Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Ten jízdní model se mi nelíbí.
    • Dufam ze to nebude taka tragedia ako v GTA4. Ale snad bude aj nejaky mod, ak to vyjde na neskor na PC.
      • rancor1223
        A vysvětli mi co bylo na jízdnim modelu GTAV špatně. To by mě opravdu zajímalo.
        • Uz to tu napisal kolega. Prepruzeny model a auta sa spravali ako papierove krabice. Skus si ten mod a porovnaj to. Mna bez modu "bavilo" jazdit az 5 minut.
        • Khanemis
          Omlouvám se, teď koukám, že píšeš o GTAV, měl jsem pocit, že při reakci na předchozí příspěvek myslíš GTAIV. Nové GTA zatím z hlediska jízdního modelu nijak nehodnotím, těžko říct z pár videí, jaký skutečně bude:)
          • rancor1223
            Já se přepsal *1* samozřejmě jsem myslel IV
        • Khanemis
          Já osobně jsem měl k jízdnímu modelu v GTAIV také výhrady. Hlavní problém je, že všechna auta jsou tam neuvěřitelně odpružená (téměř jako hoperská auta v San Andreas), takže jízda i poměrně těžkým vozidlem připomíná spíše řízená lodi v bouři. Časem si na to člověk zvykne a už mu to tak nepřijde, ale ten jízdní model byl opravdu velmi podivný.
  • O sexu v ukazce ani zminka:)
    • tak ale da sa tam kupovat ganja...co je super. a k u r v y sa asi tiez budu dat stale brat. cize kazdy si prijde na svoje
      • To doufam. I kdyz me je tady nekdo ochotny narknout kdovi z ceho,tak sex k tehle hre patri minimalne od tretiho dilu(prvni dily jsem nehral)
  • Jízdní model-Z toho videa to jde poměrně těžko posoudit, mám krapet pocit že auta více drží na vozovce a také trochu méně "pérují" tak jsem zvědav zda to bude pro dobro věci či nikoliv, každopádně já byl s jízdním (i destrukčním) modelem aut v GTA 4 opravdu navýsost spokojen, tak snad to v 5-ce nepokazí. Nutno podotkout že nevlastním řidičský průkaz a jsem si vědom že mnoho ostatních hráčů můj poměrně velký entusiasmus z ježdění v GTA 4 (překvapivě) nesdílí...
    • rancor1223
      Já řidičák mám a taky ten se mi ten jízdní model ve čtverce líbí. Nevim co s tim má kdo za problém.
      • Ja som uz po piatich minutach zhanal mod. *1*
        • rancor1223
          Tak jako z prd*le jsem si taky stáhnul realism mód kterej ten existující jízdní model jen zvýraznil. Ale to asi nebude ten samej co ty, že?
          • Tak to urcite ne.
      • Radioaktivni_surikata
        Je přepruženej. Ty auta se nakláněj opravdu výrazně víc, než je zdrávo. Ale to je spíš vizuelní detail. Nepřevracej se, takže dobrý :) A jo, bylo to první GTA, ve kterým mě bavilo fakt jezdit s autem. Od trojky po San Andreas to byla katastrofa.
        • rancor1223
          Ok, přepruženej možná, ale to neni jízdní vlastnost. Jak si řek - vizuální věc - na ovládání to nemá vliv. Tak kde je problém?
  • Mother of GTA! Musím mít! Až to vyjde na PC (tedy doufám, že později to vydají), tak si ji kupte! Kdo ji stáhne nechť mu na týden router vypadne! *1*
    • Cože? Spíš nechť jim uhnijí reprodukční orgány.
  • deridon
    u toho by měl být nějáký coop, to se uplně nabizí u toho přepinání postav
  • kubi-wan
    No tady je zas nablito...
    • S tvym prispevkem zase o trochu vic.
    • ojel jsem prase do nosu ale furt nechce umrit *13*
  • Jak je zde zmineno, auta se dle videa nechovaji uplne optimalne, zda se mi to jako navrat ke starsim dilum kde drzela na ceste. GTA 4 melo spickovy model chovani, kdy byla vyzva auta ridit.
    • Spickovy? *15* Ale no tak...
  • U Maxe Payna 3 takovej povyk skrze grafiku nebyl nechápu .. přitom jsou s GTAV graficky na stejné úrovni. *7*
  • vypada to paradne at uz to mam doma :D
  • conflig
    Tak teda ta mapa bude gigantická!!!!!! desítky hodin bude trvat jenom to prozkoumat, Awesome *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit