Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
nikdy bych necekal ze mi dalsi dil genialni serie bude takhle moc ukradenej.. a vse co se tam deje je mi uplne jedno .. zvlastni doba!!!
-
1 byla podle mě nic moc , 2 byla perfektní a jednoznačně nejlepší , BH takový datadisk k 2 - moc se mi nelíbil , zato Revelations už je na tom lépe. 3 bude podle mě senzační i když sem si sérii užíval víc když hra ještě nebyla tak slavná mezi malými dětmi. Nedávno sem viděl jak si pět 10-letých kluků hrálo na "Esasíny" a bylo mi do breku.
-
-
" Nedávno sem viděl jak si pět 10-letých kluků hrálo na "Esasíny" a bylo mi do breku. "
No co, my za mlada na poli šaškovali jako Strážci vesmíru a nemyslím, že jsme tím pohoršovali každého fanatického znalce morfování a odhodlaného sběratele, či stavitele Velína. Naprosto to samé. -
-
Sice to sám moc neuznávám, ale AC mají rating 18+, což mi pro 10letého přijde přeci jen trochu moc. Neodolám a hodím do placu otázku: Co z nich vyroste, když se v tomto věku věnují pokřivené historii a věří, že vražda udělá svět lepším? Neodsuzujte mě, ale jsem názoru, že dnešní děti už nejsou zdaleka takoví, jako kdysi my...
-
-
Ja jsem za sveho mladi hral i ty nejbrutalnejsi hry sve doby (Soldier of Fortune, Aliens vs Predator...), protoze rodice to nijak nezajimalo a nemyslim si, ze bych byl nejak vyrazneji poznamenan na zbytek zivota. Ja bych se tedy urcite zajimal, co moje deti hraji, ale uprimne povazuji rating na krabickach her jen za jakousi informaci pro rodice a je jen na nich, jak s tim nalozi. AC mi nijak "zavadny" neprijde. Naopak z hlediska hratelnosti je tam tolik zjednoduseni, ze by to s prstem v nose dohral i ten zmineny cerstvy nactilety. Je tam docela jasne definovane "dobro a zlo", "komiksovy pribeh" a budete-li se svou ratolesti komunikovat, muze v nem hra probutit zajem o historii (o tu skutecnou), architekturu, umeni...
-
-
-
-
nuda, ta kápě se tam navíc vůbec nehodí, nevím, proč tvůrci na ní tak lpí
-
-
jj moc se tam nehodi a beru to jako dodrzovani tradice, spis me stve ta skryta cepel ta se libila z vybaveni nejvic *7*
-
-
jj, taky se mi nelibi, ze jsem nikde nezahlidl hidden blade.
-
-
Se vzhledem hlavního hrdiny mám problém už od začátku série.
Podle mě jí má proto aby vypadal prostě "cool" a byl zapamatovatelnej. To druhý si myslim, že se celkem podařilo.
-
-
No jo Amíci budou zase ti správní. Škoda doufal jsem v trošku originality než to že budeme pomáhat americké revoluci -_- ale běhání po stromech vypadá dobře.
-
-
právě že nebude správná strana ani jedna - to už je potvrzený
-
-
Hmm, zatím to tak nevypadá. Oni toho vždycky hodně nakecají. Pochybuji, že z nějakého tzv. otce zakladatele ve hře udělají záporáka.
-
-
to asi neudělaj ale furt je hlavní hrdina napůl brit a napůl mohawk , takže si spíš myslím že budou obě starny prosáklý jak assasínama tak templářema. A podle článku v GI to tak fakt bude
-
-
Pokud je to pravda tak pak klobouk dolů, to oceňuju.
-
-
-
-
-
jo trailer na Revelations byl super oproti tomuto.. ale hra už byla nezajimavá, tedy pro mě, a to jsem AC 1,2,BH dohrál na jeden zátah a žral to nehorázným způsobem, trojka se mi zatim jeví jako moc fajn změna a jelikož je to už 3 roky ve vývoji, řekl bych, že nás možná čeká milé překvapení, stejně jako když vyšla dvojka.. doufejme..
-
-
stejně je to jenom ochutnávka na pořádnej trailer na E3 , kde bly všechny ty velký trailery - tohle je jenom odhalovací
-
-
Ty jo - já nevím no... Americká revoluce je ve skrze pozitivní (i když většinou hraji za Červeno-kabátníky). Ale tak nějak nevím jestli to s tou vyhraněností, která je s toho cítit, nepřehánějí...
Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle - to ale ne. Příběh musí mít jasné strany zla a dobra... Škoda Francouzskou - Britská válku bych si dal radši :-) (ala Poslední Mohykan ) -
-
"Kdyby aspoň Templáři stáli na obou stranách a nějak kuli pikle " -> právě že to tak bude podle GI článku
-
-
Tak to by pak špatné nebylo
-
-
-
Mně se to náhodou moc líbí, akorát je nutné zapomenout na to, že je to pokračování dílů, u kterých jsme byli zvyklí na krásnou Florencii atd. Když se na to podíváte jako na novou hru a ne na nástupce typických AC, nevypadá to zas tak špatně :)
-
-
Ne nevypadá to špatně, vypadá to úplně hnusně... *13*
-
-
Co je na tom hnusnýho?
-
-
Minimálně ten oblek který se do zasazení dobově absolutně nehodí *11* *13*
-
No bohužel všechno.
-
-
Všechno je hnusný? *8* *1*
-
-
Místo do monitoru se koukal do zrcadla...
-
-
-
-
*13* Opravdu smutný pohled. Rozvážný a elegantní renesanční asasín se promění v opici/veverku, která bude hromadně vraždit vojáky jedné strany konfliktu, aby zachovala svobodu pro indiány (sic). Nu, a protože největší trh je trh americký, tak si tu jedině správnou svobodu vyložíme hezky patriotsky po americku.
Další (kromě arabského) velké trhy jsou taky Čína a Německo. Takže další díly bychom si mohli střihnout v prátelském objetí kamaráda Mao Ce Tunga, a za Německo... hmmmm... -
-
za Nemecko bych byl moc rád :)
-
...a najrozvážnejší bol Ezio v misii Mírotvůrce, kde mal zlikvidovať skupinu desiatich obrnencov do jednej minúty... *3*
-
-
Scéna jak z Patriota, ale nevypadá to zle.
-
Neodsuzujte předem.Nechme se překvapit *5*.