Přejít na výpis diskuzí
Sledujte sedmý díl herního pořadu Re-Play
26.3.2011 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
šmarja a teď se celý svět kvůli tomu posere...
-
ten má v čt tak svázané ruce, až to bolí. trochu jsme o tom mluvili a jeho pozici mu rozhodně nezávidím
-
No je vidět že moderatoři toho o portalu 2 moc nevěděj ,když si myslej ,že bude možny aby hráli PROTI SOBĚ konzole s PC *4*
-
Přesně :) Někde jsem četl, že ručních zbraní je v USA tolik, že každý obyvatel, včetně kojenců by měl tři až čtyři kusy a to ta studie nezahrnovala armádní sklady. Zápletka Homefrontu je strašný blábol, pořád se nemůžu zbavit pocitu, že původně byla celá zápletka psaná na Čínu, tam by ten hospodářský vzestup dával smysl, stejně jako počet vojáků nutných k obsazení USA. Ale to v zemi kde se pro samou politickou korektnost, nesmí říkat ani černá káva, asi neprošlo, navíc by přišli o prodeje v samotné Číně....
-
ukazujou nam Shogun 2 a jak je bomba reknou jeho plus ale na videu vidim jaks e jim to hezky seka to je gól
-
Ondra Broukal, pokud vím, dělá dramaturga Gamepage, je to vlastně jeho dítko.
-
Re-Play má sice své světlé stránky , ale na starý dobrý Gamepage nemá . V Re-Play takřka přečtené poznámky ke hrám není až zas tak zábavné pro lidi, kteří mají alespon trochu pojem o hrách *4*
-
Já se nechci podívat do Ameriky! Teda, do Brazílie bych si možná zajel, ale ne do US! Néže bych obyvatele spojených států (proč se USA říká 'Amerika' i přesto, že je to z těch tří slov to nejméně podstatné nechápu) neměl rád, ve skutečnosti má tamní herní komunita asi stejné zastoupení chytrých lidí a idiotů jako my, ale je to daleko a zajímavé místa jsou buď daleko od sebe nebo plné lidí!
-
for Erien@tiscali.cz (doslo vlakno)
"konzole dnes vydělávají prachy a to dost, proto to i výjde" - ano, presne tohle platilo i pro prvniho Zaklinace. Dokonce ho oznamili a byl v pokrocilem stadiu vyvoje. A nakonec bohuzel kuzel. -
Jasan, už aby tu posranou Ameriku někdo zničil... Přiznej se, ty pokrytče. Že ty každou chvíli vysedáváš v McDonaldu, sleduješ v televizi americké filmy, hraješ hry od amerických vývojářů (pokud chodíš na TG, předpokládám, že něco o hráš víš a nerozlišuješ, v jaké zemi tu kterou hru zrovna vyrobili)? *3* Směšné, jak každý nadává na USA, ale každý by se tam rád podíval (pokud se tam už nepodíval) a vesele kupuje jejich produkty...
-
To je vtip? Vypadá úplně normálně, jak má ženská vypadat... Leda že by si ideál spatřoval v těch anorektičkách, co se promenádují po molech. To tě potom chápu, že máš trochu zvrácený pohled na svět. *7*
-
Tvoje nejoblibenejsi =/= nejlepsi na svete. Navic nechapu takovyhle vykriky u clanku/videi, ktery s tim vubec nesouvisi.
-
Ne to nejsem :). Co se týká Zaklínače tak jsem četl rozhovor s "Tomaszem Gopem", že dělají vše proto aby byl i na konzolích. Můj osobní názor je, že konzole dnes vydělávají prachy a to dost, proto to i výjde, ale můžu se mýlit. :) (jsem pcčkář)
-
Možná by mi přišel i zajímavější koncept bandy rednecků s neomezeným arzenálem jakýchkoliv zbraní a alkoholu, jak drtí těch pár zoufalých Korejců, kteří tam vlezou.
-
Hlavně se mi zdá, že je v tom homefrontu celá řada věcí nastřílená pouze od boku. Je to jako by USA obsadila USA, proste amíky oblékli do korejských barev. Ikdyž přehlédnu fakt, že i kdyby kradli, tak takovou armádu dohromady nedají, tak prostě bije do očí ten kontrast s reálným korejcem se 158cm a 40kg. To by mohlo vypadat mnohem zajímavěji, než udělat z generického amerického fotbalisty korejského vojáka.
Další věcí je, že Kalifornii by možná obsadili bez jediného výstřelu, ovšem směrem k Texasu, Oklahomě a dalším států "uprostřed" by narazili na výzbroj takového kalibru, že by tím vyzbrojili korejskou armádu 50x dokola.
Když se podívám, čím se tam baví v míru, tak si radši ani nepředstavuju, co by nastalo v případě invaze. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=IrwgGsmoCRw
http://www.youtube.com/watch?v=y2_T-K5zc48
http://www.youtube.com/watch?v=eOx2G9KipZA -
Jo jo, taky bych uvital nejake recenze od Broukala. Ty mely uroven.
-
pak ještě obsadili Japonsko *1*
-
Alzbeto? Nebo ses jen jeji nekriticky fanda a obdivovatel? :)
O Zaklinaci 2 se mluvilo ty cca 2-3 dily zpet, u recenze Dragon Age 2. S tim, ze ten je spis akcni a docela slabota, ze opravdove RPG pro tvrdaky bude az Zaklinac 2. A Betka ze si ho da na konzoli, ze to bude uplne bajo. Pritom jeste ani nebyl potvrzen. Cozpak to zkusena Betka nevi? OK, mozna ho casem vazne vydaji - jenze i jednicka mela vyjit pozdeji na konzolich. A vime jak to dopadlo.
Ja uz jsem prave recenzi od ni necetl/nevidel ani nepamatuji. Az dnes, MotorStorm 3, ten byl jeji. Mozna uplne prvni jeji dilo pro Re-Play? Nebo ze by napsala jeste neco? Nevsiml jsem si, vetsinou jen lomi rukama ve studiu a kreni se do kamery. -
Samozřejmně, že nepíše všechny, ale píše také tak si o tom něco zjisti.
-
Tak ted uz chapu, a na Tve komenty reagovat prestavam... Kdyz si ani v samotnem Re-playi neumis precist, kdo kterou recenezi pise..Tak Tve nazory pro me nemaji vahu.. A me poucuj