti konzolové verzi, snad se toho budou držet (a snad to vůbec na PC vydají).
  • Psal jsi o venčení psa, jízdě na kole posilování, to nejsou zrovna drahé koníčky
  • Radioaktivni_surikata
    Je přepruženej. Ty auta se nakláněj opravdu výrazně víc, než je zdrávo. Ale to je spíš vizuelní detail. Nepřevracej se, takže dobrý :) A jo, bylo to první GTA, ve kterým mě bavilo fakt jezdit s autem. Od trojky po San Andreas to byla katastrofa.
  • Myslím to tak, že už mi to prostě připadá přehnané... Já se rád sžiji s jedinou postavou, za kterou hraji. Jak bylo předvedeno na videu, nakoupím mu hadry, zahraji tenis, ale takhle se "starat" o tři postavy. ...
  • Jůůů... A nebude to tak, že si budu hodinu jezdit po městě, mezitím co zbylé dvě postavy dokončí 2, 3 mise? :)
  • smejki
    tak šounili se ještě s těmi datadisky. Ty vyšly zhruba po roce, roce a půl. Čuju, že designový práce na pětce se rozjely nedlouho poté.
  • smejki
    leda za jabko
  • a ty ses ten jeden magor co?
  • rancor1223
    No jak kdy. Já si rád projdu příběh kde se snažím o roleplay, ale jak je kampaň hotová, už vypisuju jeden cheat za druhým a jdu dělat bordel *1* Oboje má něco do sebe. V GTA4 je dělání bordelu o to zábavnější s Euforií (fyzika postav kdyby někdo zapomněl).
  • rancor1223
    Neřikam že by to šlo udělat jinak. Hold někde ubrat museli aby to na těch dnešních konzolích jelo. Docela mě zajímá jak moc plynule se to bude na konzolích hejbat. A na PC doufám alespoň zvednou ty textury.

Mimochodem ty letadla vypadají skvěle! Už jsem napočítal snad 4 *1* Takový výběr jsem snad ani nečekal.
  • Kdo chce hrat hry na stroji, ktery ma vykon a grafiku jako mobilni telefon? To neni resen, pravda je takova ze Rockstar je linej a ma strach ze PC verzi mu hraci omlati o hlavu, nebot PC verze nemuze vypadat jako 10 stara hra jak tomu je na konzolich
  • 15k3
    Kupte si konzoli a přestaňte brečet. *11*
  • Fajn tak to nečti příště, když jseš tak hloupý, že bez správné skladby věty nejseš schopnej pochopit výnam příspěvku. A ano máš úplnou pravdu, určitě je lepší psát mluvnicky správně, než pravopisně špatně *7* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit