Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak...taky mám pocit, že kvalita oproti Origins příliš neklesla a akorát se hra vydala trochu filmovějším směrem...každopádně nevím jak vy, ale mně přišlo, že na prĺnohodnotný druhý díl série hra nepřinesla moc nových věcí. Možná to je schválně, že jednička univerzum představovala a dvojka nastiňuje jak se v takovém světě žije (v tom případě splnily oba tituly účel na výbornou), ale nemohu se ubránit pocitu, že tomu něco málo chybí...
    PS: Nejsem RPG nerd *3*
  • Na Re-Play nestíhám koukat v telce, takže si jej pouštím vždy z archivu s týdenním spožděním. Každopádně se mi líbí, že i přes určité chybky se tvůrci snaží reagovat na příspěvky a zlepšit kvalitu pořadu...jen tak dál!!! *5*
  • *1* co to má znamenat? Takže když se šéfkuchařovi nelíbí film o robotech, tak má natočit lepší? Zamysli se nad svým výrokem *3*
  • udelej lepsi
  • LTM3
    pěkně řečeno
  • KIMCID
    nesrovnávat RP s GP buďme rádi že vůbec jsou *3*
  • No vidíš. Já fanoušek PS:T, BG, BG atd. atd. jsem DA1 nedohrál, protože se mi nelíbil jak si hraje na něco co není. DA2 jsem oproti tomu dohrál během pár dní, pěkně až do konce (skoro na 100%), protože to pokládám za kvalitní hru (ne perfektní, ale kvalitní). DA2 není další z řad RPG kde jako trotlové hrajeme za Chosen One a zachraňujeme svět. To co nám přiseslo je vpodstatě nový žánr "Urban RPG" kde je příběh města důležitější než příběh hrdiny. Ano je poznat spěch při vývoji (hudba, dungeony), ale hra jako celek se mi moc líbila. Mile rád si počkám na DLC (a že jich bude:)), pak si DA2 dám znovu s novým obsahem a jistě ze znovu budu dobře bavit.

Jinak abych nebyl OT tak Replay je velmi koukatelný pořad. Nicméně v mém srdci sice bude stále STARÝ Gamepage, ne to co v TV běží teď.
  • A je, uz je to tu zas, fanboyove lezou z der. Budes to psat u kazdeho dilu? :)
    Podle mne byla ta recenze super, naprosto presne tu hru vystihla, ja sam bych ji dal z nastvani (velky fanousek prvniho dilu a jeste vetsi fanousek BG/BG2) jeste min, ale to uz mozna nejsem objektivni.
  • Hm, az na to, ze v poradu je recenze BG&E HD. *2*
    Naprosty souhlas, je to super hra, jedna z mala, ktere jsem opravdu dojel "na jeden zatah". Coz neznamena, ze je kratka, jenom paradni. Mluvim o originalu, HD verzi jsem nehral.
  • Nebo jak jsi to jako představujete? že budete do sebe střílet portálama a bude se hrát 1vs1 :D = blbost
  • Na steamu psanej žádnej multiplayer není ,a na steamu to bude správně :-)
  • Cely porad je profi a duveryhodny... kdo nesouhlasi, ma doma PS srot.
  • Erien
    http://www.cpugamer.com/news/cross-platform-portal-2-multiplayer-confirmed . Tady je jasně psané Cross platform portal 2 multiplayer. Nevypadá že by se vztahovalo jen na Coop
  • Vzdyt tam je jenom coop .A coop určitě neznamená že se hraje něco proti sobě ,ale že budete hrát spolu a pomáhat si abyste se dostali do dalších levelů víš .Tam není žádne VS *5*
  • tento porad je velmi amatersky
  • to DarthVader : nazývat kohokoliv špínou - fuj, to hov-no mas v hlavě ty!
  • A co se ti na tom nezda? Uz se tu resilo ze to bude mit multy kde bude moct hrat konzole vs PC. ( I kdyz je to uz delsi doba, pochybuju ze se to zmenilo)
  • ano nad recenzí da2 jsem hodně kroutil hlavou, protože byla uplně dementní a zaujatá, vyčítat hře že nemá příběhové klišé (přijdu a zachráním svět) je prostě ubohé....at si kazdej rika coc chce, ale oproti origins se hra moc nezmenila, zmenila se jenom maličko, čímž se zlepšila hratelnost, ale rpg nerdi vidi ze runy si uz nedelam sam ale necham si je zhotovita uz je zle...
  • LTM3
    Bože od recenze Fallout New Vegas to jde s tímto pořadem do kopru. Nejen že zmršili naprosto recenzi Dragon Age II, kterou ani evidentně nehráli, ale to co řekli o Zaklínači 2 .... nejradši bych je poslal do prdele! Dřív jsem tomuto pořadu věřil, ale ty rádoby vtipný vtípky jsou nejhorší co jsem kdy viděl!
  • smejki
    ještě tak šedesát bodíků a dostaneš se s IQ na přijatelný podprůměr, gratuluji. to není tak zlé, ke čtení Haló novin to stačí ::thumb up

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit