Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
Ten jízdní model se mi nelíbí.
-
Ok, tak snad. Já konzolová GTA 4 nikdy neviděl tak jsem netušil jak moc změnený o bylo. A o vydání na PC nepochybuju jen si tak půl roku počkáme. Ale co, vyjde Rome 2, to mě do vydání GTA5 zabaví *1*
-
Ty jebeš kamarát...
-
hehe v takom meste nerealnom by som zit nechcel ani vo sne ...traja rambovia co vladnu celemu mestu :D jediny z nich ma zaujima iba michael..vyzera normalne .. z trapnych cernošskych OOOH MAN som vyrastol je mi z takych blbo, a trevor je az moc chory a zvrateny psychopat... skor sa tesim na pekne lokacie a volnost.. a vratenie starych veci zo san andreasu .. tesim sa tak pol na pol .. aj tak ale prve budem investovat do mgs 5 ... gta si pocka , aj tak je to len hra o strielani bez nejakej emocie ,ide len o to vystrielat co najviac ludi a hrat sa na rambov..co uz neni pre mna , preto sa s touto hrou nebudem ponahlat a honit si nad nou hned ked vyjde v ten den ..
-
A co říkáš na Ivetku Bartošovou? *7*
-
uz se tesim jak to stahnu *2*
-
uz se tesim jak to stahnu
-
GTA 4 bylo o dost vylepšené oproti konzolové verzi, snad se toho budou držet (a snad to vůbec na PC vydají).
-
Psal jsi o venčení psa, jízdě na kole posilování, to nejsou zrovna drahé koníčky
-
Je přepruženej. Ty auta se nakláněj opravdu výrazně víc, než je zdrávo. Ale to je spíš vizuelní detail. Nepřevracej se, takže dobrý :) A jo, bylo to první GTA, ve kterým mě bavilo fakt jezdit s autem. Od trojky po San Andreas to byla katastrofa.
-
Myslím to tak, že už mi to prostě připadá přehnané... Já se rád sžiji s jedinou postavou, za kterou hraji. Jak bylo předvedeno na videu, nakoupím mu hadry, zahraji tenis, ale takhle se "starat" o tři postavy. ...
-
Jůůů... A nebude to tak, že si budu hodinu jezdit po městě, mezitím co zbylé dvě postavy dokončí 2, 3 mise? :)
-
tak šounili se ještě s těmi datadisky. Ty vyšly zhruba po roce, roce a půl. Čuju, že designový práce na pětce se rozjely nedlouho poté.
-
leda za jabko
-
a ty ses ten jeden magor co?
-
No jak kdy. Já si rád projdu příběh kde se snažím o roleplay, ale jak je kampaň hotová, už vypisuju jeden cheat za druhým a jdu dělat bordel *1* Oboje má něco do sebe. V GTA4 je dělání bordelu o to zábavnější s Euforií (fyzika postav kdyby někdo zapomněl).
-
Neřikam že by to šlo udělat jinak. Hold někde ubrat museli aby to na těch dnešních konzolích jelo. Docela mě zajímá jak moc plynule se to bude na konzolích hejbat. A na PC doufám alespoň zvednou ty textury.
Mimochodem ty letadla vypadají skvěle! Už jsem napočítal snad 4 *1* Takový výběr jsem snad ani nečekal. -
Kdo chce hrat hry na stroji, ktery ma vykon a grafiku jako mobilni telefon? To neni resen, pravda je takova ze Rockstar je linej a ma strach ze PC verzi mu hraci omlati o hlavu, nebot PC verze nemuze vypadat jako 10 stara hra jak tomu je na konzolich
-
Kupte si konzoli a přestaňte brečet. *11*
-
Fajn tak to nečti příště, když jseš tak hloupý, že bez správné skladby věty nejseš schopnej pochopit výnam příspěvku. A ano máš úplnou pravdu, určitě je lepší psát mluvnicky správně, než pravopisně špatně *7* .