Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Máš pravdu, nerozumíš. Jde o to, že kdyby hráče nutili se přepínat mezi postavami, tak to ukazuje na lineární design misí. Teď bude hrát za tohohle a teď zase za toho. V opačném případě máš volnost, jak hru hrát a misi dokončit, jak ty sám chceš, s jednou, nebo klidně se třema. Možnost volby je vždycky fajn.
  • LuckyBaal
    a nejsi jediný
  • LuckyBaal
    čus golema! *1* jinak pravda... a na konzolích se samozřejmě vůbec nekrade.
  • kennyB
    V čem jako bylo příšerný???
  • To jsi přeložil do češtiny něco přímo z /v/, ne?
  • Ty seš ale blbec.
  • Nemůžu se dočkat, až si to stáhnu na svou PS3.
  • Takže to chápu tak, že když tě nebudou nutit přepínat postavu, tak je to ok a ty budeš hrát za jednu. A to je pro tebe vítaná změna od GTA 4? Tomu fakt nerozumim :D
  • otazka je na jake platforme to ted hrát, kupovat ps3 par mesicu pred nastupem nove generace? nevite jestli bude ps4 mit zpetnou kompatibilitu s ps4?
  • Ufff, kdyz si vzpomenu na priiiiiserne GTA4 od ktereho jsem po par hodinach utekl (a to hraju GTA od prvniho dilu) tak petku si muzou strcit kam chteji.
  • proc maj vsichni tak divne ty ruce, jak kdyby viseli za ramena? wtf next gen gta a tohle cloveka prasti do oci jako pred deseti lety.
  • Jsem rád, že tato serie vychazí na PC s takovým časovým odstupem. Byla by škoda příchod takového veledíla pošpinit pirátským řáděním.
  • Zkus někdy tyto věci udělat v reálu a bude tě to bavit ještě víc
  • Víš, to ještě neznamená, že když ty kradeš jak straka, že kradou všichni ostatní
  • Keyz
    Bude záležet na chování parťáků během misí. Aby nebylo nutnost přepínat z důvodu toho, že to něco udělají jinak anebo to rovnou podělají :)
  • smejki
    O_O, doslova
  • Když si sám hru na pc koupit neumíš, ale jen ji ukrást, tak tu prosím neříkej, že si ty hry nikdo nekupuje.
  • Model poškození vypadal stejně pokud jsem se dobře díval na videu. Jenom ten model řízení mi přišel poněkud jednodušší *10* No uvidíme,jak to dopadne až to výjde a hlavně ať oznámí PC verzi! *5*
  • Ale takto je problém těch lidí co mají slabou sestavu. KDyž si tu někdo stěžuje na grafiku,tak ať se pak nediví,že grafika je taková jaká je a jede mu to na 60fps :D
  • Těším se jako malý kluk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit